Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak wamlaw tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    üstüne burada şanı amblemimizi ezik bir markanın hizasında bile dikememişler.
    amblemleri dikmek klübün işidir firmanın değil
    firma formayı hazırlayıp gönderir sadece

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet formalar hiçde beklediğimiz gibi değil. umarım taraftarlar bunu forma almamak için bahane yapmazlar. baksanıza burda bile arkadaşların yarısı bahane üretmeye başlamış. hiç değilse destek için alalım.
      Ağabey ne bahanesi 2 dedik 2 alacağız ama nasıl giyeceğiz ...

Bu kadar aşağıdan alınır mı bu iş ? ...

Şaka mı bu , Dalga mı geçiliyor bizle ?
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• puma 100 kat daha güzel !!!!!!!!! bunu ciddi bir şekilde söylüyorum. arsenala, manchester uniteda,barcelona ya hatta ve hatta ankaraspora yaptığı formalara bakın bide bize yaptığı formlara 3kmden belli oluyo kalitesi zkumaştan olduğu amblem yamuk yani hiç özenmemiş nike sallama formalar yapmış yuh diyorum ayıp 10 milyona satılan sahte trabzonspor forması alsın onu giysinler salı pazarından sponsorumuzda salı pazarı esnafı olur
        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

bu ne ya formaları batırmış nike keşke puma olsaydı yine en azından tasarımları güzeldi.nike bi tek renkleri tutturmuş ve tahmin ettiğim gibi ankaraspor,kocaelispor gibi eften püften takımlara yolladığı tasarımları renkleri değiştirip yollamış üstüne burada şanı amblemimizi ezik bir markanın hizasında bile dikememişler.kollardaki nike amblemi de bunu gösteriyor.hayal kırıklığına uğradım bize yakışan formalar beklerdim,yine de kulübe destek için alcağum
          formalar sanki aceleye gelmis gibi birsey oldu.
          bize yakisan formalari maalesef göremedik.
          birde su turuncu formaya uyuz oluyorum.
          bordo ve mavi le o kadar güzel formalar yapilabilirken gs vari turuncu formalari kim ne icin yaptirir akil sir erdiremiyorum.
          yine kulübe katki olsun diye formalara ragbet etmek lazim.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ben formalar konusunda çok olumsuz düşüncede değilim. Burada eleştirilmesi gereken şey -formaların olabilecek en amatör şekilde tanıtılması. Yani bu takımda Egemen, Yattara, Colman gibi formayı üzerine giyince taşıyabilecek karizmaya sahip futbolcular varken, takımın en kısa oyuncularından biriyle bu tanıtımın yapılması -sanırım taraftarın sabırsızlığına bir an önce cevap vermekti. Burada taraftarında suçu var tabiki. Kimse sütten çıkmış akkaşık değilki. Dayanamıyoruz ve inanılmaz derecede sabırsız davranıyoruz. Bence yönetim bu saat'den sonra en kısa zamanda kendilerine yakışan tanıtımı yapacaktır. Klasik olacak ama biraz daha sabırlı davranabiliriz. Yönetimimiz taraftarın eleştirilerine gayet olumlu ve anında cevap verebilecek deneyime sahip. Sabredin arkadaşım. Biraz daha sabredin. Olayı öyle bir hale getirdinizki neredeyse kulübü basacaksınız.

Tekrar formalara gelirsek -en başında söylediğim gibi, bu kadar karamsarlığa götürecek derecede kötü tasarımlar değil. Ben inanıyorumki bu formaları futbolcuların üzerinde gördüğümüz ilk maçta bir çok kişinin olumsuz düşüncesinden eser kalmayacak. Yani zevkler ve renkler tartışılmaz diyerekten bir çok kişinin beğenmediği turuncu forma bence en güzeli. Yani bekleyelim 2-3 gün daha. Belki hemen yarın daha iyi bir tanıtım yapılacak medya önünde. Biraz sabır abicim, relaks olun şimdi. Derin nefes alın, sakin olun. Hayat güzeldir, sabır yahu. Daha lig başlamadan asabiyet derecemizi zirveye çıkarmayalım. En erken forma tanıtımı yapana kupa verilmiyorki.
            En son erol_izm tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 21:07.
            Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• bide işin garip yanı turuncu şort yok alla alla formalar üzerinde photoshop uygulanmış haydi hayırlısı

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                amblemleri dikmek klübün işidir firmanın değil
                firma formayı hazırlayıp gönderir sadece
                dikkatli oku istersen mesajımı

Yorum

• Formalar zaten bekledigimiz gibi oldu bastan beri yaziliyordu burda böyle olacaklarini .. Sasirmaya gerek yok simdi..

Amblem + reklam cok güzel olmasada alicagiz formamizi herzamanki gibi yine..

Yorum

• Türkiye'de turuncu formayı ilk biz yaptırdık. Daha son BJK özendi bu sene de Gs özendi. Öyle sanıyorum ki Euro 2008'de Hollanda'nın peformansı, tribünlerdeki turuncu rengin uyumu canlılığı etkili olmuştur.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ya arkadaslar ne sacmaliyorsunuz serkanin üstünde forma güzel degil simdi güzel oldu hemi, ozaman sahaya 11 tane manken sokalim formalar daha hos gelir göze öylemi forma ayni forma standart yani burda serkanin bir sucu yok yani, sucu varsa ozaman onu karadenizspora gönderelim forma onun üstünde güzel durmuyor diye.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya arkadaslar ne sacmaliyorsunuz serkanin üstünde forma güzel degil simdi güzel oldu hemi, ozaman sahaya 11 tane manken sokalim formalar daha hos gelir göze öylemi forma ayni forma standart yani burda serkanin bir sucu yok yani, sucu varsa ozaman onu karadenizspora gönderelim forma onun üstünde güzel durmuyor diye.
                        Bi bak bakayım yeni eklenenler Serkan'ın üstündekiler gibi soluk mu, logo ve nike işareti aynı hizadamı, avea logosu nerde??
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• O kadar baskı olduki eminim bu kadar tepkinin doğacağınıtahmin etmemiştir camiamız ve yeni formalarıdaki aksaklıklar kısmende olsa düzeltilmiş demekki bizleri dikkate alıyorlar buradan tüm camıamıza teşekkürlerimi sunuyorum.
                          2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                          Kafalarda 61
                          Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• walla amatör takım formaları daha güzel tam bir SKANDAL!!!!!!! başkanımız el atsın yoksa kimse almaz bu formaları

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye'de turuncu formayı ilk biz yaptırdık. Daha son BJK özendi bu sene de Gs özendi. Öyle sanıyorum ki Euro 2008'de Hollanda'nın peformansı, tribünlerdeki turuncu rengin uyumu canlılığı etkili olmuştur.
                              turuncu formalar hicbir sekilde trabzonsporla alakasi olmayan formalardir.
                              taraftar ragbet etmez.bir sezonda belki 2-3 kez giyilir.
                              turuncu forma ile sahaya ciktiklarinda iste trabzonspor diyemiyorum.
                              son derece gereksiz bir renk ve formadir.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

dikkatli oku istersen mesajımı
                                tamam kızma bir kelimeyi pas geçmişim okulda hep kitap okumamı tavsiye ederlerdi ama hiç dinlememiştim buralarda işe yarıyormuş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X