Hangi formaların geliceğini biliyorum ama bunları yayınlamak istedim daha önce verildiyse özürdilerim
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
ya ben birşey merak ediyorum yanlış anlaşılmasın bizim formalar inter gibi kalitelisindenmi yapcaklar sorun değil kalite filan alırızda merakttan sordum
ya ben birşey merak ediyorum yanlış anlaşılmasın bizim formalar inter gibi kalitelisindenmi yapcaklar sorun değil kalite filan alırızda merakttan sordum
nike'ın yaptığı formaların hepsi aynı, kalitesi malı hepsi aynı.
Benim Dortmund Formam var bide FC Arsenal Forması , ikiside nike bide ikisininde mal ve kalitesi aynı
Ya formaları gördük fakat dediğimiz gibi. Sadece ürün gelmiş üzerinde hiçbir amblem yok. Amblem ve logolar tarafımızdan basılıyor o yüzden simetri hataları oluyor
Topu topu bir hafta on gün giyecekleri sürekli yenilenen idman malzemeleri ikinci sınıf olsa ne olur olmasa ne olur ( fotoğraftan forma kalitesi tahmininde bulunan arkadaşlara )
Bütün gün sunum ve toplantılardaydım. Hartlepool United'ın yeni sezon formaları BMN farkı ile karşınızda:
Bizim beyaz formalarımızın modeli de bu yeni çizgiden olduğuna göre çorap ve şort modelini tahmin edebiliyoruz
Daha önce Shakhtar Donetsk'in yeni sezon formalarını paylaşmıştım, tanıtımlarından başka görüntüler.
Paylastigin icin tesekkürler, cünkü dün bi arkadas yeni formalarin resimlerini yollamisti. Birinci formanin aynisi var, fakat malesef renklerde ayni, yani koyu mavi Turuncu formamizda kesin böyle olacak, sende bilirsin zaten. Cubuklunun kalin cubuklu olacagini sen bizlen paylasmistin zaten. MAvi formada bisiklet yakali olacak. Song'un giydigi formayida hepimiz biliyoruz zaten.
Yani formalarin nasil olacagini tahmin edebiliriz.
Yorum