o kadarda değil komple aston villayı taklit edecek değiliz benim bildiğim bir tane forma aston villa modeli diğerleri farklı biri düz beyaz diğer bordo turuncu birde tabii ki en önemli en mühim olan çizgili formamız
Apple MacOSX sistemi kullanıyorum ben, font büyük ihtimalle mac fontudur. Windowslu bilgisalarlarla hiç işim ve temasım olmadığı için, PC fontunu nereden bulabilirsin bilmiyorum.
yönetime e-mail atsak mı acaba diyeceğim ama 1000'lerce forma çokdan basılmışdır bile yazık oldu logoların hizası çok kötü
zannetmiyorum. idman formalarıyla neredeyse aynı hata yapılmış bence bunu nike değil albayraktan kalan basiretsiz ekip yapmıştır.daha formalar basılmadı hemen bildirilmesi lazım.renkler süper ama bu konu alay konusu olur.
beğenseniz şaşardım logo hizasıymış vs bunlar düzeltilebilir şeyler hemen ortalığı birbirine katmanın anlamı yok gidin puma alın o zaman
Ya formalar basıldı ise ne yapacaksınız ? Hadi düzeltinde görelim.Net bir bilgi yok şu an...Düşünmeden yazı yazmışsınız.Üstüne bir de laf sokmaya çalışmışsınız.Süper durmuş.
Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Umarım formalar basılmamıştır.Ve logo ile amblem aynı hizaya çekilir.
Bunlar gerçekleştikten sonra , bence , süper değil belki , ama güzel bir formamız olmuş olur.
Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Ya formalar basıldı ise ne yapacaksınız ? Hadi düzeltinde görelim.Net bir bilgi yok şu an...Düşünmeden yazı yazmışsınız.Üstüne bir de laf sokmaya çalışmışsınız.Süper durmuş.
Ya sen görüyorsunda yönetim göremiyor dimi logonun aşağıda olduğunu biraz sağlıklı düşünün siz demekki bu yönetimi hiç tanıyamamışsınız
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum