Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hepsi çok hoşuma gitti formaların.. Açıkçası ilk senemizde bu kadar iyi formalar beklemiyordum.. Beyaz olanı, Aston villa tipli forma, Bordo forma tek kelimeyle harika bence.. Bunlar böyleyse çubukluyu düşünemiyorum beğenmeyenlere hiç bişe diyemiyorum

Yorum

• Bu işi bilenlerden son bir ricamm .. şu formaların üzerine amblem ve reklam yapıştırabilirmiyiz be

Yorum

• formaların cogu uzun kollu
        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          formaların cogu uzun kollu
          Uzun da kısa da olacak merak etmeyin . Burada öyle denk gelmiş , öyle çekmişler . Sadece uzun kollu forma satan bir marka görmedim ben bu yıla kadar

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uzun da kısa da olacak merak etmeyin . Burada öyle denk gelmiş , öyle çekmişler . Sadece uzun kollu forma satan bir marka görmedim ben bu yıla kadar
            elbette bende sadece uzun kollu var demedim guzel kardesim benim cogunluk su an bu yonde
            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• bizim eskisehirden farkimiz yokkkk
              anlayin artik bunu
              bize standart forma ve mazeme veriyorlar

Yorum

• Akıl var mantık var bunların formalarla bizim formalar hiç benziyor mu?
                En basitinden hani nerede nike amblemi?
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu işi bilenlerden son bir ricamm .. şu formaların üzerine amblem ve reklam yapıştırabilirmiyiz be
                  AFS üstadın dah formlra çıkmadan önce yaptığı çalışmalar var birkaç sayfa önce onları bir incelesen diyorum

Yorum

• @onur-61
                    ya arkadas, moral bozmak icin birebirsin ha.
                    biraz iyimser olsana , nedir bu karamsarlık ?!

Yorum

• Bordo ve beyaz beklentilerimin çok ötesinde olacak gibi duruyorlar.
                      Diğerleri de bence vasatın çoooook üzerindeler, çok güzeller.

Sağolsun Nike.

Yorum

• İlk olarak Kuzmich tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @onur-61
                        ya arkadas, moral bozmak icin birebirsin ha.
                        biraz iyimser olsana , nedir bu karamsarlık ?!
                        ben burda moral bozmak istemiyorum
                        tek gercekleri konusmak gerek
                        trabzonsporu belki canimdan cok seviryorum ve TS icin herzaman en iyisini isterim
                        benim sinir oldun sey bütün formalar standart kolleksiyondan
                        o mavi beyaz formdaki mavi bizim mavilen ne alakasi var
                        turuncu formada nike amblem siyah

belki türkiyede okadar spormagazasi yok
                        bizim burda almanyada herhangi bir spormagazaya gir o formalair alirsin
                        fiyatlari 16 € ve 30 € arasinda

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizim eskisehirden farkimiz yokkkk
                          anlayin artik bunu
                          bize standart forma ve mazeme veriyorlar

[/IMG]
                          Onlarda Logo yok ciddiyet yok.Bizde var büyük takım farkı burda işte
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            AFS üstadın dah formlra çıkmadan önce yaptığı çalışmalar var birkaç sayfa önce onları bir incelesen diyorum
                            Onlar zaten defalarca incelendi ezberlendi ama bunlar hani tahmin değil gerçek formalar ya gerçek forma üzerinde görmek istedim bi de ama olsun herkesin işi gücü vardır tabi

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onlarda Logo yok ciddiyet yok.Bizde var büyük takım farkı burda işte
                              bu kadar sacma bisey görmedim duymadim

ozaman bizim amatör takim koysun üstüne bir logo oldu büyük takim
                              sen benim demek istedimi anlamadim galiba

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben burda moral bozmak istemiyorum
                                tek gercekleri konusmak gerek
                                trabzonsporu belki canimdan cok seviryorum ve TS icin herzaman en iyisini isterim
                                benim sinir oldun sey bütün formalar standart kolleksiyondan
                                o mavi beyaz formdaki mavi bizim mavilen ne alakasi var
                                turuncu formada nike amblem siyah

belki türkiyede okadar spormagazasi yok
                                bizim burda almanyada herhangi bir spormagazaya gir o formalair alirsin
                                fiyatlari 16 € ve 30 € arasinda
                                gordun mu formaları ?
                                ustunde amblemi basılı olan , kolunda ulker logolu olan formamizi gordun mu ?
                                eger gorduysen amblemli , onunde avea yazan , kolunda ulker logosu olan saygı duyarım , bu topic'e dahada birşey yazmam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X