Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Formanın lansmanının görkemli ve güzel olması gerektiğini aylar önce söyledim. Adamın üstüne birkaç beden büyük formayı giydirirseniz, armaları logoları özensiz yaparsanız eleştirilere de katlanırsınız. Bakın adamlar kendi reklamlarını nasıl yapıyor.

Bizim gördüklerimizi görün diye o kadar mail attım, umarım hata yapmaz, aksaklıkları giderirler.

Çok güzel söyledin be abi.
    "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• Bu forma ya ölesine getirilmis yada bu isde bir is var
      formanın kol kesimi cok sarkık omuzlarla gövde tam oturmamıs asaga dogru sarkık
      logo sanki sonradan baskı yapılmıs gibi
      forma song da erelti durmus bide bu forma cok büyük
      !

Yorum

• Valencia'nın formaları gibi olsun diğerleride bari.Düz bordo nike işaretide aynı Valenciadaki gibi armada aynı hizada mümkünse...Bize yakışır bi forma olsun.Nike dedik bağrımıza bastık olmuyor ama he
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Ya şu forma sorunu nereden çıktı ben piyango almadım piyango alan yoksa bizde şansta yok !

Yorum

• Nike 2 çeşit forma yapar kulüpler için birinci sınıf ve ikinci sınıf olmak üzere.Örneğin gecen yıl Ankaraspor'un giydiği formalar ikinci sınıf formalardı.Bu sene Türkcell süper ligde 3 takım Nike giyecek bunlar;Eskişehirspor,Ankaraspor ve biz.Dün Eskişehir formalarını gördüm onlarda 2.sınıf giecek ve sanırım biz de 2.sınıf giyeceğiz formaları gördükten sonra...Ayrıca Nike sözleşme imzalatırken mutlaka tören yapar inşallah yanılıyorumdur
            Rock is life...

Yorum

• anlamadığım diğer formalarda düz de bizde neden hizasız ve yamuk????
              Bordomavi.net

Yorum

• Song un imza töreninde giydiği forma açıkcası beni tatmin etmedi...
                İnşallah diğerlerinde böyle birşey olmaz...
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Fatih Abicim ben de onu anlayamıyorum.Bizimi küçümsediler.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Cebecioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nike 2 çeşit forma yapar kulüpler için birinci sınıf ve ikinci sınıf olmak üzere.Örneğin gecen yıl Ankaraspor'un giydiği formalar ikinci sınıf formalardı.Bu sene Türkcell süper ligde 3 takım Nike giyecek bunlar;Eskişehirspor,Ankaraspor ve biz.Dün Eskişehir formalarını gördüm onlarda 2.sınıf giecek ve sanırım biz de 2.sınıf giyeceğiz formaları gördükten sonra...Ayrıca Nike sözleşme imzalatırken mutlaka tören yapar inşallah yanılıyorumdur
                    2.sınıf mı??? Sözleşmeyi fesh etsinler Ts club formalarına devam edelim o zaman.Nike 2.sınıf forma neden yapıyor klubleri küçük düşürme amaçları mı var??? Söylediklerin doğrudur belki ama eğer öyleyse cidden yalan olduk...

Yorum

• Aldığım duyumlara göre bu formayı Song kendi evinden getirmiş akşam uykusuz kaldığı için yolculuk esnasında amplemımızı yanlış dıkmış song eline sağlık

asparagaz haber
                      2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                      Kafalarda 61
                      Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• İngiltere'den yazan Melih Kuzey'in mesajlarını hatırlayalım:

"sevgili renkdaşlar,

formalar hakkında verdiğim bilgiler elbette resmi olan açıklamalar değil. yurtdışında olduğum için nike'ın kendisinden alabildiğim bilgileri size aktarmaya çalışıyorum. olayın trabzonspor yönetim tarafını inanın bilmiyorum ama bu sene avrupa kupalarında olamayacağımız için takımımız üç farklı forma ile sezona başlayacak. formaların tarfini vermiştim. hatta daha önce koyu lacivert, turuncu ya da siyah formalar da düşünülüyor yazmıştım. ama son öğrenebildiğim turuncu dahil başka alternatif bir renk de formamız olmayacak.

formalarımızdan biri barcelonanın çubuklu forması. diğer ikisi içinde türkiye-portekiz maçımızdaki milli takımımızın giydiği beyaz formayı hayal edin. hani sırt ve göğüs yanlarında turkuaz çizgileri olan. işte o formanın bordo olanını düşünün yanlarda ve sırtta mavi çizgiler. bir de aynı formanın mavisini düşünün yanlarda ve sırtta bordo çizgiler.

yani sakın ha sakın ali fuat beyin çizdiği ve hepimizin çok beğendiği modelleri beklemeyin. sonra hayal kırıklığı olmaması açısından nike'ın kendi çizgileri dışında farklı modeller beklemeyelim lütfen. yalnız forma kumaşlarını gördüm. gerçekten çok kaliteli. sanırım bu sene sahalarda en kaliteli forma bizimkiler olacak. dolayısıyle orjinal formaların fiyatları biraz yüksek olabilir. taraftar için belki daha ekonomik modeller üretilebilir ama takımımızın giyeceği formalar gerçekten süper ötesi diyebilirim. özellikle renkler mükemmel olmuş arkadaşlar.

tabii ki işin trabzon tarafını bilmiyorum. o sebeple ali fuat bey'in ilk ağızdan öğrendiği bilgiler de çok önemli. eğer imkanınız varsa ali fuat beyin özgün tasarımlarını mutlaka yönetime sunmalısınız. aksi halde nike'ın kendi çigileri dışında bir tasarım beklemememiz gerekir. taraftar forumlarında ki tepkilere kulak verenler olup belki son dakikada bir turuncu forma ürettirebilirler. yani resmi açıklama yapılana kadar daha doğrusu formalarımızın tanıtımına kadar hepimiz sabırlı olalım.

Hz. Allah trabzonspor'umuza bu sene şampiyonluk nasip etsin de gerisi önemli değil zaten.

Geniş açıdan dolayı fotoğraf Ersun Hoca'yı deforme etmiş bence. Avea logosunu amblemi olmadan uygulasınlar da başka birşey istemem. Tabii ki sponsor logoları da forma tasarımının bir parçası, özenli ve kaliteli basılması lazım ama bu sorunun muhatabı ben değil Nike ve Trabzonspor.

sevgili gönüldaşlarım, işlerin yoğunluğundan dolayı kesik kesik yazabiliyorum. ben trabzonspor formalarının son halini nike ingiltere dizayn bürosunda gördüm. işim icabı bu tür meşgalelerimiz oluyor. şunun şurasında 2 hafta falan kaldı. azcık daha sabredelim. formalarımızı gördüğünüzde siz de şok olacaksınız. dediğim gibi tasarımlar size çok sade gelecek. ama renklere bayılacaksınız. daha önce de belirttim. müthiş bir bordomuz var, mavimiz de deniz mavisi. ben renklere bittim açıkçası. bir arkadaşımız da çubuklu formayı sormuş . tek şey söyleyeyim bu sene patlamayı yapacak olan forma çubuklu formamız. çünkü ben çubuklu formaya tek kelimeyle bayıldım. nike'dan bunu beklemiyordum. forumda yattaranın çubuklu forma ile bir resmi var. işte onu düşünün ama mavi o mavi değil. bordo biraz daha koyu.

daha önce de yazmıştım bombalar geliyor. antreman formaları kafanızı çok karıştırmasın. bir iki hafta sonra bombalar karşımızda olacak. ve bana hak vereceksiniz. trabzonspor'umuz bu sene formalardan inşallah çok gelir elde edecek buna eminim. bu arada Ali fuat bey'in tasarımlarına sabırla devam etmesini, tasarımlarını bir noterden tasdikleyip kulüp sponsorlarına takdim etmesini keisnlikle tavsiye ederim.

tekrar tekrar merhaba arkadaşlar...

yeni sezon formalarımızın son halini nike'da gördüm. tek kelime söyleyebilirim: mükemmel ötesi......

büyük sürprizlere hazırlıklı olun derim. özellikle renklere hasta olacaksınız. tasarımlar biraz sade gelebilir. hatta hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ama üzerinize alıp giydiğinizde kalitenin farkına varacaksınız. kumaş kaliteleri gerçekten müthiş. bu sebeple formalarımız biraz pahallı olacak. ilk tepki sanırım fiyatlara gelecek. piyasaya çıkış tarihi temmuz 3. haftası dediler. yalnız tam tarih vermediler, erken 'de olabilir diyorlar. forma üretimleri sanırım türkiye'de manisa'da bir fabrika da yapılıyor.

beklediğimize gerçekten değecek. çünkü benim gördüklerim gerçekten mükemmeldi... forma dizaynlarını merak ediyorsanız ipucu veremeyeceğim zaten şurda temmuz'a ne kaldı...sadece söyleyeceğim süprizlere hazırlıklı olun... başka da birşey demiyorum...

illa ki ipucu istiyorsanız 70'li yılların sonları ve 80'li yılardaki formalarımıza uzun uzun bakın derim..."
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haklısın renkdaş ama bir eksiklik görüyorsak şimdi söylemenin tam sırası muhtemelen seri üretim aşamasındadır ürünler.Yoksa testi kırıldıktan sonra bir yıl eleştirsek bişey olmaz.Çok da pervasızca eleştirelim demek istemiyorum.Basit hatalar görmek istemiyorum.Bahsettiğimiz türden basit hatalar olursa tepkimizi koymamız gerek.Yoksa forma fena değil.Umarım bundan sonra görüceğimiz formalara süpermiş demek nasip olur.
                          İnşallah renkdaş..

Aynı fikirdeyim basit hataları kimse görmek istemez...

Ama şunu bende bilmenizi istiyorum...

Nike böyle hatalar yapmaz seri üretimde

Bakın antreman formalarının bazılarında armalar tam ortada birinde asagıda kimde yukarıda..

Neden?Çünkü hazır koleksiyondan alınan formaların üzerine dikildi bunların hepsi..

Songun elindeki formada,Antreman formalarıda Hazır koleksiyondur.Bundan dolayı bole yanlışlıklar olur.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Rezillik! adeta Berbat...!

Yorum

• Renktaşlar böyle yamuk yumuk formayla olmaz.Biz ne hayaller kuruyorduk.Yönetime haber verelim bi şekilde sesimizi duyuralım.Bize yakışanı istiyoruz...

Yorum

• Gökhan abi öyle iş mi olur ? Ben bir firma ile anlaşma yapacağım.Neden ? Beni azarlasın küçük düşürsün diye.Yok ben ne yapayım böle fırmayı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X