Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Song'un giydiği forma geçen sene Arsenal'in giymiş olduğu formanın bordo mavisidir....ben yeni çizgilerle bir forma yapılmasını beklerdim...

bir tek kollarda çok ufak bir değişiklik var...

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      metin herkesi neden yanılgıya düşürüyorsun herkesin neden aklına acaba sorusunu sokuyorsun , almayacaksan alma yardım yapmayacaksan yapma ... ben kombinemi aldım formamı da alacagım formalarla mı sampiyon olacagız Allah askına biraz düşünüp konusun ne olmus 2. sınıf forma yapıyorsa şampiyon olmamıza engelmi almayacaklar var zaten aramızda bunları bahane etmesin , forma hiçbirzaman bahane edilmez eden de haindir okadar trabzonspor logosu varsa olay bitmiştir

sen ne sacmaliyorsun ya bak bakim bütün yorumlarima almicam hosuma gitmedi diye birsey ciktimi agzimdan biraz dikkatli ol yorumlarinla tamammi, ben burda sade anlatmak istedim sey kumas farki 1 kaliteyle 2 kalite arasi. Bide Kombineni ve Formani aldiysan ne mutlu sana kimseye reklam yapmana gerek yok.Bide ben kimsenin aklina birsey soktum filan yok sade kendi fikrimi söylüyorum hem merak etme sen Trabzonsporu seven kisi o sey cuvaldan olsada alir okmi. Kib kal saylicakla

Yorum

• olmadı yahu

forumda afs nin dediği gibi üzerimize vazife olmayan konulardan dolayı tatsızlıklar oluyor gibi sanki hiç gerek yok şurda 1 hafta sonra ts club ve nıke den alırız formamızı olur biter gereksiz ve anlamsız gerginlikler olursa bizimkisi nasıl olurda bir birliktelik olur daha önce biz aramızda bağlılığı geliştirmeliyiz herkese selam sevgi ile bakalım karşımızdakine inşallah selamlar kardeşlerim
        giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• Yeni modelimiz Arsenal'in çizgilerine benzese de aynısı olmadığı aşikar.

Bu model derseniz tamam, bu yeni sezon çizgilerinden:

Aston Villa'nın geçen seneki ve yeni sezon modellerinden olmadığına göre en doğru tanımlama: Trabzonspor forması.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Uzun zamandır nete girmiyordu..neler olmuş yahu

Anasayfada takım fotoğrafındaki formalar harika..diğerlerini tahmin bile etmek çok güzel..
            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İnsanız, herkes hata yapabilir fakat hataları düzeltmenin, çözüm önermenin birbirimizi kırmadan daha güzel yolları var.

Herkes en iyisini istediğine göre sorun yok. Sırada sabırla beklemek var!

Yorum

• herşeye bir kulp takan taraftarımızdan beklenen hareketler bunlar son birkaç sayfa herşeyin özeti.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Formaların hepsi çok güzelde;kollardaki reklam bozmuş bence.
                  Yanlış anlaşılmasın ülkere bir lafım yok.Logosu çok kaba duruyor.
                  Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu 5 formada mükemmel diyecek kelime bulamiyorum...begenilmeyecek tarafi yok yani...acaba hepsinden mi alsam
                    yeni formalra ortadaki 3 ü tamam bide uzun kollu mavi var yakası bordo gecmiş sayfalrdaki bir resimde oda var
                    Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Videoda forma Songun üzerinde daha bir heybetli duruyor.

Yorum

• Shakhtar Donetsk yeni sezon formaları BMN farkı ile karşınızda.
                        Yeni sezon turuncu formalarımız hakkında fikir verebilir. Yeni formalarını gören Ruslar bizim yorumlarımızı yapıyor mudur? Hiç sanmıyorum

Yorum

• a f s abi
                          yazdıklarının her satırına saygı duyuyorum çok doğru uyarılar tespitler
                          sabredersek bu yönetimin en güzeli yapacağına ben inanıyorum
                          nike ise olabileceklerin en iyisi,ufak tefek rutuşlarla harika formalar üreteceklerdir
                          ben nacizane eleştirirken art niyetli değil de bordo nun tonunu beğenmedim birde ilk bakışta Arsenal ve Aston Villa formalarına benzetince paylaşmak istedim
                          sizin uyarılarınızla anladımki daha güzel olacak ama biraz beklemek lazım.
                          ayrıca ne şekilde olursa olsun bir nike forması alacağım pumanın imdirimlilerinden 2 tane almıştım
                          hayırlısı diyor bekliyorum
                          YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Trabzonspor'un son senelerde çalıştığı firmalar, adı, sanı, tanınırlığı olsa da, asla bir Nike değildi. Adidas ile Nike tüm firmaların en önünde gidiyorlar. Bu bir yorum değil, bir gerçek.

Avrupa Şampiyonası yarı finali:

Türkiye (Nike) - Almanya (Adidas)
                            Rusya (Nike) - İspanya (Adidas)

Maalesef finali Adidas kaptı.

Arsenal, Hollanda, ManU, Barça, ..... Şimdi bunların arasında bir de TRABZONSPOR var. Şükürler olsun.

Bize en faydalı ve ilgili sponsorumuz Kappa idi. Doğrudur. Dar kesimli olduğu için formaların içine bir türlü giremediysem de, çok da güzel formalar yaptılar. Ama asla bir nike olamadılar.

Evimde hala Kappa'nın türlü türlü tişörtleri duruyor ve neredeyse eskimeye karşı çok başarılı bir savaş veriyorlar.

Şimdi daha da iyisiyle karşı karşıyayız. Ben çok mutluyum. Şu yaşadığımız durumda mutlu olmamak için nasıl bir ruh hali gerekir bilemiyorum. Dünya devi bir marka ile Türkiye'de kulüp bazında İLK sponsorluk anlaşmasını biz yapıyoruz. BJK umbro giyerken.

Bu tartışmalar yaşanırken oyumu Adidas'a kullanmıştım; ama açıkçası Nike ile anlaşabileceğimize inanmadığımdandı. Yönetim MÜKEMMEL bir işe imza attı ve Nike ile anlaşıldı.

Şu anda Nike'ın bize olan tavrı, Arsenal veya ManU'ya olduğundan farklı değil. 1. sınıf, 2.kalite kumaş ve iplikten anlamam. "Ben bu işin piriyim" diyen adamın da Nike yetkililerinin 3'te biri kadar anlamadığına inanırım. Dolayısıyla "kumaşın kalitesi 2. sınıf, ipliğin rengi mor ve ötesi, dikiş yapılan iğnenin deliği oval" türü yorumlar yapan arkadaşların derhal Tekstil Mühendisliği okumasını öneriyorum. Bu işe meraklılar demek ki.

Puma formaları ilk kullandığımız zamanı hatırlayın. Sezon öncesi hazırlık maçlarında gece kıyafeti gibi parlak kumaştan formalar vardı futbolcuların üzerinde. Hiç bu formaları TS Club Mağazaları'nda gören oldu mu? Alan oldu mu?

Mutlu olmak için onlarca sebep varken, en olumlu adım ile ilgili bu kadar karamsar, ÖZGÜVENSİZ, mutsuz olmanın bir alemi yok.

Nike ile anlaştığımız için, tasarım konusunda sürekli olarak taraftarla temasta olan bir yönetim kurulumuz olduğu için ÇOK MUTLUYUM.

Bu mutluluğu yaşatanlardan Allah razı olsun. Daha Temmuz ayındayız ve transfer paranoyası ve çeşitli yönetim abuklukları yerine neleri konuşuyoruz....
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• afs abi...bizim insanlar nedense hic birseyi begenmyior...her kücük seyde sorun cikartiyor...ben son 3-5 senede o gösterilen 5 forma gibi forma cikardigimizi görmedim...ozaman menmun olmak lazim ayrica seneye icin daha cok zaman olacak daha güzel formalar icin...ve bence nike kafasina göre secmedi yönetiminde düsünceleri olmusdur mutlaka...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Nike ı beğenmeyenlere e Puma müstehak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X