Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ikinci formamiz ozamanda böyle olur herhalde
    sırf aston villadan geçinecek değiliz heralde

Yorum

• Ne yalan söyliyim ben antereman formasını bundan daha çok beğenmiştim...
      Amblem aşşağıda duruo nedense?
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Allah korusun...
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• beğenseniz şaşardım logo hizasıymış vs bunlar düzeltilebilir şeyler hemen ortalığı birbirine katmanın anlamı yok gidin puma alın o zaman
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

.

Yorum

o kadarda değil komple aston villayı taklit edecek değiliz benim bildiğim bir tane forma aston villa modeli diğerleri farklı biri düz beyaz diğer bordo turuncu birde tabii ki en önemli en mühim olan çizgili formamız

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Apple MacOSX sistemi kullanıyorum ben, font büyük ihtimalle mac fontudur. Windowslu bilgisalarlarla hiç işim ve temasım olmadığı için, PC fontunu nereden bulabilirsin bilmiyorum.
                Tmm yinede cok sagol.
                .

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yönetime e-mail atsak mı acaba diyeceğim ama 1000'lerce forma çokdan basılmışdır bile yazık oldu logoların hizası çok kötü
                  zannetmiyorum. idman formalarıyla neredeyse aynı hata yapılmış bence bunu nike değil albayraktan kalan basiretsiz ekip yapmıştır.daha formalar basılmadı hemen bildirilmesi lazım.renkler süper ama bu konu alay konusu olur.
                  Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    beğenseniz şaşardım logo hizasıymış vs bunlar düzeltilebilir şeyler hemen ortalığı birbirine katmanın anlamı yok gidin puma alın o zaman
                    Ya formalar basıldı ise ne yapacaksınız ? Hadi düzeltinde görelim.Net bir bilgi yok şu an...Düşünmeden yazı yazmışsınız.Üstüne bir de laf sokmaya çalışmışsınız.Süper durmuş.
                    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mavi bizim mavimimiz.Bordo bizim bordomuz.Daha ne istiyorsunuz?

abi haklisin ama tippi bozuyo ya hicde güzel degil insallah bunar degildir ja bune ne güzel sekiler varken olmadi bu sadri baskanimiiiz
                      TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Umarım formalar basılmamıştır.Ve logo ile amblem aynı hizaya çekilir.
                        Bunlar gerçekleştikten sonra , bence , süper değil belki , ama güzel bir formamız olmuş olur.
                        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Ne demiştim ben?

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya formalar basıldı ise ne yapacaksınız ? Hadi düzeltinde görelim.Net bir bilgi yok şu an...Düşünmeden yazı yazmışsınız.Üstüne bir de laf sokmaya çalışmışsınız.Süper durmuş.
                            Ya sen görüyorsunda yönetim göremiyor dimi logonun aşağıda olduğunu biraz sağlıklı düşünün siz demekki bu yönetimi hiç tanıyamamışsınız
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya sen görüyorsunda yönetim göremiyor dimi logonun aşağıda olduğunu biraz sağlıklı düşünün siz demekki bu yönetimi hiç tanıyamamışsınız
                              kardeş biraz sakin ol öncelikle.

ne bu agresiflik!
                              Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                              • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• songun üzerindeki forma alttan şort giynip formayıda onun içine koyduğunda çok daha güzel görünecektir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X