Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• boyle formamı olur yonetim kabul etmesin ayıp valla 3forma almayı düşünüyordum bu formları görünce vazgeçtim

insan ustune giydiginde keyif almalı

Yorum

• Resmi Siteye koymuslar yine. Demin yoktu, simdi var yine Haber. Formalari bende sahsi begenmedim ama alacagim.
      TRABZONSPOR

Yorum

• hamdi_61 kardeşim bi kaç sayfa önce kaldırıldı kaldırılmadı muhabeti yapılıyodu o yüzden koydum.biraz daha sakin ol

Yorum

• TS CLUB MÜŞTERİ HİZMETLERİ az önce aradim elerinde bulunan Formlar web sitesindeki gibi degilmis yani Nike ile TS ayni izadaymis ... bu arda formlari ben beyendim ama yani Nike ile TS pek hosuma gitmedi Müsteri Hizmetleri öyle degince icim azacikda olsa rahatladi
          Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yok arkadaş yok... Ne edersem edeyim, formamız çuval gibi olsa sahip çıkayım diyorum, kalitesine laf ettirmiyorum ama fotoğrafın arkasında duran fon'u görünce ayarım kaçıyor. Bu nasıl bir zihniyet arkadaş? Elinde senin manken gibi adamlar var (Yattara, Song,Selçuk,Giray v.s.) Sen tutup Serkanı pemboşa boyuyorsun!!!

Gerçi ben şaşırmıyorum, neden biliyormusunuz? Hatırlayın geçen sene kartonların üzerine formaları koyup, fotoğraflayıp çekip resmi sitede tanıtan, sözüm ona sunum yapan zihniyet, Nuri Albayrak ekibiyle gitmemiş demektir...

Trabzonspor kulübü'nün bu anlamda eksikliği ortaya çıkmıştır.Yahu arkadaşlar şu pembe fonu bir türlü hazmedemiyorum.Bu nasıl bir düşüncenin ürünüdür?Kimdir bu işin sorumlusu? Futbol erkek oyunudur diyoruz, şu arkadaki renge bak!... Ayıp yani, kız takımları bile formalarını böyle bir fon üzerinde tanıtmak istemezler herhalde...

Arkadaşlar, bu kötü görüntü ve sunum için BMN adına gerekli görüşmeleri yapmaya başladık.Ama bu saatten sonra tekrardan profösyonel bir sunum olur mu? olmaz mı? onu biz bilemeyiz.Bizden, sizlerin adınıza şikayetlerinizi yönetime iletmek düşer, gerisi onların takdirinedir...Ama BMN olarak sizlerin rahatsızlığınızı, memnuniyetsizliğinizi yönetime bildirdiğimizi, bilmenizi istiyorum...
            Aynen kafayı sıyırmamak elde değil. Pembe arka plan yapan arkadaşı zaten kınıyorumda. Ya şunu görende bir dur dememişmi.

Habu benim avatarda ben daha iyi durmamışsam bişey bilmiyorum. Serkan da kasılmaktan baston yutmus gibi neyse yaa sinirlerim bozuluyor.
            TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• İlk olarak hayykolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hamdi_61 kardeşim bi kaç sayfa önce kaldırıldı kaldırılmadı muhabeti yapılıyodu o yüzden koydum.biraz daha sakin ol

yok renkdaş ben sana kızmadım haber61 in yaptığı habere kızdım.yanlış anlaşılma olmasın
              diğerlerinden farklı...öteki...
              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kardeşim bu nasıl bir mantıktır anlamıyorum ...

Gara poşetin üzerine nayk işareti bi de Ts amblemi ,AVEA da yazdık mı al sana siyah deplasman forması ...

Ne yapalım alacağız mecburuz ...

Niye alayım kardeşim 2 tane maraton kombine aldım bu formayı alacağıma 2 kombine daha alırım ...

Sen bu formaları Trabzonspor'a yakıştırıyor musun ? ...

Lütfen bırakın şu poşet olsun giyerim mavalını ...
                Bu benim mantığım saygılı olucaksın,Trabzonsporu 3lig takımıyla hiçbir konuda karşılaştıramazsın...Ben bu takıma destek olmak için 6 tane kombine aldım...Formamıda alacağım....

Doğru formalar bize yakışmıyor ama bu saatten sonra elimizden hiçbirşey gelmez,ki zaten hazır kreasyondan olacağınıda biliyorduk ama Nike'ın kendini bu kadar rezil edeceğini tahmin etmiyorduk...

Formalar rezalet doğru katılıyorum,ama bu kadar çok eleştiri insanı boğuyor...Bundan sonra önümüze bakacağız...Ne yapabiliriz o önemli...Hem daha dokunmadan kumaş kalitesinde nasıl bir fikir oluşturdunuz onuda çok merak ediyorum...

Ayrıca fotoğrafları çekenin,bu şekilde çektirenin,o şekilde yayınlayanların istifa etmeleri lazım...Serkanıda fotomodel seçmelerini iki nedene bağlıyorum...

Ya Serkanın Nike ile anlaşması vardır..

Yada Yattaranın Lottoyla olduğu gibi diğer oyuncularında başka firmalarla antlaşması vardır....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• birde turuncu formaya beyaz avea yazısını kondurmuşlar bordo koymak o kadar zor bir iş olmasa gerek

Yorum

• Ya Allah aşkına cidden şu formalı mesajlardan alıntı yapmayın monitörü kıracağım nerdeyse ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Nasıl geri versinler ki böyle birşey mümkün değil. artık kaçarı yok giyicez bunları.
                      Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
                      LAZIM OLACAK

Yorum

• Acaba kluübün sitesini hacklesek mi?
                        En son AYAN61 tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 19:17. Sebep: imla
                        Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
                        LAZIM OLACAK

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yok renkdaş ben sana kızmadım haber61 in yaptığı habere kızdım.yanlış anlaşılma olmasın
                          eywallah renkdaş sorun yok o zaman

Yorum

• bu forma işini nike anlaşacana
                            merter teksitlcilerle anlaşsalar daha dizayn edelerdi

nıke yazıklar olsun
                            internetteki bazı arkadaşların yaptığı formalar daha iyi
                            yonetimde bu formalardan bence pek satış beklemesin

ts clup yapsın formaları daha iyi tenirnetten arkadaşların tasarımını kullanıp yapsın daha iyi

Yorum

• Bunları hic ama hic haketmedik

afs bey nerdesiniz??? hani formalar düzelecekti? hani çok süper forma yapiliyordu?...

Yorum

• Tamam takımıma destek olmak istiyorum ama bu formaya nasıl yaklaşık 100 YTL vereyim
                                Pavel Nedved; "futbolcular gider, iyi futbolcular kalır."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X