Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koray biz Nike anlaşma imzalayalı 1,5 ay bile olmadı, bu kadar kısa sürede kaliteli çubuklu formanın yapılmasını nasıl bekliyorsun?

Çubuklu formanın olmaması benim için büyük hayal kırıklığı oldu ama birde gerçekler var..

Herşeye rağmen alacağım formamı, nede olsa üzerinde TS arması var

Bırak Selami Allah aşkına ya Barcelona'nın geçen seneki formasını bizim renklere uyarlayıp gönderemiyor mu?Çok şey istemiyoruz elinde hazır bir koleksiyonu bizim renklerimize uyarlayıp göndeeceksin bunu da yapamıyorsan artık söyleyecek söz bulamıyorum.Burda Barcelona'yı örnek gösterdim ama daha nice klup var nike çubuklu forması olan...

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bırak Selami Allah aşkına ya Barcelona'nın geçen seneki formasını bizim renklere uyarlayıp gönderemiyor mu?Çok şey istemiyoruz elinde hazır bir koleksiyonu bizim renklerimize uyarlayıp göndeeceksin bunu da yapamıyorsan artık söyleyecek söz bulamıyorum.Burda Barcelona'yı örnek gösterdim ama daha nice klup var nike çubuklu forması olan...
        abi renkleri uyarlayıp göndermekle yeni forma yapmanın ne farkı var Allah aşkına?

Yorum

Kafamı bozma apartmana sokmam seni ççç

Dediklerinizde haklısınız ama sorun çizim değil, bunların basılıp yetiştirilmesi
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Ahmet abi sana vereceğim cevap bu arkadaşın yazdığıyla aynı...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• satışa çıksada yeni formama kavuşsam artık.Her ay bir forma alıp bütün modellerden almayı düşünüyorum.Yapılan dünya kadar transfer harcanan para artık sıra bizde destek olalım ki Trabzonspor'umuzu daha iyi yerlerde görelim.

SIRADA TRABZONSPOR FORMASI ALMAK VAR...
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak baskurtb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi renkleri uyarlayıp göndermekle yeni forma yapmanın ne farkı var Allah aşkına?

Boşuna konusuyoruz...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ahmet abi sana vereceğim cevap bu arkadaşın yazdığıyla aynı...
                  İlk olarak baskurtb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Koray sana vereceğim cevap buradakiyle aynı

Ki ayrıca Barcelonaya yaptığı formaların boğazında heryerınde BARCA yazıyor.....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak hakankulacoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forma konusunda birkaç söz daha etmek isterim izninizle.
                    Uzun ama okumanızı öneririm
                    Sonuna kadar okuyun lütfen.
                    Yakın tarih hakkında önemli bilgi var.

Kappa formalarımızın hikayesinin başlangıcı
                    hakkında birinci elden bilgi iletmeye çalışacağım.
                    Öncelikle, Londra'daki çok büyük spor mağazalarından
                    edindiğim izlenmiler:
                    Kappa'nın şu anda Avrupa liglerine ve milli takımlarına
                    yaptığı formalar bizim eski formalar kalitesinde değil.
                    O başka bir şeydi, başka bir dönemdi.
                    O formaları çok dikkatle saklamamız lazım.
                    Ben 2 mavi, bir bordo ve bir çubuklu almıştım.
                    Bir F.Tekke ve bir Gökdeniz forması da Şenol Hoca
                    jest olarak bana kargoyla göndermişti.
                    Stoğum iyi yani.

Ancak Kappa'nın ilk formları aynı kalitede değildi.
                    Kappa ile görüşmek için Mahmut Ören, Caner ve ben gitmiştik İstanbul'a.
                    Ben internetten ve İngiliz futbol dergilerinden hazırladığım çok sağlam bir dosyayla masaya oturmuştum.
                    Ancak Mahmut ve Caner'de öyle bir hazırlık yoktu.
                    Maalesef gördüm ki gerek de yotu.
                    Zira bir gün önce Caner firma yetkilisi ile birçok
                    şeyi karar bağlamış, sonradan haberimiz oldu.
                    Burada Kappa'nın da sıkıntısı vardı.
                    Elde malzeme yoktu, ilk kez futbol forması yapacaktı Türkiye'de.
                    İtalya milli takımına o sırada çok elastik ve özel bir kumaştan
                    forma yapıyordu Kappa. Özel adını hatırlayamıyorum şu an.
                    Ben onu talep ettim, renkleri de karteladan seçtim ama nafile.
                    Sonradan o renklerde ve o kumaştan forma yapıldı : Malum süper formalar
                    TS o dönem 70 trilyon borç ve sıfır nakitle masaya oturdu her yerde.
                    Adidas, 3 Büyükler dışında forma vermeyeceğini söyledi.
                    Yani bize forma VERMEDİ.
                    (Şimdi "Adidas" diyen dostlarımızın bunu öğrenmesini isterim)

Kappa'nın bizim renkelerde eşofmanı ve yan ürünü yoktu.
                    Sarı-siyah eşofman vardı ellerinde, onları verdiler bize hazırlık kampı için.
                    Bir de düz beyaz forma, hazırlık maçları ve ilk maçlar için.
                    İlk çizgili forma (koyu mavili) sonradan geldi.
                    Şimdi bunları yazarken tüylerim diken diken oluyor, burnumun direği sızlıyor.
                    TS o hallere düşürülmüştü Onursal Başkanı ve suç ortaklarınca.
                    Bunları hatırlamak lazım hep. Forma bile alamıyorduk.
                    Topumuz yoktu, Kappa'da da çok az vardı, onları aldık.
                    Hiç ABARTMIYORUM.
                    Bize çok da yakın falan davranmadılar.
                    Firmanın sahibi Krem Yavuz'un teyze oğluydu ve BJK'liydi.
                    Krem Yavuz-Özkan Sümer iletişimi ile tesadüfen Kappa'ya gittik
                    ve bir mucize yarattık.
                    Orada başlayan macera, süper formalar, 2 kez üstüste Türkiye Kupası
                    ve 2 Lig ikinciliği ile sonuçlandı.

Sözün özü: Kappa maceramız da ideal şartlarda başlamamıştı.
                    Sonradan gerçek renkler ve modeller geldi.
                    Nike da yapacaktır olağanüstü güzellikte formalar.
                    Benim kefaletime saygı duyarsanız, kefilim.
                    Burada renk sıkıntısını da aşmak lazım.
                    "Bordo"da zorlanacağız.
                    Zira, web sitelerinde hangi renk görünürse görünsün
                    Aston Villa'nın 2007-08 formalarındaki bordo
                    koyu kırmızının bir tonuydu.
                    Oysa bizim orijinal rengimiz yani "koyu bordo"
                    bir yerde mürdüm rengi gibidir.
                    Kırmızıya çok uzak, neredeyse mora yakındır.
                    Yakışan da budur.
                    Bu rengi tutturmamız gerekcek bize özel seri yapılırken.
                    Bu konuda gerekli çalışmaları yapacağız elbette.
                    Lütfen herkesin içni rahat olsun.
                    Hakan Kulaçoğlu'na teşekkürler..

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ÇUBUKLU FORMALAR ÇIKACAKMIŞ!!! AMA ARTIK SEZONUN İLK YARISNA YETİŞİR Mİ? BİLEMEM...

Geçen yıl renk tonu olarak bizim renklerimizle alakası olmayan yukarıdaki formayı giydik.Demem o ki Barcelona nın renkleride yukarıdaki formaya giydiğimizi düşündükten sonra bize çok uzak değil.

O yüzden çubukludaki gecikmenin sebebini inandırıcı bulmuyorum.
                      En son Misina tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 13:11.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Kreasyonlarında hiç mi Açık mavi bordo mal yok ??

Yoksa sorun yok haklısın...
                        ---

Ömer,dünyada sadece Barca'nın rengi bordo-mavi değil,o arkadaş diğer takımlarında forma örneği olabilir demek istedi..
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Ben sana söyliyeyim mi ne farkı var.Misal olarak bir forma yapacaksın ama ilk önce çubuklu formanın tasarımını yapacaksın işe kalın çubuklumu olsun yoksa ince mi vs. vs. vs. sonra da uygulamaya geçceksin.Diğer taraftan da yani benim dediğim hazır olan tasarıma Trabzonspor renkelerini vererek satışa sunacaksın umarım açıklayacı olmuştur

Yorum

e hazır kreasyondan forma gönderildi diye çıkan tantanaya baksanıza.. bir de çubuklu forma öyle gelse kimbilir neler olurdu kıyamet kopardı heralde.. en azından çubuklu formamız istediğiniz düzeyde olacaktır heralde.. biraz zaman gerekecek ama olsun değer..

Yorum

Telif hakkı denen birşey var arkadaşım. Barça kendi forma dizaynını başka takımda görecek bir kulüp mü?

Ellerindeki hazır koleksiyon ürünlerini yollasalar bu sefer bize özel neden değildi? Neden başkasının ürününün kopyası yapıldı diye veryansın edecek bir taraftar kitlemiz var maalesef.

Hakan Abi, Ali Fuat abi yazıyor, çiziyor. Bu adamlar bu işten anlıyor ve 2-3 cümlelik şeyler yazmıyor. Okumayı denesek biraz daha ılımlı olacağız.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Evet bizim rengimizde çubuklu forma giyen bir takım yoktu. O yüzden çubuklu formayı sıfırdan üretmek gerekiyor ve onun yetiştirilmesi ikinci yarıyı bulacak.

Bizim renklerimizdeki formalardan yolladılar işte.

Nike bize bu sene özel tasarımlı forma yapmayacak... .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X