Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper haber

Eyvallah Uğurtan'ım.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ooo haberler güzel.İstanbul'a ne zaman gelir acaba?
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Turuncu formayı ve taraftar forması uygulamasını ilk kez Kappa yaptı. Sonraki sezon yedek rengimiz su yeşili olmuştu hatta.
        Kappa bir senelik sözleşmesi daha olmasına rağmen, TS Club projesi için hakkından feragat etmişti. Daha sonra TS Club da turuncu formanın başka bir modelini üretmişti.
        Abi su yeşili nasıl bir renk bir örnekle gösterebilirmisin?-cidden ben bilmiyorum bu rengi-
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ismini vermek dogru olmaz ama oda yönetimle bugün beraberdi tesislerde...yarisi kulübe yarisi nike firmasina gidiyormus...

ismini veririm ama dogru cikmaz kendiside zarar görmüs olur...

ayrica almaynada nike magzalaridna bu formalar satisa sunulacak oda ayri bi müjde
          Arkadasim saka degil demi bu bende bunu soruyordum herkese .. Ama kimse yanitlamamisti ..

Insallah dedigin dogrudurda formalar avrupadada cikar satisa . Yoksa 10 dolayli yoldan ugrasmak istemiyorum .

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar formalar Trabzon Tsclub'a gelmiştir kolilerle.. Yarın satışa sunulacak.. Bu akşam raflara dizim işlemi olduğundan personel fazla mesaiye kalacak.. Hadi baalım yarın iyi satış bekliyoruz

luckdown sevdim seni hehe
            ama tanitimi olmicak mi bu formalarin ????????
            TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi su yeşili nasıl bir renk bir örnekle gösterebilirmisin?-cidden ben bilmiyorum bu rengi-

Abdullah beş altı aylık hali var bu forma ile.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bekliyemiyorum daha yahu..... artik ciksada alsak..... ama en önemlisi bence olympiyat stadinda oynayacagimiz macda bizim TIR orda olsun.... acaip patlama olur orda varya..... ama simdi ciksa gurbetcilerde alirdi iste
                En büyük TS

Yorum

• gurbetçilerden büyük ilgi bekliyorlardı. biraz daha beklerlerse kalmayacak gurbetci
                  Mustafa KARA
                  Trabzon ÇayKARA

Yorum

• herkese hayırlı olsun çok şükür
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Arka sayfada kalmasın

İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar formalar Trabzon Tsclub'a gelmiştir kolilerle.. Hadi baalım yarın iyi satış bekliyoruz Yarın satışa sunulacak.. Bu akşam raflara dizim işlemi olduğundan personel fazla mesaiye kalacak..
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Şu formaların fotoğraflarını koyun yoksa gelmedimi güzelim sahili denizi bırakıp sırf formalarımızı görmek için nete geldim
                        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• yani formalar yarin satis a cikiyor

heycanlandim yahu
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yani formalar yarin satis a cikiyor

heycanlandim yahu
                            yarın ayın 23'ü nasıl çıkıyor ki mahmut?
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Arkadaşlar formalar Trabzon Tsclub'a gelmiştir kolilerle.. Yarın satışa sunulacak.. Bu akşam raflara dizim işlemi olduğundan personel fazla mesaiye kalacak.. Hadi baalım yarın iyi satış bekliyoruz
                              gözünden kaçanlar için arkada kalmasın
                              Bordo Mavi...

Yorum

emirhan buyur

umarim yardimci oldum
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X