Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baskurtb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    formayı görmüş dokunmuş gibi neden konuşuyorsun ki?

cünkü ben o formalari biliyorum taniyorum

yav aceleye gerek yok,formalar bir çıksın kaç gün kaldı ki zaten.daha formalar çıkmadan biz hemen nike ı asıp kesmeye başladık.

ben nike asip kesmiyorumda sade demek istedim sey bizim formalar normal standart nike kolektionnundan, yani bir barcelona veya man. utde yapilan kumasdan degil olmazda zaten, burda bir kac arkadas diyorki halen 1 kalite kumasdan yapiliyor diye onlara tavsiye ederim bir barcelonanin formasini bir yakindan baksinlar aynisimi diye. bide bizim formalar 1 kalitedense ozaman onlarinki hangi kaliteden oluyor ???

Ama yinede bizim formalar güzel olmus tip olarak bence

Yorum

• formalarımızın 2 kalitede olamsınına anlam veremi
      yorumm biz ikinci kalite takımmıyızda ikinci sınıf forma giyoruz bizim eskişehir ve ankaraspordan ne farkımız kaldı şimdiiiii !!!!1

Yorum

• 5.forma

2.forma

.

Yorum

• bu turuncu forma çok güsel olmuş...HARİKA..
          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• formalarımızın resmi tanıtımı hakkında bi bilgisi olan var mı?
            TRABZONSPOR

Yorum

• Adamlara yapilan amblemine bakin nekadar kaliteli
              formanin icine dikilmis olan
              bizim formalarda öyle olsa

Yorum

• Formanın kalitesinden şüphem yok ama bu amblemin bizim klübten birilerinin dikecek olması kafa mı karıştırıyo.(Ama her koşulda bu sene formamı alıcam.)
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi anladigim kadariyla turuncu forma tipa tip. Ortadaki formada aynisi. Beyaz forma'da aynisi fakat mavisi koyu. Mavi formada ayni fakat yakasi degisik.
                  helesükür bir kafa dengim cikdi......
                  bide bunlara ayni fotorafdaki gibi (en sol) böyle kalin cubuklu forma eklersen tammaaaaammm.....
                  acaip sik formalarimiz olur ozaman, saten millet cubuklulara hücum edecekdir o cikar cikmaz ama olsun diyerleride süper...... ben antrenman formalarina bayildim o koyu mavi ollanlara, yaka falan mükemmel
                  En büyük TS

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

5.forma

2.forma

Arkadaşlar dün formalarımızın resimlerini gönderdim şanslı olanlar gördü özelden bir sürü istek var ama zaten görenler formalarımızı tam olarak gösteren resimleri göndermişler.
                    Yukarda 5 formanın olduğu resmin ortasıonda yer alan 3 forma ve onun hemen altında yattaranın giydiği uzun kollu mavi forma.
                    Beşinci forma ise daha belli değil, muhtemel çubuklu olacaktır.
                    Ama beyaz forma varyaaaaa süperrrr
                    Bide hala beyaz formadaki mavi rengin koyu olduğunu söleyen arkadaşa teessüf ediyorum. Mavimiz bu sene açık mavi, beyaz formada da aynı açık mavi kullanılmış.
                    Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Formalar Türk milli takımın giydiği formalarla aynı kalitede olacak. Şu kalite muhabbetini artık bıraksanız diyorum.
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• wolfsburgun yeni sezon nike formalari

Yorum

• Benim emeğimi hiçe sayarak, ismimi, imzamı silmek kime ne kazandırır anlamıyorum.

Benim bilgim dışında tanımadığım insanlar benim hakkımda konuşmuş forma tasarımlarımı paylaşmış haberim yok.

Formaları görmeden neler yaptığımı, nasıl bilgiler paylaştığımı bu siteyi takip edenler çok iyi biliyor. Bu olacakları da biliyordum ya neyse.
                          Ha yarın formalar çıkınca birer birer, benim de söyleceğim bir çift lafım olur elbet.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Wolfsburg'un sponsoru da süpermiş . Kalpli logosu var adamların Bir de " Avea " yı beğenmeyiz

Yorum

• Bugün bizim buradaki Ts Club'a gittim de adamlar dünyadan bihaber. Ağustosun 15 20 si gelebilir diyor. o da belki. İzmit'teki Ts Club'ta iş yok. Tırı vırı.

Renkler tam. Formalar çok iyi. Hele turuncu forma süper En yakın zamanda alabiliriz inşallah.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• renkdaşlarım kaç gündür internet yoktu.birşey soracağım bu bolu kampında idmanlarda giydiğimiz ürünlerin ön tarafında nike amblemi var mı yok mu anlayamadım daha inceleme fırsatım olmadı forumu bıraktığımda 64. sayfadaydık
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X