Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kampta bulunan malzemeci ve masör tanıdıgım abilerim var onlardan aldığım bilgiye göre nıke malzemeleri yetiştirmekte zorlanıyormuş hatta ellerinde antreman malzemesi olmadıgından yıkayıp yıkayıp aynı malzemeleri giyiyormuşlar.Nıke almanya kampına yetiştirmek için söz vermiş..
    TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
    Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Ürünlerin yetişmediği belli! Klübümüzü ziyaret eden Mill Eğitim Bakanı Hüseyin Çelikede puma formamızla resim çektirip resmi sitede yayınlatılmış.

Antreman Tsihrtlerimizde forma gibi. Hadi diyelim forma yok. Bir tshirtü alıp bütün topçulara imzalatıp Bakana hediye edebilirdi.

Klübümüzde bu işle kim görevliyse ( Armaların basımı, Hatalı basılmış formalarla basın karşısına çıkmak, Resimleri resmi sitede yayınlamak v.b ) bu kişi/kişilerin dikkati çekilmeli. Benim sorunum Nike ile değil. Nike'dan gelen formaları Türkiyede işleten kişi ve firmalarla.
      Biraz daha ciddiyet lütfen. Sanırım bunuda istemek hakkımız.
      Armaları sanki Nike hatalı dikmiş gibi Nike markasına tepki gösterenleri anlamadığım gibi, Çuval olsa alırım diyenleride anlamıyorum.
      En son ÖzGür Ayar tarafından düzenlendi; 15.07.2008, 17:00.

Yorum

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ürünlerin yetişmediği belli. Klübümüzü ziyaret eden Mill Eğitim Bakanı Hüseyin Çelikede puma formamızla resim çektirip resmi sitede yayınlatılmış.
        iyi bir tespit. bravo..

Yorum

• Bomba Haberrrrrrrrrrrrrrrrr

20 TEMMUZ PAZAR GUNU YENI FORMA VE URUNLER TS CLUB LARDA TARAFTARI BEKLIYORRRRRRRRRR
          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            20 TEMMUZ PAZAR GUNU YENI FORMA VE URUNLER TS CLUB LARDA TARAFTARI BEKLIYORRRRRRRRRR
            nereden aldın bu haberi kesin mi?

Yorum

• yöneticimizin açıklaması var 20 temmuzda ts clublarda satışa çıkacak die bekliyoruz...
              TRABZONSPOR

Yorum

• Bir "H K B" ürünüdür... :

Yorumlarınızı alayım arkadaşlar...
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir "H K B" ürünüdür... :

Yorumlarınızı alayım arkadaşlar...
                  Sen de kardeşin gibi photoshopu iyi kullanıyosun Güzel tasarımlar, önceki sayfalarda da özellikle a f s'ninkiler hayata geçirilirse çok iyi olur ama biraz zor gibi..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Hüseyin Kaan güzel bir çalışma ben çok beğendim.Dikkate alınırsa güzel olur
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Kaan çok güzel olmuş gerçekten..
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yeni bir ürünümüz daha göründü...

Daha önce koyuldu mu bilmiyorum...

Yalnız ; logo ile amblem yine aynı hizada değil... Model böyle olabilir mi arkadaşlar..?
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Kesinlikle model öyle degil.
                          Bakiniz:

Ama bu sorunlarin hepsinin sezon acilisina kadar düzelecegini düsünüyorum
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 100 bin forma düşüncesi bana çok uçuk geldi.Bir taraftara 20 liraya forma sunduktan sonra Ne kadar kaliteli ve şık olursa olsun 60-70 liraya forma satmak çok zor olur.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeni bir ürünümüz daha göründü...

Daha önce koyuldu mu bilmiyorum...

Yalnız ; logo ile amblem yine aynı hizada değil... Model böyle olabilir mi arkadaşlar..?
                              Logo ile amblem aynı hizada olamaz ki bakarsanız, aynı hizada olması için siyah çizginin üstüne gelmesi lazım

Yorum

• Merak ettim bizim ts clublar hangi sehirlerde var ? Sadece trabzonmu ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X