İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
TRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
-
Paris Saint-Germain yeni sezon kaleci forması BMN farkı ile:
Hala Puma giyiyor olsaydık bu modelin bizim renklere uyarlanmış formalarını giyiyor olacaktık.
Yorum
-
İiiiii Barça'ya 7. sınıf malzemeden forma yapmışlar üstelik yamuk yumuk. Çuval bu hem de pirinç çuvalı
Puma'nın forma rezil ötesi. Bu kadar mı kötü tasarım olur yahu.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehanı bazı arkadaslar nıke logosuyla ts amblemı aynı hızada degıl demıstıya alın sıze
bole daha guzel degılmı bu formada super ya tam bıze goreeee
TRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMor renk güzel durmuş göz alıcı bir renk ama bizimki sarı olacak sanırım
Yorum
-
Nike milli takım ürün tırını içine yeni Trabzonspor formalarını koyarak olimpiyat stadındaki açılış maçına göndermeli....
Ayrıca dev bir çubuklu forma bayrak yaptırıp tribünlerde dolaştırmalı....
Uyuma nike sesimizi duy!!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehanı bazı arkadaslar nıke logosuyla ts amblemı aynı hızada degıl demıstıya alın sıze
bole daha guzel degılmı bu formada super ya tam bıze goreeee
gözlerim yanılmıyorsa burdada bi amplem logo uyumsuzlugu war
Yorum
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar 3-4 sayfa önce yapıştırılan Gs forumunda taraftarları bizim formalarımızı öve öve bitirememiş kendileri de bu formalardan alacaklarından falan bahsetmişler.. Sadece merak ediyorum bizim forum da böyle tek 1 yazı çıksaydı o kişi buradan atılıp Trabzon düşmanı ilan edilmez miydi? Daha önce de oldu birisi Gs adidas forması çok güzel dediğinde git o zaman onun formasını giy bilmem ne bir sürü şey söylenmişti..
Sizce bizlerde görüşlere açık olamaz mıyız?
Başka bir takımın formasını dizaynını beğenirsek(rakibimiz bile olsa) burada paylaşamazmıyız?
Açıkçası ben içten içe o forumda o yazıları yazan kişileri takdir ettim ( bunu dedim diye hakaret de yiyebilirim belli olmaz) ama olması gereken gerçekten bu bence arkadaşlar..
Katılan katılmayan herkese teşekkür ederim-ibrahima yattara-
Yorum
-
Ne farkeder? Ha nike ın yaptığı formalar ha burada tasarlanan formalar.. Dikkat çekmek istediğim nokta düşünce özgürlüğünün güzelliğiydiBence de üzerinde durulacak bir konu değil.Sadece amacım o yazıyı okuduktan sonra içimden geçenleri paylaşmaktı
Yorum
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenıke her zaman nıke ısaretını forma armasından yukarda yapar . hıc bır zaman tam hızalı olmaz yanı sımdıye kadar ben gormedım bole bısey
hocam yanlış anlama ama bilgi sahibi olmadan konuşuyosun anladığım kadarıyla
3-4 sezon önce nike armasını bazı forma modellerinde omuza yakın kısma çekmişti evet ama sadece kısa bir dönem için.
son 3-4 sezondur arma ve logo hep aynı hizadadır. internet büyük bi kaynak biraz araştır istersen-ibrahima yattara-
Yorum
-
Nette araştırırken buldum.. böle bulunca yapılmış bi forma vardı onun üzerinde oynadım biraz, amatörce oldu ama olsun
bu nette bulduğum fotoğraf
buda yukarıda kiler gibi olabilir gibisinden arma ortada nıke işareti sağda yıldız işareti solda.. öle bi ayar yapayım dedim
iyi forumlar
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNette araştırırken buldum.. böle bulunca yapılmış bi forma vardı onun üzerinde oynadım biraz, amatörce oldu ama olsun
bu nette bulduğum fotoğraf
buda yukarıda kiler gibi olabilir gibisinden arma ortada nıke işareti sağda yıldız işareti solda.. öle bi ayar yapayım dedim
iyi forumlar
bence bu çözüm herkes tarafından olur alır ben böyle isdiyorumZirve bizim işimizdir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum