Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haklı

İlk olarak alpozan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    inşallah turuncu forma çıkartmazlar ne o öyle ya bizim renklerimiz bordo turuncu mavi mi? ya da bordo turuncu mu?? ya da turuncu mavi mi?? Bizim renklerimiz Bordo-Mavi.. Turuncuya gerek yok. o kutsal renkler bize yeter!!!
    evet yaaa haklısın
    GZTK

Yorum

• İlk olarak thelegend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hocam kusura bakma inan wols oldugunu bende biliorum ama hamburgla sureklı karıstrıyorum senın yazıya baktım sok oldum bende öle yazdıgımı bılmıodum ...
      hee bu arada ıste oncekı sayfalarda bızım formalara ıkıncı sınıf dıen arkadaslar vardı da onun ıcın bu resımlerı koyma ıhtıyacı duydum
      bizim formalar zaten iyi kaliteden degilki, bizimkiler standart yani her magzadan (her magaza almanya icin diyorum) alabilirsin yapistir üstüne TS logosunu al sana Trabzonspor formasini, esas en iyi kalite Bacrelona Man. Utd,Arsenal veya Milli Takimlarin giyindi formalar onlari gidip normal magazadan alamazsin onlar sade özel o takimlara yapiyor Nike ve zaten kumasindanda belli oluyor delikli oluyor ama halen daha anlatamadim burda bazilerine , bide o senin gösterden seyler antraman esyalari onlar hep ayni onlarin farki yok yani hepsi ayni sade ne olur bazi takimlar (Barca,Man Utd gibi) kendilerine özel yaptiriyorlar ozaman iste o Ücgennin icindeki nike isareti olmuyor.
      En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 09.07.2008, 22:54.

Yorum

• formalar ciksa'da alsak

Yorum

• Yeni yapılan Alışveriş merkezindeki NİKE mağazası formalarla beraber açılırsa adamlar ihya olur

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizim formalar zaten iyi kaliteden degilki, bizimkiler standart yani her magzadan (her magaza almanya icin diyorum) alabilirsin yapistir üstüne TS logosunu al sana Trabzonspor formasini, esas en iyi kalite Bacrelona Man. Utd,Arsenal veya Milli Takimlarin giyindi formalar onlari gidip normal magazadan alamazsin onlar sade özel o takimlara yapiyor Nike ve zaten kumasindanda belli oluyor delikli oluyor ama halen daha anlatamadim burda bazilerine , bide o senin gösterden seyler antraman esyalari onlar hep ayni onlarin farki yok yani hepsi ayni sade ne olur bazi takimlar (Barca,Man Utd gibi) kendilerine özel yaptiriyorlar ozaman iste o Ücgennin icindeki nike isareti olmuyor.
            hocam zaten benım lafım sana degıl bazılarına ayrıca bılgıler ıcın saol
            GZTK

Yorum

• bence ıkıncı sınıf olması muhtemel bıle degıl bundan emın olun olmaz bu kadar buyuk ısler yapan baskanımız bu kadar ufak ve kucucuk bır ayrıntıyı kacırıacagını sanmıyorum baskanımız en ıyısını ve de en guzelını sunuor takımıımıza
              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• 10 gün kaldii Ben almanyadayim bu sene ama 2 forma sparis hakim var
                bu arada 2.8.08 Insallah maca gidecegiz
                TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Arkadaslar yeni Formalar 15 Temmuz'dan itibaren TS Clublar'da

Haber:

Trabzonspor, bu yıl anlaşmaya vardığı Nike firmasının ürünlerini satışa çıkarmak için geri sayıma geçti. 15 Temmuz tarihinden itibaren Nike forma ve ürünleri TS Clup mağazalarında satışa çıkarılacak. Bordo-mavili yönetim lig başlayana dek 30 bin formayı satmayı hedefliyor.

Kaynak: Fotomac

Aslina yüzde 90 yalan Haber yapiyorlar ama bu dogrudur
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Metin formalar çıksın bir daha buralarda ol

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• metin arkadaşımız formaların kalitesine takmış durumda ya arkadaşım bırak çıksın bi kalitesiz deyip duruyosun Türkiye deki tek takım biziz adamlar neden kalitesiz Mal üretsinler. ikincisi bu kadar acele etmene gerek yok bence en iyi kalite olucak eminim
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya varya yazıklar olsun..

Nasıl karıştı bu başlık bilmiyorum ama...

Ya beyle formanın erkenden,Sırf Songa giydirilmek için hazırlandığı belli...

Ya hepimiz kıyamet alametcısı olmuşuz...

Ya bir bekleyin bakalım,Bir durun ya...Bir rahat olun...

Adamlar dünyanın en büyük klüplerine forma yapıyorlar,Bu yanlışı yapmazlar merak etmeyin..

Lescondan bahsetmiyoruz Nike bu...Ankaraspor'a bile ikinci kalitede olsa güzel formalar yaptılar...

Sabırrrr....
                        İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dışarda istediği formayla poz verebilir...

Klüb içinde hayır...

Ayrıca...

Varya herkesi alkışlıyorum..

Bazen sponsorumuzun Nike olduğunu unutuyoruz sanki...

Formaların alelacele çıktığını bilmiyoruz sanki...
                        Renkdaş iyi hoş güzelde...

Bu sponsor hiçmi kendi imajını düşünmez,Hiçmi kurumsal kimliğini düşünmez,Hiçmi beklentileri bilmez,Hiçmi rakibine karşı olan beğeniyi yıkmak istemez...

İstesede istemesede İnter'e Manu'ya Arsenal'e yaptığı formaların aynı kalitede olanı yapıcak...Zorla..

Yapmazsa kimse demezmiki ''Nike batırdı iyice''-''Suraya bak hizayı bile tutturamıyor''-''Renklere bak''-''Tasarımlar çok kötü'' denmezmi...

Bende senin gibi formanın alelacele hazırlandığı kanaatindeyim..

Yoksa burda kimse kendi firmasının bu lafları işitmesini istemez...
                        İnşallah renkdaş..

Aynı fikirdeyim basit hataları kimse görmek istemez...

Ama şunu bende bilmenizi istiyorum...

Nike böyle hatalar yapmaz seri üretimde

Bakın antreman formalarının bazılarında armalar tam ortada birinde asagıda kimde yukarıda..

Neden?Çünkü hazır koleksiyondan alınan formaların üzerine dikildi bunların hepsi..

Songun elindeki formada,Antreman formalarıda Hazır koleksiyondur.Bundan dolayı bole yanlışlıklar olur.
                        Şunları bir daha okuyunda bir daha nefesımızı tuketmeyelım..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Hertha Berlin yeni sezon deplasman formaları BMN farkı ile:

Nottingham Forest Beşiktaş'ın forma modelleri ile ilgili fikir verebilir

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• tşkkürler abi ilgin ve emeğin için
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Umbro (görebildigim kadariyla) fazla bir degisiklik yapmamis cizgilerde
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Merak edenlere söyleyeyim formaları gördüm Nike Fit işareti de var.
                                Tasarımları, renkleri, kumaş kaliteleri süper.
                                İnanın beklediğinize değecek.

Fotoğraflarını söz verdiğim için -şimdilik- paylaşamıyorum.
                                Sabır.

Ben demiştim diyeceğim galiba yine.

ipucu:

ipucu 2

Gün içinde bütün modellerin afs yorumu ile görüntülerini paylaşırım sizinle. Çıkınca biz görmüştük demeniz için.
                                Hayırlı olsun
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 10.07.2008, 10:58.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X