Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hanı bazı arkadaslar nıke logosuyla ts amblemı aynı hızada degıl demıstıya alın sıze
    bole daha guzel degılmı bu formada super ya tam bıze goreeee
    Barcelonanın o sene giydiği formada . İçinde bulunulan sezonda Nike logosu omuz köprücük kemiğinin üzerine yapıştırılarak dizayn edilmişti. Dolayısı ile olağan bir durum. A f s arkadaşımın dediği gibi logolar ve diğer reklam baskıları takım tarafından yapılmaktadır. Şunuda belirteyim bazı logo ve reklam baskıları kumaşın kendinden olarak tasarlanmışsa üretici firma yapar ancak klüp ona göre forma üzerinde koordinat verir.
    TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• Paris Saint-Germain yeni sezon kaleci forması BMN farkı ile:

Hala Puma giyiyor olsaydık bu modelin bizim renklere uyarlanmış formalarını giyiyor olacaktık.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Mor renk güzel durmuş göz alıcı bir renk ama bizimki sarı olacak sanırım
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İiiiii Barça'ya 7. sınıf malzemeden forma yapmışlar üstelik yamuk yumuk. Çuval bu hem de pirinç çuvalı

Puma'nın forma rezil ötesi. Bu kadar mı kötü tasarım olur yahu.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

hanı bazı arkadaslar nıke logosuyla ts amblemı aynı hızada degıl demıstıya alın sıze
            Bahsettiğim sezon giyilen nike logo modeli buyrun total 90

TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• eneeee
              iki espriyede gelmiyo
              bi daha ugrasırmıyım
              alimallah
              Seni kupa sayısı değil, o kupaları aldığın şartlar efsane yapar...

you same => Sencer

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu formanın rengi müthiş.. böyle bir formamız olsa 5 tane alırım çok güzel bir renk
                İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mor renk güzel durmuş göz alıcı bir renk ama bizimki sarı olacak sanırım
                bizim kaleci formaları sarı ve gri renkten oluşacak..
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• Nike milli takım ürün tırını içine yeni Trabzonspor formalarını koyarak olimpiyat stadındaki açılış maçına göndermeli....

Ayrıca dev bir çubuklu forma bayrak yaptırıp tribünlerde dolaştırmalı....

Uyuma nike sesimizi duy!!!
                  Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

gözlerim yanılmıyorsa burdada bi amplem logo uyumsuzlugu war

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar 3-4 sayfa önce yapıştırılan Gs forumunda taraftarları bizim formalarımızı öve öve bitirememiş kendileri de bu formalardan alacaklarından falan bahsetmişler.. Sadece merak ediyorum bizim forum da böyle tek 1 yazı çıksaydı o kişi buradan atılıp Trabzon düşmanı ilan edilmez miydi? Daha önce de oldu birisi Gs adidas forması çok güzel dediğinde git o zaman onun formasını giy bilmem ne bir sürü şey söylenmişti..
                      Sizce bizlerde görüşlere açık olamaz mıyız?
                      Başka bir takımın formasını dizaynını beğenirsek(rakibimiz bile olsa) burada paylaşamazmıyız?

Açıkçası ben içten içe o forumda o yazıları yazan kişileri takdir ettim ( bunu dedim diye hakaret de yiyebilirim belli olmaz ) ama olması gereken gerçekten bu bence arkadaşlar..

Katılan katılmayan herkese teşekkür ederim
                      atladığınız nokta galatasaraylıların övdüğü formalarımız nike'ın bize yaptığı tasarımlar değil, sitemizin üyeleri tarafından tasarlanan taslaklar. forum sayfasına bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi.
                      -ibrahima yattara-

Yorum

• Ne farkeder? Ha nike ın yaptığı formalar ha burada tasarlanan formalar.. Dikkat çekmek istediğim nokta düşünce özgürlüğünün güzelliğiydi Bence de üzerinde durulacak bir konu değil.Sadece amacım o yazıyı okuduktan sonra içimden geçenleri paylaşmaktı

Yorum

• ts ıcın

nıke her zaman nıke ısaretını forma armasından yukarda yapar . hıc bır zaman tam hızalı olmaz yanı sımdıye kadar ben gormedım bole bısey
                          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

nıke her zaman nıke ısaretını forma armasından yukarda yapar . hıc bır zaman tam hızalı olmaz yanı sımdıye kadar ben gormedım bole bısey

hocam yanlış anlama ama bilgi sahibi olmadan konuşuyosun anladığım kadarıyla

3-4 sezon önce nike armasını bazı forma modellerinde omuza yakın kısma çekmişti evet ama sadece kısa bir dönem için.

son 3-4 sezondur arma ve logo hep aynı hizadadır. internet büyük bi kaynak biraz araştır istersen
                            -ibrahima yattara-

Yorum

• Nette araştırırken buldum.. böle bulunca yapılmış bi forma vardı onun üzerinde oynadım biraz, amatörce oldu ama olsun

bu nette bulduğum fotoğraf

buda yukarıda kiler gibi olabilir gibisinden arma ortada nıke işareti sağda yıldız işareti solda.. öle bi ayar yapayım dedim

iyi forumlar
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nette araştırırken buldum.. böle bulunca yapılmış bi forma vardı onun üzerinde oynadım biraz, amatörce oldu ama olsun

bu nette bulduğum fotoğraf

buda yukarıda kiler gibi olabilir gibisinden arma ortada nıke işareti sağda yıldız işareti solda.. öle bi ayar yapayım dedim

iyi forumlar

bence bu çözüm herkes tarafından olur alır ben böyle isdiyorum
                                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X