İlk olarak Ozan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ben formaları beğendim.
Kendimi çok olağanüstü şeylere şartlayan biri değilim.
Beklentimin de üzerinde güzel.
Eksikler elbette var,pumaları yaşayan biri olarak bu eksikler bana boş geliyor.
Mercedesle BMW yi beğenmemek beğenmeyene zarar.
Sunumda Serkan kullanılmış,Yattara kullanılabilirdi.İlk ve tek belirgin eleştirim de bu olsun.
Saygıyla..
Bu arada ben beyaz formayı beğendim.Öncelikle tabi.
Diğer hepside güzel.
Yorum
-
İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupa yakasında tsclub nerde var hatta İstanbul'da nerde var diyim?*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürkiyenin ilk cikan nike formasini hatirlayan varmiTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu kardeşim adamlar 3. Lig takımında armasını Barcelona gibi yapıyor ne alaka ...
Sportif başarıyla forma kalitesinin ne alakası var yapmayın lütfen ...
@futbalski60
Bizimki de bu kalitede olsun ( aynısı değil bak kalite sadece ) ben 3 tane alırım ardıma bile bakmam kardeşim...
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu forma en son 149 ytl'ydi.Ben forumda daha önce de demiştim formalarımız Ankaraspor'unki gibi olur diye bu iş biraz da taraftarın alım gücüne bakıyo.Forma satışların neyse ona göre forma.:'TraBz0nSp0r':.X ANTİ istanbul X
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen formaları beğendim.
Kendimi çok olağanüstü şeylere şartlayan biri değilim.
Beklentimin de üzerinde güzel.
Eksikler elbette var,pumaları yaşayan biri olarak bu eksikler bana boş geliyor.
Mercedesle BMW yi beğenmemek beğenmeyene zarar.
Sunumda Serkan kullanılmış,Yattara kullanılabilirdi.İlk ve tek belirgin eleştirim de bu olsun.
Saygıyla..
Bu arada ben beyaz formayı beğendim.Öncelikle tabi.
Diğer hepside güzel.
Evet ben de Beyaz formayı beğendim , ve göründüğü gibi yeni 2008 tasarımı olan tek formamız o. Diğerleri bizim mahalle takımımız için mağzadan aldığımız boş formalarla aynı valla. : )Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları yakından görmediğine göre söylediklerine inanmak mümkün değil . Ben de yakından görmedim zaten ; ancak resmi sitemizde formaları tanıtırken Dri-Fit teknolojisi kullanıldı yazıyor . Burada benim için olay bitmiştir . BMN'deki normal üyelerin formaları görmeden yaptığı yorum yerine resmi sitemize inanırım . Bu yazdığımı , bana cevap veren diğer kişiler de okursa sevinirim .
ozancim ben bu formalari yakindan gördüm hem bizim formayi hem öbür formalari, kafadan hos atmiyorum yazdimi o dedin Dri-Fit olay Nike bütün formalrinda var diyorum sen halen diyorsun baska birsey ama sen istedin gibi anla olayi ben senle tartismakda filan istemiyorum.
Yorum
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaznedar'da maxi nin arka tarafında....facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok sade idi hatırladığım tek şey bu
Yorum
-
Trabzonspor logosu ve Nike işareti aynı hizaya getirilmiş bu güzel.Ayrıca ilk forma da fena değil.Ama kesinlikle beklentileri karşılayamayacağını düşünüyorum bu formaların.Kendi adıma söyleyim, pek hayal kırıklığına uğramadım.Böyle formaları bekliyordum açıkçası.Ayrıca Turuncu forma da Hollanda'nınkine çok benziyor.Colmandante
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel misina kac sene önce cikti bu formaTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
...
neresinde tasarım bu formaların, renklerde hepimiz hemfikiriz heralde ama bari cubuklu bi forma olsaydı... kalın cubuklu ince cubuklu ama cubuklu!!!
ve trabzonspor arması işlemeli olmalıdır... olacaktır... bu yapıştırmalı armalar kesinlikle değişmeli en azından takımın giyineceği formalar kesinlikle işlemeli olmalı... bakınız barcelona formalarına... saygılarımla efenim...hangimiz düşmedik bu kara sevdaya
hangimiz sevmedik ÇILGINLAR gibi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum