“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Turuncu formayı ve taraftar forması uygulamasını ilk kez Kappa yaptı. Sonraki sezon yedek rengimiz su yeşili olmuştu hatta.
Kappa bir senelik sözleşmesi daha olmasına rağmen, TS Club projesi için hakkından feragat etmişti. Daha sonra TS Club da turuncu formanın başka bir modelini üretmişti.
Abi su yeşili nasıl bir renk bir örnekle gösterebilirmisin?-cidden ben bilmiyorum bu rengi-
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Arkadaşlar formalar Trabzon Tsclub'a gelmiştir kolilerle.. Yarın satışa sunulacak.. Bu akşam raflara dizim işlemi olduğundan personel fazla mesaiye kalacak.. Hadi baalım yarın iyi satış bekliyoruz
luckdown sevdim seni hehe
ama tanitimi olmicak mi bu formalarin ????????
bekliyemiyorum daha yahu..... artik ciksada alsak..... ama en önemlisi bence olympiyat stadinda oynayacagimiz macda bizim TIR orda olsun.... acaip patlama olur orda varya..... ama simdi ciksa gurbetcilerde alirdi iste
Arkadaşlar formalar Trabzon Tsclub'a gelmiştir kolilerle.. Hadi baalım yarın iyi satış bekliyoruz Yarın satışa sunulacak.. Bu akşam raflara dizim işlemi olduğundan personel fazla mesaiye kalacak..
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Arkadaşlar formalar Trabzon Tsclub'a gelmiştir kolilerle.. Yarın satışa sunulacak.. Bu akşam raflara dizim işlemi olduğundan personel fazla mesaiye kalacak.. Hadi baalım yarın iyi satış bekliyoruz
Yorum