Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• birde nike bize sponsor ama nasıl sponsor bunu hiç açıklamadılar.şu kadar para verecekler falan denmedi hiç.yoksa denildi de ben mi hatırlamıyorum
    diğerlerinden farklı...öteki...
    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haber kalkmadı olduğu yerde duruyor... http://www.trabzonspor.org.tr/haber....&HaberID=39403
      yeniden eklendi demekki, bu sefer arka fon beyaz olmus

Yorum

• ALLAH ım ya beyler bu forma tasarımları aylar önceden belli değilmiydi? Kimse bu tasarımlara itiraz etti mi? etmedi. Renkler bizim renklerimiz mi? Evet %100 bizim renklerimiz bordosuyla mavisiyle. Tanıtımı serkanı gecersek sizce formalar nasıl? Aynı beyaz formayı milli takımda giymedi mi? Bence formalar amblem simetrisini olustururlarsa son derece güzel. Kulüpte harika bir hava varken durduk yere sorun cıkarmayalım. Kulübü aramalar felan.

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bitek beyaz güzel duruyo sanki , diğerlerinin kesimi daha bi bol gibi geldi,çubuklu forma umarım güzel olur.

valla kardesım bu formaları gordukten sonra ılerısı ıcın herhangı bır guzel dusuncem kalmadı. formalar serkan a bıle genıs gelıyor. tanıtımda da vucuda yapısan falan yazıyordu. serkana genıs gelen kıme dar oalcak merak ettım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tasarımlardan memnunuz en azından ben memnunum zaten mevcut tasarımlardan giyiceğimiz belliydi süpriz olmadı ama tanıtım ve forma üzerindeki ayrıntılar hayal kırıklığı
            aslında demek istediğim şuydu beklentiler bağlamında hepimiz şartlanmıştık heleki forumlarda dolaşan tasarımlar iyice iştahımızı kabartmıştı ve neticede bu formaları görünce bence haklı olarak refleks noktasında bu tepkiler veyahut eleştiriler ortaya çıktı neyse olan oldu takımda bizim formalarda desteklemeye devam takımımızı
            Gülümsemek Yol Boyu Solgun Hayalimdir !!!

Yorum

• NIKE firması hakikaten Türkiye ye yabancı. kardeşim bir takım için forma çıkacaksın, gidip o takımın taraftarına sorarsın üç aşağı beş yukarı bir forma dizaynı yaparsın taraftarın istediği. türkiyede nerdeyse her takım çubuklu formayı seviyor. trabzon taraftarının en çok sevdiği formalardan biride çubuklu. ha illede böyle olsun demiyorum farklı da olabilirdi ama hiç olmassa taraftarın görüşleri alınabilirdi.
              NIKE anladığım kadarıyla aston villa, west Ham takımlarının formalarından bize gönderdi. hiç dizayn ve estetik gözetmeden. türkiyede beğenilirmi diye düşünmeden. ama burda bu ana kadar takdir ettiğimiz yönetimimizin de hatası var. yani adamlar size böyle forma yapıyoruz derlerken ne yapıyordunuz?
              hakikaten benim açımdan kötü bir dizayn yapmışlar. yani zamanında böyle forma çıkacak diye fısıltı çıktığında bile burda bu formaları beğenmedik diye arkadaşlar yazdılar. ama kimse dikkate almamış anlaşılan.
              yani şurda bu sitede bile bu kadar güzel forma dizaynları yayınlandı. inanın bunlardan bir tanesini bile yapsalar çok daha düzel olurdu. şimdi bu formalarlamı 100 bin adet satacaklar? taraftarın nerdeyse %80 i beğenmemiş.
              neyse yinede hayırlı olsun diyelim. bir tane aston villa!!! pardon trabzonspor forması almayı düşünüyorum..
              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                serkan bolede poz verebılırdı

kesınlıkle katılıyorum. hatta mankenı bıle alabılırdık :d :d

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu nedir ya ! Bu nasıl bir tanıtım anlayışıdır ! Formaların böyle olacağını zaten biliyorduk ; ancak bu kadar kötü tanıtılacağını bilmiyorduk . Serkan gibi takımımızın boyuna göre en kilolu oyuncuyu alıp böyle amatörce bir tanıtım yapılması hiç hoş olmamış ! Bunun yanında armalarımızın düzelmesini beklerken tanıtımda bile yamuk armaların kullanılması hiç hoşuma gitmedi . Göğüs reklamları ise artık göbek reklamları olmuş . Bu işleri yapan personel kimdir , neye göre bu işleri yapar anlamış değilim ! Bu kadar da olmaz artık çok sinirlendim gerçekten . Kimse bahane uyduruyor demesin bana ! "Trabzonspor" gibi bir camiada bu kadar iş bilmezlik olmaması lazım !

Yorum

• tsclub un sitesinde de çalışmalar var inşallah içimizi rahatlatacak birseyler yapsalar bari

Yorum

• Trabzonspor büyük klup diyoruz. Öyleki taraftar sitelerinde bile çok yetenekli insanlar var. Allah aşkına şu koca klupte bir tane mi tanıtımdan anlayan adam yok? Taraftar siteleri resmi siteden daha kaliteli, bu iyi mi bende anlamıyorum!

Yorum

• bencede mail atarak protesto edelim millet böyle amatörlük olmaz.forma dizaynı olarak yapacakları bişey yok fakat amblemi ve reklamı düzeltme şansları var.ben biraz önce mail attım.herkes tepkisini ortaya koyarsa düzeleceğinden eminim...

Yorum

• amblemizin ts si uzun kalmis

yok arkadasim bu sene forma almam böyle giderse, bu kadar zormu amblemizi yapmasi be ayni isada yapilmasi
                          hatta avea reklami bile arkadasin dedigi gibi göbek reklami olmus

Yorum

• burada yazdık o kadar çubuklu forma da olsun diye...bunlar taraftara kulak asmıyorsa formaları kimlere satmayı düşünüyor acaba? yine de bordo olanını tuttum...bi oğlana bi de kendime alır, katkımızı yaparız.

Yorum

• arma berbat!

Yorum

• bundan sonra bu formalar degıstırılmez aşırı tepki veriyorsunuz cok şey beklediğiniz için bende cubuklu forma bekliordum ama olmadı

bi yönetim istifa demediğiniz kaldı bir forma yüzünden

ama gerçekten de hiç güzel degıller
                                ilk forma harici
                                Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X