Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peki bunlar olmaz mı?

Barcelona'da bu kalitede satılıyor da o yüzden sordum.
    Yeni modellerin siparişini verdik gelecek.
    Bayildim inanilimaz süper bisey uzun zamandir aklimda canlandiriyorumda TS mizin niye böyle adam akilli T-Shirtleri yok. Insan formayi her yerde giymez ama T-Shirt de sorun olmaz. Yani ben böyle T-Shirt ler cikarilirsa en az 4-5 degisik T-Shirt alirim ve hep TS-T-Shirtleriylen dolasirim. Insallah böyle bi düsünceleri vardir.

Yorum

• aston villa forması gibi olan çok manyak görünüyor

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç olur mu hocam yaa, arkasına ikinci kalite nike logosu koymuşsun.

yaa ikinci kalite logosu ne demek böyle bi saçmalık!! olabilirmi?? hele de nike'da koskoca firma ikinci kaliteyi temsil eden bi logo yapacak...resmen bu ürünlerin kalitesi düşük diyecek yani lütfen!!!!! ayraıca yukardaki resme bakınnn demek ki chelsea da ikinci kalite antreman ürünleri kullanıo baksanıza koskoca Christiano Ronaldo ikinci!! kalite nike logosu olan ürünlerle poz vermişş rezillikk!!!
        Alper PEKEN
        Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yaa ikinci kalite logosu ne demek böyle bi saçmalık!! olabilirmi?? hele de nike'da koskoca firma ikinci kaliteyi temsil eden bi logo yapacak...resmen bu ürünlerin kalitesi düşük diyecek yani lütfen!!!!! ayraıca yukardaki resme bakınnn demek ki chelsea da ikinci kalite antreman ürünleri kullanıo baksanıza koskoca Christiano Ronaldo ikinci!! kalite nike logosu olan ürünlerle poz vermişş rezillikk!!!
          deidiğin herşery doğru ama
          chelsea adidas kullaniyo
          TRABZONSPOR

Yorum

• kardeşşşş oraya mı takıldın sen de allakasız kısıma ronaldoyu bi an chelseada hayal etmiş abim...manchester olcaktı

Yorum

• bence bu etrafı kapalı nike ambleminin 2 kalite olarak algılanmasının sebebi ;
              lansman ve reklamının diğer ürünlere nazaran iyi yapılamamasıdır
              dikkat ederseniz kapalı nike logosu olan fotolar ne kadarda baş aktörlerin üstünde olsada
              '' 2.kalite '' olarak algılanmaya sebeb oluyo
              mesela ronaldo ; manu foramsıyla bide bu tshirtle düşünün !!! ....
              arada farkı anlıyacaksınız
              görsle olarak desteklemek isterdim ama pek anlamam
              ustaları yapar saten , dimi afs abi ?
              pele good , maradona better , george best

Yorum

Şu forma beğenilmez mi?

offffffff anam o ney oyle anasini satim bu formadan 2 tane alirim super olmus... hele su formalar bir ciksin cok super olacak!!! sunun surasinda ne kaldi temmuz'un 20'sine

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Onu da ben buradaki arkadaşlardan öğrendim. Eleştirmem lazımdı!

Yorum

• arkada kalmasin

.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkada kalmasin

Geçen gün ts club a gittim. Oradaki bayan arkadaş bize beyaz olanında turuncu gibi yakalı olacağını söylemişti.

Yorum

• Kemal mükemmel tasarimlarin icin tesekkürler. Insallah formalarimiz böyle olur. Özellikle cubukluyu cok begendim.

Sirt numara ve yazilarinin nasil olacagini bilen varmi? Bu konuda cok önemli bence. Altin sarisida bordo maviye cok yakisiyor.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen gün ts club a gittim. Oradaki bayan arkadaş bize beyaz olanında turuncu gibi yakalı olacağını söylemişti.
                          Acaba böyle mi?

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Acaba böyle mi?
                            Muhakkak böyledir. Sağolasın...

Yorum

• Bilgi icin tesekkürler

.

Yorum

• bu formalar böyle çuval gibi bol mu olcak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...