Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun hocanın üzerindekinde nike işareti ve amblemimiz bayağı yamuk gibi =)

Ama şu konuda haklarını verelim renkleri süper tutturmuşlar. Ürünler şahane logo ve amblem bahane mi diyoruz =)
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Görüldüğü üzere hatalar bir bir düzeltiyor..
      Ülker yazısının basımında ki beyaz template de kalkmış..
      Nike ile amblem orantılı..
      Renk de tuttu ( renk o kadar önemli değil.. İdman )

Yorum

• Serkanın sol tarafındaki hasan üçüncümü?
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Serkanın sol tarafındaki hasan üçüncümü?

Sol Barış..
          Sağ Adnan..

Yorum

• serkanın yanındakı adnan
            Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• bir an evvel çıksa da formalar kapışsak.bu sene çubuklu haricinde bir forma almayı planlıyorum ama diğerlerini beğenmezsem yeniden çubuklu alacağım.nike'ın çalışmaları çok başarılı oluyor.sabırsızlıkla bekliyoruz
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• yahu bu idman formasındada bi hata var ama ne ben bi türlü bulamıyom...

Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Oy neneuuu ula şu rengin güzelliğine bakın, eşofmanın güzelliğine bakın of of of

Şu bir gerçek ki renklerimiz çok ama çok çok özel ve güzel. Bordo ve mavi. Gerçekten çok şanslıyız çook
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Ferhat ve Umut'un arasinda duran eleman kim acaba? Ayrica Egemen'in saginda duran 2 adam kim bilgisi olan varmi
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ferhat ve Umut'un arasinda duran eleman kim acaba? Ayrica Egemen'in saginda duran 2 adam kim bilgisi olan varmi
                      Ferhatın yanındaki Buğra Erdoğan .

Yorum

• Song ve Tayfun'un arasinda olan kim simdi onuda cözemedim. Hüseyin'in yanindaki uzun sacli Ergin mi?
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Uzun kollu idman formaları mükemmel olmuş bence . Renkler çok güzel . TS arması Nike arması ile hizalı bir biçimde duruyor . Avea reklamı da tam yerinde olmuş ; yani aşağıda değil . Ülker yazısında da beyaz fon yok , o da güzel . Şimdi kafamda tek soru işareti var . Nike bize özel arma yapacak mı yoksa geçen sezondan kalan bu armaları mı kullanacağız ? Bu armalar yıkanınca dökülenlerdendi onun için daha kaliteli bir şey bekliyoruz .

Yorum

• En son Remzi tarafından düzenlendi; 07.07.2008, 21:01.
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak karadenizlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yahu bu idman formasındada bi hata var ama ne ben bi türlü bulamıyom...

iila ki bir hata bulunmak istenirse hata nike armasının etrafının beyaz yuvarlakla cevrili olması.bazı arkadaslarımız 2.sınıf dediği ankarasporun formalarındaki armalardan.

renk mükemmel ts armasıda orantılı
                              Saygılarımla,
                              Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Song ve Tayfun'un arasinda olan kim simdi onuda cözemedim. Hüseyin'in yanindaki uzun sacli Ergin mi?
                                İsmail Özeren Olması Lazım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X