Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon formaları satışa çıkıyor

Trabzonspor'un yeni sezonda Nike tarafından üretilen formları 26 Temmuz Cumartesi günü satışa çıkartılacak. Bordo-mavili taraftarlar TS Clup satış noktalarında yeni formlara ulaşabilecekler.
    Trabzonspor'un sponsor firması Nike tarafından 2008-2009 sezonu için üretilen maç formları 5 ayrı dizaynda tasarlandı. Gerek tasarımı gerekse üretiminde kullanılan malzemenin niteliğiyle sahada mücadele verecek futbolcuların performanslarını artıracak özellikleri bulunan formalar, vücut üzerinde daha sıkı görünecek ve oyun içerisinde rakip tarafından daha zor tutulup çekilecek yeni bir dinamik uyuma da sahip.
    Formalarda kullanılan Nike teknolojisinin bir ürünü olan Dri-fit kumaş sayesinde ise vücuttaki nem dengelenecek.
    Böylelikle maç sırasında oyuncular ekstra rahatlığın yanı sıra, performans artışı sağlanacak. Teri buharlaştırma özelliğine sahip bu teknoloji, sürtünmeleri ortadan kaldırıp, vücudun kuru kalmasına imkan vererek serin ve rahat bir performans imkanı sağlamış olacak.

sporx.com

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    TrabzonspoR

Yorum

• benim yazim niye silindi ya

Yorum

• beyaz forma milli takımın forması gibi olmuş turkuaz rengi nike logosu
        Més Que Un Club

Yorum

• forma dizaynlarına benim lafım yok aslında sadece abmlemlerin simetrisi ,sponsorun göbek hizasında oluşu , amblemimizin yapıştırma ve kalitesizliğinden muzdaripim
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forma bir bütündür. Üzerinde duracak her simge kaliteli durmalıdır. Zira "West Ham" örneğindeki formaya bakın kol ve yaka da bile ince bordo-mavi şeritler var. Bu bakımdan forma her zaman için bir bütünlük içinde kalitesini yansıtır.
            bende onu diyorum işte forma o konuda bence güzel, çok abartılıyor çok kötü deniyor.formayı kötü gösteren üzerine yapılan yapıştırmaların kalitesiz ve özentisiz yapılması bunu söylemeye çalışıyorum.yiğidi öldürüyosunuz ama hakkınıda verin bu formaların kötü gürünümüne sebep nike değil reklamları yapıştıranlar ve serkan balcıyı koyup kalitesiz fotoğrafları çekenlerdir diye düşünüyorum ....
            TrabzonspoR

Yorum

• kumaş harika olabilir fakat nike hiç bi tasarım yapmamış dümdüz bi forma yollamış.kumaşıda kaliteli olsun bari.bu serkanın giydikleri xxl bence.kollar çok bol ve avea yazısı göbekte.antreman formalarında bile tasarım var
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Trabzonspor tarihinde gördüğüm en kötü dizaynlar. Bu renklerden yapılabilecek en kötü formaları yapmışlar. Tek kelime ile üst düzey beceriksizlikleri için, helal olsun! Hepimizin çubuklu forma takıntısı var bu arada ve bunu bu adamlar bilmiyorlar mı ? Ayrıca formamızda kene tadında duran şu avea nın verdiği parayı kendi aramızda toplasak da bir huzura ersek...

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sağ taraftaki formayı bulamıyorum yaws hm sağdaki formanın amblemini başka biri koymuş.
                  saoldakinde serkan göbeğini içeri çekmiş
                  Sağdakini ben düzelttim...

Hataları göstermek için...
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• formalar bu kadar sıradan bu kadar baştan savma üretilemezdi 2 rengi bir araya getirip nike logosunu basmışlar adınada forma demişler . Peki bu ürünler ilgi görecekmi acı ama gerçek bence hayır ! Ben şahsen bu formalara para vermem netice itibari ile babam üretse ben önce tasarıma bakarım hangimiz dandik bir şeye para verir hiç birimiz evet trabzonsporluyuz ama aylardır forumlarda şu tasarım güzel bu tasarım değil diye bangır bangır yazılar yazan biz trabzonsporluların düşüncelerini görmeyip yada es geçip bu formalara onay vermek ve bakın bunlar yeni sezon şaheserlerimiz demek komik ve acınacak bir durum yönetimimiz derhal bu formaların üretimini durdurtup taraftarımızın beğendiği ve kulübe mail olarak yolladığı ( Kulüp tarafından webde dolaşan tasarımlar tamamen görülmüştür ve teyid edilmiştir !) tasarımların üretimine geçmesi gerekmekte aksi halde çoğu taraftarımız forma almayacağı kanısındayım haa şimdi diyebilirsiniz ben alacağım orası beni bağlamaz ardıma baktığımta çok ben alırım ederim duydum ama netice hiçte öyle olmadı !!!

Bu rezalet en kısa sürede temizlenmeli !
                    Gülümsemek Yol Boyu Solgun Hayalimdir !!!

Yorum

• formaları birçoğumuz beğenmedik ama en azından takımımıza karşı eleştiri yaparken dahi yapıcı olalım yıkıcı değil !!!
                      Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Ya herkes formanın hazır kreasyondan yapılacağını biliyordu,Ama bu kadar kötü tanıtımla ve Nike'dan gelen beklentileri karşılayamama duygusuyla kaşılaşacağımızı bilmiyorduk...

Nike yeni girdiği bir pazara nasıl bu kadar kötü bir giriş yapar anlamıyorum..Adidastan pazar payını kapmak ıstıyorsa formaların çok dikkat çekici olması gerekiyordu....Neyse...Her işte bir hayır vardır...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak LazCapone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          baska sporsitelerinde resmen 3 büyütülmüslerin agzina sakiz olduk.
                          adana demirliler bile dalga geciyor emanet almis formayi serkan diye
                          Bu demek oluyorki bol bol forma alıp onlarıda mahcup etmeli ve nasıl bir taraftar olduğumuzu cümle aleme göstermeliyiz.
                          Üç ezikler bize güleceklerine o formayı giyen 11 kaplanın karşısında düşecekleri gülünç durumları düşünüp şimdiden önlem alsınlar.
                          Turuncu formaaaaaaaaaaaaa
                          Beyaz formmaaaaaaaaaaaaa
                          İlk görünennnnnnnnn formaaa
                          Bence güzel tek sorun bizim yaptığımız amblem, logo, reklem fotoğraf gibi acemi işi şeylerde
                          Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Arkadaşlar nike kulüplere formaları sade bir şekilde gönderiyor. Bütün dünyada oyle. Arma ve reklamları kulup kendisi yapıştırıyor. Hiza konusunda nike'ı suclayamayız. Bizimkilerin daha dikkatli olması gerekiyor.

Yorum

• ben formaları hiçbeğenmedim
                              çubuklu forma çıkmayacakmı?
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Ayrıca fotoğrafları sanki mahalle arasındaki vesikacılara çektirmişler galiba..Arkada pembe fon...Sabit bir duruş..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X