Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karadenizlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yahu bu idman formasındada bi hata var ama ne ben bi türlü bulamıyom...

İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu ne ya
    antraman magzemeleri formalar hep gecen senenin modelleri
    niye böyle yapiyorlar
    bize niye yeni kollektiondan vermiyorlar
    İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    polarlar güzel tamam ama simdi soruyorum bizim ankarasporlar farkimiz ne hani bize birinci kalitede magzeme, alin iste size ayni ankarasporun polarlarindan sade üstünde trabzonsporun armasi var, birnci kalite barcelonanin man. utd nin arsenalin birda bakin bakalim onlarinki nasil, ben normal magzalardanda alirim bunlari, bende sadin bize özel birsey yapicaklar
    Aldın mı cevabını
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• güzelliği çirkinliğini bilemem..ben zaten kappa da almıştım pumada aldım...kalite önemli ama bir yere kadar..sonuçta bu formaları trabzonsporumuza sebep alıyoruz yoksa düğünde falan giyinmek için değil..çuval olsun ama üstünde trabzonspor arması olsun alırım....bu lescon içinde aynı lotto içinde aynı nike içinde aynı

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        güzelliği çirkinliğini bilemem..ben zaten kappa da almıştım pumada aldım...kalite önemli ama bir yere kadar..sonuçta bu formaları trabzonsporumuza sebep alıyoruz yoksa düğünde falan giyinmek için değil..çuval olsun ama üstünde trabzonspor arması olsun alırım....bu lescon içinde aynı lotto içinde aynı nike içinde aynı

bizde heralde onun icin alicaz zaten ama forumda bazileri atip tutuyordu 1 kalite gelecek ankaraspor gibi degil falan filan, hem sence daha karizma olmazmiydi yeni modellerle gezseydik bazsaydik millete havamisi ama bunada sükür alacaz artik nede olsa trabzonsporumuz

Yorum

• Resmi site açılış sayfamız:

Yorum

• selam ben yeni üyeyim şunu belirtmek istiyorum kollarda nike işareti yuvarlak olan oldumu ikinci kalite forma oluyoo bu kesin yani bize ikinci kalite forma yapacaklarr

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizde heralde onun icin alicaz zaten ama forumda bazileri atip tutuyordu 1 kalite gelecek ankaraspor gibi degil falan filan, hem sence daha karizma olmazmiydi yeni modellerle gezseydik bazsaydik millete havamisi ama bunada sükür alacaz artik nede olsa trabzonsporumuz
              Metin googledan aradım ama bulamadım. Bu seneki Manu'nun, Barça'nın felan antrenman malzemeleri, eşofmanları nasıl ki? Fotolarını felan paylaşırsan sevinirim doğrusu. Mesela bizim ki yukardaki gibi. Diğerlerinin nasıl?
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Güezl olmasini tabi ki isterim ama benim icin farketmez sonucta aldigim ürün TS kasasina giriyor önemli olan budur...

Ayrica ben herseyi begeniyorum su ana kadar...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Metin googledan aradım ama bulamadım. Bu seneki Manu'nun, Barça'nın felan antrenman malzemeleri, eşofmanları nasıl ki? Fotolarını felan paylaşırsan sevinirim doğrusu. Mesela bizim ki yukardaki gibi. Diğerlerinin nasıl?
                  Cidden bende merak ettim şu birinci kaliteyi???

Yorum

• [quote=28TS61;1468805]

bu forma ikinci kalite bi forma koldaki işaret ikinci kalite formalarda oluyoo hani 1nci kaliteydi formamız

Yorum

• İlk olarak korbakor6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu forma ikinci kalite bi forma koldaki işaret ikinci kalite formalarda oluyoo hani 1nci kaliteydi formamız
                      Formaları gördün mü de böyle konuşuyorsun?Song'un giydiği formada o işaret yok hadi bakalım napacaksın?
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak korbakor6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        selam ben yeni üyeyim şunu belirtmek istiyorum kollarda nike işareti yuvarlak olan oldumu ikinci kalite forma oluyoo bu kesin yani bize ikinci kalite forma yapacaklarr
                        evet ben de böyle biliyorum

Yorum

• görmekle ne alakası var 2.sınıf takımlara üretilen formalar bunlar misal wolsburg 2 kalite forması ama nikee 1.sınıf formalarda formanı altında team veya nike fit yazıyoo

Yorum

• ankaraspor' un geçen seneki malzemeleri.

Yorum

• [QUOTE=korbakor6161;1470022]
                              İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O zaman nike aston villa'ya ikinci kalite ürün yapıyordu öyle mi?

Yorum

• işte bunlar 1.sınıf formalarr hem aston villanın gecenseneki forması bize üretilen forma değildikii

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X