Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet bunuda gördük başka artıran varmı arkadaşlar.
    Yanlis anlasilmasin yani 2 aydir bu formalari bekliyorum bu kadar beklet bizi sonra boyle bi sey cikart. Logolari bile hizada degil 5 tane forma var hic biri afedersin biseyye benzemiyor. Bize haksizlik degilmi bu? Nike acaba Fenerle anlassa boyle seyler yaparmiydi diye cok merak ediyorum!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Arkadaslar formalari begenmeniz icin TRABZONSPOR armasi olmasi yetmiyormu?
      onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
      NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Bu arada , koldaki Nike logosu hoşuma gitti...
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Formaları beğenmeyenlere sesleniyorum: Sizin yaptığınız nankörlüktür başka birşey değil.

Formaları beğenmeyenler kendi kendine takımıma forma alarak katkıda bulanacağım diyerek taahhüt edenler, başka TS lisanslı ürünlerinden alırlar. Kappa yı çok beğenlerde ellerinde eğer vasya o kappa formaları ile gelirle maça.

Ben şahsım adına formaları beğendim. Nike bu seneki tasarımlarından bazılarına renklerinizi uygulayarak bizlere sunmuş.

Ayrıca yıllardır bas bas bağırdığımız gök mavisi olan renginizin ta kendisinide kullanmış. Teşekkürler.
          TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• Bu formaları biliyorduk zaten, ne diye şaşırıyorsunuz ona şaşırıyorum.

Formalar -lansmanı hariç- gayet güzel ve şık olmuşlar.
            Ben beğendim.
            Seneye daha da güzel forma ve ürünlerin bizi beklediğini de biliyorum.
            İsteyen istediği gibi değerlendirsin.
            Birbirinizi kırmaya, üzmeye, üzülmeye, herşeyi kötü görmeye amma meraklısınız.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• aston villa 08/09 Trabzonspor 08/09

renklere takılmıyorum ama bu amblemlerdeki simetri hakkaten moralimi bozdu
              Bordomavi.net

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Şaka gibi..

Yorum

• Bu formaları sokakta biririnin üzerinde görsem emitasyon(sahte) zannederdim vallahi...

Yorum

• cubuklu gelecek diyen arkadaslar... halen geliyor mu cubuklu?

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        puma alacaklar hiç durmayın yeterki tsye destek olun da nasıl olursanız olun
                        ben bu formaya para vermem dıyen arkadaşlar transfer yapılırkende en iyisini istersiniz artık
                        Keske formalari sadece trabzonsporun formasi oldugu icin degil de gercekten cok guzel olduklari yuzunden almak istesek ama maalesef... Ama suclu biz oluyoruz. Nasil olsa her yil formamiz uretiliyor. Formamizin guzel olmasini istemek sucmu

Yorum

• "tanitim" cok amatörce yapilmis... sorun bence özellikle fotograflarin kötü kalitesine ve giydirilmis olan futbolcuya bagli

Yorum

• hiç şaşırmadım bi'kere onu söyliyeyim.yok logo yerinde değilmiş yok avea yazısı büyük olmuş yok nike işaretinin dışı beyaz la kaplıymış yok bu 2 sınıf formaymıs vs vs bunlar forma değil üstünde ts logosu (aşağıda da olsa) olmasın 5 para verirsem namerdim.tmm aceleye gelmiş olabilir ama bu kadar da acelesini beklemiyordum.arkadaslar forma almak isteyen elde kalan pumaları bitirsin sonrada forma almak isteyen gitsin bu formaların parasını klübe bağış yapsın belki yeni bir transfer yaparlar.
                            Saygılarımla,
                            Adem Hotaman.

Yorum

• Aslında formalar çok güzel ama armamızın doğru hizada olmayışı ve Avea yazısının göbekte oluşu bire bir görüntüyü etkilemiş. Anlamadığım herkes bunların olmadığını görüyor da bunları yapan nasıl görmüyor. Göz var nizam var. Bir de Serkan Böyle mi tanıtılır formalar yahu. Bir türlü profesyonelleşemedik gitti. Hala amatör zihniyet.

Ayrıca Puma diyenleri gördükçe umudum daha da artıyor açıkçası Geçen sene ki Puma formalarını Nike formalara tercih edebiliyorsak (ilk etapta) eminim ki zaman geçtikçe ve de futbolcuların üzerinde, kendi üzerimizde gördükçe formalara rağbet, ilgi daha da artacaktır.

Kendinize ve formalara biraz zaman tanıyın uşaklar.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• formaların tasarımından çok,ts ambleminin yeri ve avea reklamı çok kötü olmuş.yani bu baskıları kim basmışsa bulup tebrik etmek lazım.gözüm kapalı daha simetrik şekilde basardım ben.sponsor nike oldu diye sevinirken amatörce yapılan hatalar bu sevincimizi yarım bırakıyor.inşallah satışa çıkacak ürünler bunlar gibi defolu havası yaratacak şeyler olmaz.(formanın kumaş kalitesini bilmiyoruz ama kaliteli olduğuna eminim)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X