Bu arada kesin ve net mi çizgili formamızın olmayacağı? Lütfen biri cevap versin bilgisi olan varsa?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada kesin ve net mi çizgili formamızın olmayacağı? Lütfen biri cevap versin bilgisi olan varsa?“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
birakin artik fotograflardan görme nike formalarini elestirmeyi,bence hepside cok güzel hele hele turuncu forma beyaz sortlan cok hos olmus,biz taraftarlik görevimizi yerine getirip formamizi alalim,nike bu yapacaktir daha güzellerini,6 milyon taraftarimiz var deniyor ( bence dahada fazla ) bunlarin sadece ve sadece 200.000 i formasini alsin,nike bundan sora dünya capinda en iyi formalardan cikarmasa bize adimi degistiririm.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
ben yine bu senede puma alacam.üstünde logomuz olmasa paçavra diyecem ama dilim varmıyor.kimse bana kumaş kalitesinden falan bahsetmesin.tasarım 0.düz renk lacoste alalım o zaman dışarda giymeye.bide şu avea logosunu gördüğümde beynime kan damlıyor.bu adamlar kulübümü satın aldı bizim haberimiz yok.teleon maçları aldığında yaptığı görgüsüzlüğü aveada bizim formalarda uyguluyor.bizi tanımayan ülkeden birisi aveaspor falan sanacak.
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon yok Emirhan... Garip ama gerçek...
Gerçekden üzüldüm herşey iyiydi bu olay kötü oldu çizgili forma bence bir ruhtur bir simgedir tarihimizde çizgili formasız sezonumuz geçmedi sanırım ya bu nasıl birşey mavi forma yerine çizgili koysalardı inanamıyorum ama bu arada herkezin yazdığı gibi formalara "berat beğenmedik idman forması" gibi değil formalar bence çok güzel ve sade bence burdaki sorun çizgili forma olmaması..!Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Takimimiz bu sene sampiyonluga oynayacak ve sampiyon olacagiz bu cani gonulden inaniyorum ve diger Trabzonspor taraftarlarinin inandigini da biliyorum. Sampiyon Trabzonspor a ne yazik ki bu formalar yakismiyor iste sizi bu yuzden bir imza kampanyasi acmaya davet ediyorum kardeslerim. Hep beraber el ele verirsek sesimizi duyururuz. Bir imza kampanyasi duzenleyelim ya nike adam gibi forma versin bize ya da tekrar Kappa giyelim. Haydi vakit simdi Trabzonspor taraftari........
Yorum
-
Bence bu durumdan sonra Nike bize özel çubuklu forma için uğraşıyorlardır.
Bu pazara ilk kez sponsor olarak giren Nike elbette bu simetri olayını görecektir ki marka değerinden ödün vermek istemeyecektir.
Daha önce bizim renklerimizde çubuklu Nike forma giyen takım olmadığı için sıfırdan çubuklu forma üretecekler. Daha özenle kendi yaptıkları dikişli bir amblemle karşımıza çıkacaklardır.
Steau Bükreş'in bu sezonki çubuklu forması ve normal forması:
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 00:13.
Yorum
-
Olaylara sakin bakıp yorum yapmaya çalışalım arkadaşlar. Şöyle biraz uzaktan bakarsanız; gelen yorumlar ışığında 2008-2009 sezon formalarımız beklentinin çok aşağıdalarında kalmıştır. Sevenler mutlaka vardır lakin genel olarak hoşlanmayanların sayısı daha fazla. Bu bakımdan da ortada başarısız bir çalışma var. Daha iyisi olmasını hepimiz çok isterdik ama olmadı. Görünen o ki Nike o kadar da Nike değil. Türk Milli formlarını bile beğenememiştik ki...
Şimdi artık forma alma zamanı. Kulüp için, takım için, Trabzonspor için...
Bu eleştirileri yetkililer yazdı bir kenara...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
arkadaslar formalar nezamn cikacak diye TSclub mail olsun tlf acmlar olsun yapmadimiz is kalamdi birimiz 20.7 digerimiz 25.7 cikacak dedi bekledik sabir edik sonunda cikdi simdikde formalar neden böyle cubuklusu neden cikmadi o neden ordaa onun ne isi var orda yok egri evet hakli ola biliriz hakimizda var cünkü taraftar olarak takimimizin iyi yerlerde görmek istiyoruz formasinda basliyalim stadina kadar... Ama ne olur simdik birakalim bu forma tarismasini begenenede sagimiz var begenmeyende var, alan alir almanyanada aldiririzben beynedim ve ilk isim hepsini almak olacak... iste bu Formlar Sapiyonluk yasayacamiz formlar olacak...
Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk
Yorum
-
Arkadaslar simdi, takima destek verecez öyle böyle alacagiz, bunu kenara birakalim..
Benim anlamadgim bu Formalar ne? Yani bu is cocuk isi mi? Yemin olsun ki haburada yanimda Puma Formasi var Cubuklu, ve birde TS Club Formasi var, her biri 10 ceker... Yani bizi bukadar da girgira almamalari lazim...
Tabi simdi böyle dememizin yarari olmaz ama genede, Nike veya Trabzonsporun bize böyle Kolleksionlan karsimaiza cikmalarini kiniyorum
AMA!! Neolursa olsun alacagim, gerekirse dolabimda kalir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum