Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar belki yeri degil ama bu resmi sizle paylasmak istedim!

Resim bana ayit
    .

Yorum

• resım guzel olmus

Yorum

• arkadaşlar bu nasıl

tsspor
        87776

rakamla böyle birşey olurmu
        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Diyorum sabırsısız diye. Bakın eski başlıktan bir haber. O gün çok tepki almıştı, fakat modellerin hepsi tuttu.

İşte TS'nin yeni formaları
          22 Mayıs 2008 / 14:30
          Trabzonspor Kulübü Dünya devi NIKE ile yeni sezon için forma sponsorluğu için anlaştı.

Trabzonspor Kulübü Dünya devi NIKE ile yeni sezon forma sponsorluğu için anlaştı. NIKE Türk Milli Takımından sonra Trabzonspor'a sponsor oldu.

Trabzonspor yeni sezon için forma sponsorunu buldu, Dünya devi NIKE ile anlaştı. Trabzonspor Kulübü ile NİKE arasında görüşmelerin sonlandığı ve NİKE ile 5 yıllık bir anlaşma yapılmak isteniyor.

Trabzonspor Turkcell Süper Ligi 2007-08 futbol sezonunda PUMA ile anlaşmıştı.

İşte NİKE'nin Trabzonspor'a düşündüğü formalar:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 1. resimdeki forma en güzeli bence...
            .

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uçmaya hazır mısınız?
              Emniyet kemerimi taktım, bekliyorum )
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Sayılarla yapılacak en iyi oyun bence şöyle olabilir:

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya he bu arada neden sarı lacivert harbiden ya
                  İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ama neden sarı-lacivert
                  İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar bordo mavi'nin "mavi"sini zemin rengi yaptım... Yıldızımızın rengi olan "sarı"yı da yazı rengi yaptım Nike işsretlerinden bir 7 rakamı çıktı birde 1 rakamı Daha profesyonel yapabilirim pankart yappılmak istenirse... Geniş Büyültülebilir.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yıldızlara dikkat!

Yorum

• arkadaşlar merhaba, ben yenı uye oldum ilk mesajımı yazıyorum, forumu bir kaç aydır ziyaretçi olarak takip etmekteydım,

nike in trabzonsporla anlaşması bence de hayecan verıcı bir şey, pumanın formaları bana hiç hoş gelmemekteydi, hemde tek olmakta ayrıcalık olacak, ligde tek nike sporsorlu biz olacagız. bir zamanlar kappa da oldugu gibi

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bordo mavi'nin "mavi"sini zemin rengi yaptım...
                        Mavisi mi
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• eskişehirspor ve ankaraspor da nike

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mavisi mi
                            ahah biraz koyu olmuş lacivert algılanmış arkadaşlar ajan falan değilim febe muhabbeti sardı sizi ya
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eskişehirspor ve ankaraspor da nike
                              ,hıım o zaman tek olmayacağız ha, neyse olsun napalım, ama nıke gene puma dan umbrodan ne bilim lesconda iyidir

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X