İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİskoç liginden Raith Rovers'ın yeni sezon formaları Puma ile devam etseydik yeni sezon çizgileri ve kumaş kalitesini tahmin edebiliyoruz.
Çok şükretmemiz lazım çok.
ve tesekkurler yönetim bize nike heyecanını yaşattıgın icin.
Yorum
-
FC_LAZ_VEGAS_61
arkadaslar FIRMANIN ISMI NIKE su an en büyük külüplere forma yapan sirket sizi anlamiorum biraz onur vermeli bir durum saniyorum ama bazilari bunalipta bulaniosa ltf baskalarinida bunaltmasin forma almayip otursun otrduklari yere ben sahsen bir iki forma almak istiyiorum bari gurbetci olaraqk böyle ts sevdamiza böyle katkida bulunalim
Yorum
-
Sabırsızlıkla bekliyorum yeni formalarımızı..
Yorum
-
İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ne varmış antreman formalarımızda. Antreman formalarında gercek renkler kullanılmıyor sunu bilin artık.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Uzuner 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali fuat abinin yaptığı çalışmaları yaparlarsa bu sene kombineden sonra forma satışı rekoru da kıracağımız kesin gibi
Yorum
-
İlk olarak ___61___ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç sorma yaa dünyanın hiç bi yerinde antrenman formalarında gerçek renk kullanmazlar..
sonuçta nike'ın koleksiyonları incelendiğinde genelde farklı renkler kullanıldığını görebiliriz.. en yakınından kendi milli takımımız.. antrenman formasına bakın bakalım bizim rengimiz var mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum