Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dikkatli bakan gözler bize yeni sezon çizgilerinden yapıldığını fark edecektir.

Bu geçen seneki Aston Villa forması (( eski formalarımı bize tahsis ettiler ))

bordo mavi iyi büzelde şu mavi düz formaya bi türlü alışamadım
    sevgili Afs umarım forma reklamlarındaki yazımız yaldızlı sarı olur ve sizin bir ara ablemin üstüne koydugunuz başak motifi fikrini maille bildirmek mi gerekiyor
    2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
    Kafalarda 61
    Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet formalar bunlar diğer yandan çubuklular falan değil.. hepimize hayırlı olsun güzel olur inş.
      En baştaki formanın ince çizgili olmasını isterdim. formalar gayet güzel olmuş.
      Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O formalar Ali Fuat beyin çalışmaları değil. Zaten Ali Fuat Bey çalışmalarını hali hazırda var olan Nike modellerini Trabzonspor'a uygulayarak yapıyor. Yani onda sürpriz yok. Nike'ın çizgileri.

Başka bir arkadaşın o formalar, adını hatırlayamıyorum şu anda. Bence çok başarılılar. Bir tanesini de avatar yaptım hatta.
        yo kimin yaptığının önemi yok zaten. önemli olan bu siteden alıntı yapılıp Trabzonsporun formaları diye gazetelerde duyuruluyo olması. Ali fuat abi yada bi başkası yapmış önemli değil ki.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Resmi sitede Song'un elinde ve üzerinde yeni bir forma var.Aston Villa tarzı.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Resmi sitede Song'un elinde ve üzerinde yeni bir forma var.Aston Villa tarzı.
            O yeni formamız oluyor.
            İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• Gazeteler keşke BMN'yi gerekli hassasiyetle okusalar, haberlerinde yanılmazlar.
              Google'ın her bilgisini doğru zannetme hatasına düşmüşler o kadar. Fotomaç'ta da bu en son haberde de benim çalışmalarımdan yok. Daha doğrusu Trabzonspor'un yeni sezon formalarından hiçbiri yok. İnsan bir tane yanlışlıkla doğru koyar. Aston Villa tarzı olarak meşhur olan forma modeli tarihimizde zaten var olan model. Fakat bize Aston Villa'nın ne geçen seneki ne de yeni sezondaki formalarından hiçbirini yapmıyorlar. Tıpkı diğer markalarda olduğu gibi bize uygun yeni modellerden biri uygulandı.

Aradaki farkları göremiyor musunuz hala?

İşte 2008 / 2009 sezonu yeni nike çizgilerinden bir model:

Bu da bizim yeni modellerimiz:

Aston Villa veya başka bir takım değil, Trabzonspor forması
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bence orjinal formalarimiz o antrenman tshirtleirmiz olsa acaip patlama olurdu cünkü cooook güzel....

renk olsun, design olsun mükemmel , alicam onlardan
                En büyük TS

Yorum

• ayın 20 sımde satışa baslanacak deniyor formalar. peki tanıtımı yapılmayacakmı? büyük klüpler formalar çıkmadan önce tanıtımlarını yapar. ben merakla bekliyorum

Yorum

• taka gazetesinde çıkanların üstüne bir de çubuklu eklense tam süper olur....

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonda olsam hakkaten bu gazeteye gidip haberi yapanla konuşmayı çok isterdim.
                      kardeşim bu haberi nereden öğrenerek haber yaptın diye sormayı okadar çok isterdim ki. zamanı olan müsait olan gitsin konuşsun. milletle bukadar dalga geçilmez. ciddiye alıp o gazeteleri okuyoruz bizlerde.

bu haberdeki formaların alayı(nike çizgileri ile) bu sitede yapılmış çalışmalar. bi çoğu da Ali Fuat abinin çalışmaları.
                      sabah gazetesı de aynı formaları koymustu "yenı formalar" dıye
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Gerçekten şimdiye kadar hep destek oldum nike a.. hala da olmaya devam edeceğim çok güzel ürünler gelecek nike ile. ama gerçekten sezonun başı olmasına rağmen ben yine de daha iyisini beklerdim.. görünce hayal kırıklığı yaşamamak elde deil.. burada ne kadar güzel formalar tasarlanıyor.. ama song un tuttuğu formanın bile arma aşağıda,reklam aşağıda.. yani böyle profesyonel firmadan beklenmeyecek hatalar..Eminim 2-3 ay sonra herşey çok daha düzgün olacak.Afs yi de gerçekten tebrik ediyorum. Nike ürettiği formalar üzerinde rütuşlar yaparak milletin soğumasını engelliyor formalardan. Bu forum da bunları unutmaz heralde. Ben de aynı görüşteyim 2 ay içinde herkes bayılacak formalara

Yorum

• Taka gazetesine bak hele ya... atmasyon haberin önde gideni...
                          t @Selim_Turan

Yorum

• Karşınızda Aston Villa'nın yeni sezon formaları BMN farkı ile

Deplasman formaları

İşin lansman ve reklamı nasıl fark ettiriyor farkında mısınız?

İlk halini ham görüp beğenmeyenler futbolcunun üzerinde takım olarak görünce bayılıyor veya en azından zamanla seviyor. Bunu yemeği mutfakta çiğken görenlere benzetiyorum. Bekleyelim servis yapılsın ondan sonra yorum yapalım.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 07.07.2008, 17:24.

Yorum

• klüpler birliğinde şotlara da reklam alınmasını tartışmışlar. buna benzer bişi okumuştum. daha önce konuşulduysa özür dilerim. bi söyliyim dedim...

Yorum

• Fotoğrafın algımızı nasıl etkilediğinizin farkında mısınız?

Ve detaylar ve renklerde gördüğünüz gibi, bizim formamız, Aston Villa'nın ne geçen seneki ne de yeni sezon formaları gibi değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X