Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• merhaba arkadaşlar az önce ts clubu aradım formalar nedir böle düşündüğümüz gibi olmadı iğrenç ayrıca çubuklu forma ne zaman çıkacak dedim çubuklu forma bu sene çıkmayacak dediler ne yazık ki formaların fiyatlarıda 60 ile 80 arası oalcakmş 3 çeşit forma varmış ama gerçekten şoka uğradım arkadaşlar bu formaları görünce hepimize geçmiş olsun....

Yorum

• çubuklu yok,
      aveanın reklamı inanılmaz basit göstermiş formaları şok oldum formalardan dolayı

Yorum

• İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kappa'daki renk dizaynlarıda çok kötüydü bence.İkinci sene düzelttiler paçaı biraz..
        Bu işi en iyi KAPPA yapıyor.

En azından adamların diğerlerinden farklı modelleri ve tarzı var.

Bu formaların amblem dışında Pumadan pek te farkı yok.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• renkler iyi ama dizayn,model ve logonun yerine bakınca tam bir hayal kırıklığı benim için.
          Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• Ben kendi adıma beyaz formayı ve parçalı formayı beğendim, 2 adet forma alacağımı söylemiştim...çubukluyla birlikte 3 adede çıkabilirim...

Yorum

• İlk olarak lackbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              merhaba arkadaşlar az önce ts clubu aradım formalar nedir böle düşündüğümüz gibi olmadı iğrenç ayrıca çubuklu forma ne zaman çıkacak dedim çubuklu forma bu sene çıkmayacak dediler ne yazık ki formaların fiyatlarıda 60 ile 80 arası oalcakmş 3 çeşit forma varmış ama gerçekten şoka uğradım arkadaşlar bu formaları görünce hepimize geçmiş olsun....
              Arma sorununu sorsaydın keşke

Yorum

• Herşey aceleciliğimizden oluyor. Yine bir pazarlama hatası ile karşı karşıyayız.
                Formaların fotoğrafı öyle mi çekilir? O formaların altına o ayakkabı oldu mu şimdi?
                Takımda o kadar boylu posyu oyuncu varken niye Serkan seçilmiş? Her formayı farklı futbolcuya giydir.
                İşi bilmeyenlerin yapması böyle sonuçlar doğuruyor. Belki de sabırsız taraftarın baskısından bunalıp yeter yapın birşeyler ne olursa olsun dediler. Fakat bariz hata.
                Bu lansmanı Nike yapsaydı böyle mi olurdu? Karton kutuların üzerinde fotoğraf çekmekten bir adım öteye geçmişiz o kadar.
                Şimdi söyleyin bu mu doğrusu:

Yoksa bu mu?

Yemek aynı yemek ama kusura bakmasınlar servis yemeğin lezzetini direk etkiler.
                Eski başlıkta ve bu başlıktaki yorumlarımdan dolayı beni Nike veya Yönetimden zannetmiyorsunuz umarım. Ben sadece olması gerekenleri örnekleri ve gerekçeleri ile ortaya koyuyorum o kadar. Umarım hatalarından dönerler.

Bizim gibi formalar çıksın diye heyecanla bekleyenlerin dışında daha olayın hiç farkında olmayan Trabzonspor taraftarları da var. Geç te olsa mutlaka görkemli bir tanıtım olmalı.

Formalardan birer tane yollasalardı bana bu lansmanın alâsını yapardım. ( Ajansım olduğu için rahat konuşuyorum)

Çubuklu forma meselesini bilmem kaçıncı kez yazdım yine yazayım: çubuklu forma başta yoktu, fakat gelen talepler doğrultusunda sıfırdan üretiliyor. Dünyada bizim renklerimizi taşıyıp Nike ve çubuklu forma giyen başka takım yok çünkü. Prototipleri yapıldı. Çubuklu formanın üretimi diğer formalara göre zaman aldığı için biraz daha geç çıkacak.

Bu arada modeller tahmin ettiğim ve daha önce bilgisini sizlerle paylaştığım modeller. Fotoğraf çekimleri çok kötü olduğu için kumaş kalitelerini ve renklerini gerçek anlamda -maalesef- göremiyoruz.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Efsane formalardan kalmış mıydı ? En azından forma babında onlardan bir tane alayım.
                  . .
                  . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                  . .

Yorum

• [quote=lackbera;1509975]merhaba arkadaşlar az önce ts clubu aradım formalar nedir böle düşündüğümüz gibi olmadı iğrenç ayrıca çubuklu forma ne zaman çıkacak dedim çubuklu forma bu sene çıkmayacak dediler ne yazık ki formaların fiyatlarıda 60 ile 80 arası oalcakmş 3 çeşit forma varmış ama gerçekten şoka uğradım arkadaşlar bu formaları görünce hepimize geçmiş olsun....[/quote

OFF OFFF yaa bizim insanımız hep çın fikirli olmuştur nerden çıktı bu yapıştırma logo muhabbeti nerde görülmüş yaa ikinci lig takımlarında bile yok bu nasıl birşey ...
                    BORDO MAVİ ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak lackbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      merhaba arkadaşlar az önce ts clubu aradım formalar nedir böle düşündüğümüz gibi olmadı iğrenç ayrıca çubuklu forma ne zaman çıkacak dedim çubuklu forma bu sene çıkmayacak dediler ne yazık ki formaların fiyatlarıda 60 ile 80 arası oalcakmş 3 çeşit forma varmış ama gerçekten şoka uğradım arkadaşlar bu formaları görünce hepimize geçmiş olsun....

Çubuklu forma yok mu,oh ne güzel...
                      Ne umduk ne bulduk buşuna o kadar heyecan yapmışız...

1 tane forma alacağım ama maçlara giderken Puma formayla gideceğim...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Futbol ile ilgisi olmayan bir tasarımcı kız arkadaşıma nasıl tasarımlar bunlar diye sordum, hani dışarıdan birisi bakıp yorum yapsın diye, moda gözü ile. Forma olarak da değil, adidas, kappa vs sence nasıl diye sordum? Gösterdim internetten. Önce Galatasaray ile Fenerbahçe'nin. İkisini de sıradan buldu, avea yazılarını felan takılmadı açıkçası amblemlere de bakmadı, dizayn olarak çok düz ve farklı değil dedi, hani göze batan bir sorun yok ama ben almam sokakta görsem dedi. Sonra Serkan'ın üzerindeki formları resmi siteden gösterdim, şöyle bir baktı durdu beni kırmamak için sonra ekledi, "kusura bakma ama neden beyaz don giydirmişler bu adama!" Çok düz dedi, beyaz formamızın üstünü felan beğendi o da benim hatrım için olsa gerek. Sonra Werder Bremen'in sayfasına girdim açılış sayfasında küçük bir Flash gösterisi vardı, ben daha hiç bir şey sormadan "Vaauuuuvv" "Bu hangi takım?" diye de ekledi.

Ben yönetimi eleştirip bu ne biçim iş vs forma alırsam namerdim gibi sözler eklemeyeceğim. Formamı da alırım TS'ye de formalarına da saygı duyarım. Nike'in ilk senesi ve çeşit bol ama tasarım kalitesi zayıf. Bu beklenir bir durum seneye daha bize has uygulamalar olmazsa o zaman yönetime Nike'ın kulağını çek deme hakkımız doğar görüşündeyim. Ama bir şeyi görmezden gelmememiz gerek:

Formalarımızın tasarımları çok kötü ve sıradan. Saygılar.

Yorum

• formalar süper nede olsa Nike isini biliyor, bizim formalar ankaraspora ve eskisehire 10 basar basar tabi nede olsa Nike isini biliyor bize para veriyorlar onlarin formasini giyinmek icin, verdiler bize gecen sene depoda kalan formalari Nike isini biliyor biz bilmiyoruz bide formalar cok süper olmus yere sermeyin sakin bunlari

Yorum

• Arkadaslar inadina Puma formasi alalip hep hic Nike almayalim diyesim geliyor icimden...

Yorum

• Sanki bilmiyormuş gibi niye şaşırıyorsunuz ona hayret ediyorum.
                              Hangisi gözünüze güzel görünüyor
                              bu mu?

Yoksa bu mu?

İki formada aynı. Fotoğraflar o kadar kötü ki aynı sayfada aynı formanın renkleri bile birbirini tutmamış.
                              Her şeyi aceleye getirmenin sonucu bunlar. Bir de işi uzmanına yaptırmamanın.

Aylardır bu formaları konuşuyoruz. Neyini beğenmediniz anlamıyorum.
                              Bugün en çok kızanlar, beğenmedim diyenler bile, formayı kendi gözleri ile görüp deneyince bu düşüncelerinden vaz geçecekler eminim.

Ben demiştim diyeceğim yine.
                              Aklı selime davet ediyorum hepinizi.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 15:24.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar inadina Puma formasi alalip hep hic Nike almayalim diyesim geliyor icimden...
                                Evet bunuda gördük başka artıran varmı arkadaşlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X