Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaldırıldı ama ne yazar kaldırılsa keşke hiç böyle acemilikler yapmasalardı, şöyle alengirli bir forma tanıtımı ve logo-reklam acemilikleri olmadan formalarımızı çıkarsalardı.
    Formaları alacağız ama 100 bin zor abi zoorrr
    bu formaların bin tane satması başarıdır..pazar mallarındaki korsan forma olsa gene logo ile arma aynı hizada olur..nedir bu logoyla armayı aynı hizaya getiremeyen şey.

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

haber hala burda duruyor nasıl kaldırmışlarsa
      diğerlerinden farklı...öteki...
      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• valla arkadaşlar hepimizin beklentileri yüksekti ve kulübümüz bunun farkında idi olmamasıda imkansız, ve bu durumda forma gibi önemli bir konunun bu kadar tekdüze halde oluşturulup çok çok sıradışı bir şeyler ortaya koyulmuş gibi sunulması çok üzünç verici
        Gülümsemek Yol Boyu Solgun Hayalimdir !!!

Yorum

• ciddi bir önerim var antrenman t-shirtlerine numara basılsın forma olarak kullanılsın.onlar daha güzel.

Yorum

• Bu millete bişe0y beğendirmek ne kadar da zor. Amblemin rengine kadar herşeye dikkat eden milletimiz bir fotoğraftan amblemle firma logosu arasındaki simetriyi dahi ölçmektedir. Lakin dikkat etmemiz gereken birşey var. Şimdiye kadar daha önce görülmemiş biçimde görüşlerimize saygılı olan bu yönetime yaptığımız eleştrilerin dozajı. Yok bula bula serkan mı bulundu vs. Daha önce TS Clup formaları tanıtılırken Szymek manken olarak kullanılmıştı. Ellerini koyacak yer ulamıyordu podyumda. Ama kimse eleştirmedi. Aslında doğru olan da budur. Bu adamlar manken değildir. Şimdiye kadar bir sürü forma tasarımı bu sayfalarda sergilendi. AFS nin Yaptığı formalar hariç kimsenin söyledikleri doğru olmadı. Şimdi ben bu kişinin nasıl ki forma dizaynları hakkında söyledikleri doğruysa bundan sonraki süreçte forma kalitesi hakkında söylediklerini de doğru kabul ediyorum. Bizi önceki yönetim paranoyak yapmış hakikaten. Benim aşık olduğum o renkler herhangi bir bez parçasında dahi olsa benim için en değerli bez parçası o olur. Forma nike olmuş başka bişey olmuş farketmez. Bunun için eleştirilerimiz yöneltme şeklimize daha dikkat etsek en azından bu konuda çalışanların şevkini kırmamak açısından daha iyi olmaz mı. En azından şu noktada kendimize pay biçmeliyiz. Bizim en küçük bir tepkimiz hızlı bir biçimde düzeltiliyor. Daha ne istiyoruz. Bu duyarlılığa 3 forma gider
            En son bakigokhan tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 18:12.
            "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• İlk olarak vampire tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonsporun Hiç bir Tekstil ürünü trabzonda üretilmedi , "İsmail Abi" istanbulda uğraşmazdı o zaman ürün ürettirmeye !
              Niye üretilmediği belli oldu zaten üretilince böyle oluyo, herhalde kemer altında uhuyla yapıştırdılar logolarla reklamları.
              Ama ben iyi biliyorum formalar ham halde trabzona geldi ve logolar türkiyede yapıştırıldı, herhalde formalar önce trabzona gelip sonra başka yere gönderilip logo vs. yapıştırılmaz. Zaten ham formaların resimlerinide foruma ben atmıştım yani eminim bu konuda nike ne kadar suçluysa klüpte o kadar suçlu. BU kadar gelir beklediğin şeye biraz emek vereceksin, ben başkanın yerinde olsam formalardan sorumlu kimse top toplayıcı yapardım, siteden ve fotoğraflardan sorumlu kimse afganistana sürerdim.
              Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Yok arkadaş yok... Ne edersem edeyim, formamız çuval gibi olsa sahip çıkayım diyorum, kalitesine laf ettirmiyorum ama fotoğrafın arkasında duran fon'u görünce ayarım kaçıyor. Bu nasıl bir zihniyet arkadaş? Elinde senin manken gibi adamlar var (Yattara, Song,Selçuk,Giray v.s.) Sen tutup Serkanı pemboşa boyuyorsun!!!

Gerçi ben şaşırmıyorum, neden biliyormusunuz? Hatırlayın geçen sene kartonların üzerine formaları koyup, fotoğraflayıp çekip resmi sitede tanıtan, sözüm ona sunum yapan zihniyet, Nuri Albayrak ekibiyle gitmemiş demektir...

Trabzonspor kulübü'nün bu anlamda eksikliği ortaya çıkmıştır.Yahu arkadaşlar şu pembe fonu bir türlü hazmedemiyorum.Bu nasıl bir düşüncenin ürünüdür?Kimdir bu işin sorumlusu? Futbol erkek oyunudur diyoruz, şu arkadaki renge bak!... Ayıp yani, kız takımları bile formalarını böyle bir fon üzerinde tanıtmak istemezler herhalde...

Arkadaşlar, bu kötü görüntü ve sunum için BMN adına gerekli görüşmeleri yapmaya başladık.Ama bu saatten sonra tekrardan profösyonel bir sunum olur mu? olmaz mı? onu biz bilemeyiz.Bizden, sizlerin adınıza şikayetlerinizi yönetime iletmek düşer, gerisi onların takdirinedir...Ama BMN olarak sizlerin rahatsızlığınızı, memnuniyetsizliğinizi yönetime bildirdiğimizi, bilmenizi istiyorum...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• bölüm bölüm kaldırıyorlar bakalım en sonunda ne olacak

Yorum

• Haber haber arşivi listesindede yok yanlızca bağlantıdan ulaşabiliyoruz... resmi siteye giren habere ulaşamıyor artık! İnşallah şu rezalet formaları satışa sunmazlar... Nike a tokat olur..
                    t @Selim_Turan

Yorum

• Habere direk ulaşılıyor arkadaşlar. Biliyorsunuz Manşet ve Klüpten Haberler bölümü ayrı. Manşetteki habere tıkladığınızda direk altta linki görüyorsunuz. Ama tabiki rezilliğin farkına vardılarki arka planda kaldı formalar. Dediğimin arkasındayım umarım tamamen kaldırırlar ve adam gibi bir tanıtımla yeniden yayınlarlar.

Yorum

• kulübün bu yöndeki çalışmaları neler merak ettim doğrusu tam bi hayal kırıklığı ancak formalar bu bunları giyiceksiniz diyolarsada yapıcak bişi yok takım iyi oynasın iyi sonuçlar alsın barcelona forması gibi gelir onlar heralde ayrıntı olarak ekliyim sanırım hiç bir trabzonsporlu formaları beğenmedi yazık oldu gerçekten

Yorum

• forma olayında sınıfta kaldık elde kalmış tshirt lere ts logosu basmışlar pes doğrusu ne bir çizgi var ne bir desen formamı bu tshirt mü
                          coolman COLMAN....

Yorum

• bordomavi.net olarak ıstedıgım tek sey var. o da toplu halde bır maıl metnı ıle protesto gerceklestırelım. bu rezılıktır bence.

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Niye üretilmediği belli oldu zaten üretilince böyle oluyo, herhalde kemer altında uhuyla yapıştırdılar logolarla reklamları.
                              Ama ben iyi biliyorum formalar ham halde trabzona geldi ve logolar türkiyede yapıştırıldı, herhalde formalar önce trabzona gelip sonra başka yere gönderilip logo vs. yapıştırılmaz. Zaten ham formaların resimlerinide foruma ben atmıştım yani eminim bu konuda nike ne kadar suçluysa klüpte o kadar suçlu. BU kadar gelir beklediğin şeye biraz emek vereceksin, ben başkanın yerinde olsam formalardan sorumlu kimse top toplayıcı yapardım, siteden ve fotoğraflardan sorumlu kimse afganistana sürerdim.
                              doğru hatırladığım kadarı ile nike türkiyede geçen böyle bir şey söyleniyordu . Nike ürünleri gemi ile yollayacaktı ama ben pek inanmamıştım demek öyle oldu neyse olan oldu nerede yapıldıkları yada nasıl yapıldıkları önemli değil hemen hemen hepimiz şu anki tasarımlardan memnun değiliz . Keşke kulübümüz yapılmamış bir şeyi yapsa idi ve açıkca taraftarlara formalar konusunda sorular sorsaydı !
                              Gülümsemek Yol Boyu Solgun Hayalimdir !!!

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bordomavi.net olarak ıstedıgım tek sey var. o da toplu halde bır maıl metnı ıle protesto gerceklestırelım. bu rezılıktır bence.
                                katılıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X