Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şöyle bir tanıtım olmasını isterdim.

Neyse,kulübe destek için gidip alacağız formalarımızı."afs" hocamın dediklerine güveniyorum ben,"yakından görmek" lazım değerlendirmek için.Hele de böyle bir çekim varken,tanıtım varken.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şöyle bir tanıtım olmasını isterdim.

Neyse,kulübe destek için gidip alacağız formalarımızı."afs" hocamın dediklerine güveniyorum ben,"yakından görmek" lazım değerlendirmek için.Hele de böyle bir çekim varken,tanıtım varken.
      yakindan görmeye gerek yokki
      armmizin yanlis oldugu belli

Yorum

• Alacağız bir türlü ama, bir de giyerken zevk duymak lazım. Vazifemiz almak. Fakat çok sade olmu formalar. Kalitesi konusunda bir şey diyemiyoruz, ama ne de olsa nike. Armalar düzelir derken daha bi bozulmuş... Niye geriye doğru gidiyoruz anlamak zor...

Yorum

• pumalara hucum bitmeden almak lazımm aksi taktirde bunlar giyilecek gibi değil
          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Amblemi reklamı bize versinler biz yapıştıralım bari ...

Zira ben bundan daha iyi yapıştırırım ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• acı ama gerçek, puma daha iyiydi!
              bir lafa bakarım laf mı diye,
              bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Formaları iyi beklemiyordum ama bu kadarını da beklemiyordum.Düz mavi olan forma resmen tişört olmuş.Bordo-mavi parçalı ve beyaz forma hoşuma gitti yine de.Onları almayı düşünüyorum.Nike mağazalarında olacak mı acaba.Resmi sitede "Taraftarlarımız Ts Clup'tan alabilirler." yazıyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Rezil olduk! Oysaki ne güzel de unutmuştuk

Yorum

• TS forma haberini geri çekti
                    24 Temmuz 2008 / 18:23
                    Trabzonspor'un resmi internet sitesinde saat 14.28'de manşetten “NİKE formalarımız taraftarımızla buluşuyor” başlıklı bir habere yer verildi.

Trabzonspor'un resmi internet sitesinde saat 14.28'de manşetten “NİKE formalarımız taraftarımızla buluşuyor” başlıklı bir habere yer verildi.

Haberde; Bordo Mavililerin yeni sezon sponsoru Nike tarafından üretilen formaların 26 Temmuz Cumartesi günü satışa çıkarılacağı kaydedildi.

Trabzonspor Taraftarlarının yeni sezon için tüm TS Club satış noktalarından formalarımıza ulaşabileceği duyuruldu.

Forma haberine 652 Trabzonspor taraftarı 3,6 gibi çok düşük puan vermesi üzerine haber 17.30'da siteden çıkarıldı.

İşte daha önce Trabzonspor resmi internet sitesinde yer alan ve yayından kaldırılan haber:

NİKE formalarımız taraftarımızla buluşuyor”

Sponsor firmamız Nike tarafından 2008-2009 sezonu için üretilen maç formalarımız 5 ayrı dizaynda tasarlandı. Gerek tasarımı gerekse üretiminde kullanılan malzemenin niteliğiyle sahada mücadele verecek futbolcularımızın performanslarını artıracak özellikleri bulunan formalar vücut üzerinde daha sıkı görünecek ve oyun içerisinde rakip tarafından daha zor tutulup çekilecek yeni bir dinamik uyuma da sahip.

Formalarda kullanılan Nike teknolojisinin bir ürünü olan Dri-fit kumaş sayesinde ise vücuttaki nem dengelenecek. Böylelikle maç sırasında oyuncularımıza ekstra rahatlığın yanı sıra, performans artışı sağlanacak. Teri buharlaştırma özelliğine sahip bu teknoloji, sürtünmeleri ortadan kaldırıp, vücudun kuru kalmasına imkan vererek serin ve rahat bir performans imkanı yaratmış olacak.

Tüm taraftarlarımıza şimdiden yeni formalarımıza gösterecekleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyor, 2008-2009 sezonunun camiamıza üstün başarılar getirmesini diliyoruz”

KAYNAK: HABER61

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alacağız bir türlü ama, bir de giyerken zevk duymak lazım. Vazifemiz almak. Fakat çok sade olmu formalar. Kalitesi konusunda bir şey diyemiyoruz, ama ne de olsa nike. Armalar düzelir derken daha bi bozulmuş... Niye geriye doğru gidiyoruz anlamak zor...
                      Yahu arkadaşım üzerinde nayk işareti var diye ne bakıyorsun ...

Kumaşı kumaş değil , rengi renk değil , arması arma değil , reklamı reklam değil ...

Geçen bir arkadaş yabancı bir 3. Lig takımının formasını koymuştu buraya o bundan 10 gömlek üstündü her anlamda kalıbımı basarım ...
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• bu resmı sıtede ve ts kulupte çalışanlar Trabzonsporun buyuklunu karsılaycak insanlar olmadığını birkez daha anlamış bulunmaktayım
                        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu arkadaşım üzerinde nayk işareti var diye ne bakıyorsun ...

Kumaşı kumaş değil , rengi renk değil , arması arma değil , reklamı reklam değil ...

Geçen bir arkadaş yabancı bir 3. Lig takımının formasını koymuştu buraya o bundan 10 gömlek üstündü her anlamda kalıbımı basarım ...
                          Ya tamam anladık kötü formalar tamam....Yeter daa...Destek vermeyen almaz...

Hem bu kadar düşmemeliyiz...

3ligi bırak dünyanın en iyi takımlarının forması benim TRABZONSPORUMUN poşetine bile yaklaşamaz güzellik konusunda...

Ne olursa olsun alacağım demiştim.Durumum cok zor olduğu halde alacağım...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• rezalettt

ya şu arkadaki fon rengine bakın allah aşkına başka renk mi bulamamışlar. trabzonspordaki bu işlerle görevli kişileri istifaya davet ediyorum. gerekli yerlerede e-mail olarak gönderecem. yok böyle bişe bide onca oyuncu dururken sen tut serkanı manken yap.yok yok valla sabır sabır da biyere kadar kulüp başkanı olsam bunları toptan kovardım.
                            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                            legends never die ...

Yorum

• kumasini sen nerden biliyosun renkdas... kumasina elle sonra birseyler yaz... bakarak kumasa yorum yapilsaydi gayse nin formalari tahtandir demek...
                              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Formaları beğenmedim, düşündüğümden çok çok kötü.. Ama yinede alacağım formamı..
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X