yok abi formalarda da antreman tişörtlerinde de aynı şey var simetri bozuk olmaz böyle birşey ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok abi formalarda da antreman tişörtlerinde de aynı şey var simetri bozuk olmaz böyle birşey ya
Yorum
-
İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun tekrar bakın begenmeyenler. Ali Fuat abimizin anlatmak istedigi bu. Siz bir turlu anlamiyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz. Song'un ustundeki forma bes belli acele ile yapilmis yeni Sponsor'la fotograf cekilmesi lazim oldugu icin. Orjinalleri alttaki gibi olacaktir.
Önce:
Sonra:
Önce:
Sonra:
!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
İlk olarak hami10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana lafım yok zate güzelde olmuş ama işte bunu klüp düşünmeli bizim bu düzeltmelerimiz ne işe yarar ki
bu arada çizgili olucaktır inşallah klasik çünkü o. ama nike pek yapmıyor sanırım çüzgili hep sade yapıyor böyleEn son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 22:12.
Yorum
-
İlk olarak hami10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu hocam sen sürekli kafana göre formalar yapıyorsun renklerle oynuyosunda bunların bi işe yaramadıgını biliyosun sanırım senin bu yaptıgın şeymi çıkıcak forma diyeki yani bordo rengini canlı yapmışsında amacı ne yapmanın nike tasarımcılarına maille bari bi işe yarasın.
Neyse ... Ben kendi yorumuma geleyim .
Özellikle çoğu kişinin dikkat etmediği yeri ; yani yakaları çok beğendim . Şekli çok hoşuma gitti . Onun dışında formanın renklerini de düzeltilmiş halinde görünce iyice beğendim ve keyfim yerine geldi . Armamızın ise düzeltileceğini düşünüyorum ve fazla sorun olmasını istemiyorum ; çünkü Nike gibi bir dev , böyle hizasız armalarla sezona çıkarmaz takımı .
Formaların aceleye gelmesi mevzusundan da hiç hoşnut değilim . Antrenman malzemelerine tamam diyoruz , olabilir diyoruz ; ancak basına formayla beraber poz veren bir oyuncunun da giydiği forma böyle olmamalıydı .
Formanın modelini ise önceden biliyorduk zaten ve beklediğimden daha güzel görünüyor . Artık sabırla beklemek kaldı ve her şeyin daha güzel olacağını düşünüyorum . Ortamı fazla germeye gerek yok .
Yorum
-
Acelye yapılmış olması falan geçerli bir neden olamaz. Antremandaki mavi tshirtler ilede pek ala futbolcu tanıtımı yapılırdı. Aceleyle yapıldığını farzedersek Temmuz 5'ine geldik hala formalar hazır değilmi yani?
Amblemi Nike yapmıştır, yerel bir konfeksiyon dikmiştir orasını bilemem. Ortada bir gerçek varsa oda ciddiyetsizliktir. Kimin tarafından olduğu pekte önemli değil.
İmza Töreni, Song, Resmi site, Formalar nerdeyse ilk kez tanıtılıyor. Görüntü hiç hoş değil.
Umarım tekrarı bir daha yaşanmaz...
Yorum
-
Sezon da bu şekilde giyeceğiz bu formalar ..Herkesde görecek..
Bu haliyle harika duruyor..
Yönetime şikayetimizi bildirdim..
Sizde bildirin..
Zaten en yakın zamanda hal olucak..
Eğer binlerce basılmış olsaydı uzun zamandır basılıyo olurdu..
Hal öle olunca Tony'de giyerdi ..
Neden onlar puma giydi ?
Demek ki yeni yapılmış ve fazla basılmamış !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum