Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnter Milan yeni sezon formaları BMN farkı ile

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• afs abi insallah senin design ettigin formalar olur

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        afs abi insallah senin design ettigin formalar olur
        İnşallah hepsi birbirinden güzel
        Her başarılı insanın bir planı.
        Her başarısız insanın bir mazereti vardır...

Yorum

• Hangi formaların geliceğini biliyorum ama bunları yayınlamak istedim daha önce verildiyse özürdilerim

"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• ya ben birşey merak ediyorum yanlış anlaşılmasın bizim formalar inter gibi kalitelisindenmi yapcaklar sorun değil kalite filan alırızda merakttan sordum

Yorum

• özel mesajla şu formalarımızı bana atabilir mi birileri?
              Habu Sevdaluk 7 Beni!..

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya ben birşey merak ediyorum yanlış anlaşılmasın bizim formalar inter gibi kalitelisindenmi yapcaklar sorun değil kalite filan alırızda merakttan sordum
                nike'ın yaptığı formaların hepsi aynı, kalitesi malı hepsi aynı.
                Benim Dortmund Formam var bide FC Arsenal Forması , ikiside nike bide ikisininde mal ve kalitesi aynı
                TRABZONSPOR

Yorum

• yani nike sponspor olduğu takımlara aynı kaliye yapıyon bizimde arsenalden barcelonadan farklı olmayacak diyorsun

Yorum

• Ya formaları gördük fakat dediğimiz gibi. Sadece ürün gelmiş üzerinde hiçbir amblem yok. Amblem ve logolar tarafımızdan basılıyor o yüzden simetri hataları oluyor

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yani nike sponspor olduğu takımlara aynı kaliye yapıyon bizimde arsenalden barcelonadan farklı olmayacak diyorsun
                      kalite farki var tabi aynisi degil kumas olarak !!!!!!

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kalite farki var tabi aynisi degil kumas olarak !!!!!!
                        formayı görmüş dokunmuş gibi neden konuşuyorsun ki?

Yorum

• Bütün gün sunum ve toplantılardaydım. Hartlepool United'ın yeni sezon formaları BMN farkı ile karşınızda:

Bizim beyaz formalarımızın modeli de bu yeni çizgiden olduğuna göre çorap ve şort modelini tahmin edebiliyoruz

Daha önce Shakhtar Donetsk'in yeni sezon formalarını paylaşmıştım, tanıtımlarından başka görüntüler.

Yorum

• Topu topu bir hafta on gün giyecekleri sürekli yenilenen idman malzemeleri ikinci sınıf olsa ne olur olmasa ne olur ( fotoğraftan forma kalitesi tahmininde bulunan arkadaşlara )

Mavi de bize ayrı yakışıyor.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bütün gün sunum ve toplantılardaydım. Hartlepool United'ın yeni sezon formaları BMN farkı ile karşınızda:

Bizim beyaz formalarımızın modeli de bu yeni çizgiden olduğuna göre çorap ve şort modelini tahmin edebiliyoruz

Daha önce Shakhtar Donetsk'in yeni sezon formalarını paylaşmıştım, tanıtımlarından başka görüntüler.

Paylastigin icin tesekkürler, cünkü dün bi arkadas yeni formalarin resimlerini yollamisti. Birinci formanin aynisi var, fakat malesef renklerde ayni, yani koyu mavi Turuncu formamizda kesin böyle olacak, sende bilirsin zaten. Cubuklunun kalin cubuklu olacagini sen bizlen paylasmistin zaten. MAvi formada bisiklet yakali olacak. Song'un giydigi formayida hepimiz biliyoruz zaten.

Yani formalarin nasil olacagini tahmin edebiliriz.
                              .

Yorum

• yav aceleye gerek yok,formalar bir çıksın kaç gün kaldı ki zaten.daha formalar çıkmadan biz hemen nike ı asıp kesmeye başladık.
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X