inşallah nike ankaraspor,kocaelispor,pazarspor gibi takımlarda kullandığı koldaki nike amblemini kullanmaz.kollarda nike amblemi olan maç formaları ikinci sınıf kumaşmış diye duydum doğru mudur acaba?
O saydığın takımların formalarını nike yapmıyor ya da nike 1. kalite yapmıyor mu öyle birşey diye biliyorum
Ali Fuat abi aksini mi iddaa ettim? inşallah bizim formaları senin dediğin takımlar gibi 1.sınıf yaparlar antrenman t-shirtleri pek hoşuma gitmedi.tasarımı güzel de sanki hazır alınıp üstüne amblemimiz dikilmiş gibi...formamızın da böyle olmasından korkuyorum açıkcası.inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz ha bu nike
Ali Fuat abi , Trabzonspor yeni ürünleri satışa çıktığında olurda millet burun kıvırırsa sebebi sensin
Ben anlamam, sorumlusu Nike ve Trabzonspordur.
Tasarım ve görüşlerimi hem kulüple hem de Nike ile paylaştım. Gerisi onları ilgilendiriyor.
Sözleşmeyi de ben yapmadım, kolleksiyonu da ben seçmedim. Sade bir taraftar olarak - çözümün bir parçası olmak adına- bizim renklerimizle ve Nike'ın zaten var olan çizgileri ile güzel ürünler çıkarılabileceğini göstermeye çalışıyorum.
Olaya bakış açısı ve zevk meselesi.
Gördüğünüz güzellikler, Trabzonspor'un güzellikleri. Çıkarsınlar işte bu cevherleri ortaya. Trabzonsporumuza katkıda bulunmak için illa yönetimde olmaya gerek yok. Sağ olsunlar nezaketlerinden arayıp teşekkür de ettiler üstelik. Projelerimizin yönetim kurulunda değerlendirilip, Nike'a sunulduğunu da biliyorum.
Onlar yapamazsa hesabını niye ben vereyim ki. Ben diyeceğimi testi kırılmadan diyorum. Daha sözleşme imzalanmadan ne kadar tasarım ve bilgi paylaştığımı BMN'dekiler bilir.
İnşallah umduğumuzdan güzel ürünler çıkarırlar.
Bunca emeğin ne olacak derseniz; ben iyiliğimi denize attım çoktan...
Ali Fuat abi aksini mi iddaa ettim? inşallah bizim formaları senin dediğin takımlar gibi 1.sınıf yaparlar antrenman t-shirtleri pek hoşuma gitmedi.tasarımı güzel de sanki hazır alınıp üstüne amblemimiz dikilmiş gibi...formamızın da böyle olmasından korkuyorum açıkcası.inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz ha bu nike
Hiç okumuyorsunuz, hiç araştırmıyorsunuz. BMN'nin nasıl bir bilgi bankası olduğunun farkında değilsiniz. En az 4.kez yapıştırıyorum alttaki mesajı benim mesajdan alıntı yapanlar hariç.
Çok mızmızsınız. Çok şükretmemiz lazım çok.
Yeni formalarımız, yeni dinamik oturuşu sayesinde bedene yapışarak futbolcunun rakipler tarafından çekilmesini zorlaştırıyor. Sırt bölgesindeki ergonomik ağ tabaka ise bedenin nefes alıp vermesini ve serinlemesini sağlıyor. Formanın yapımında kullanılan Nike Dri-Fit, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif olmasını sağlayan yeni bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızlı kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azaltıyor.
Yeni formalarımızda sporcuların performasını ve konforunu en üst seviyeye taşıyacak teknolojiler kullanıldı. Antrenman ürünlerinde kullanılan yenilikçi Nike Sphere Dry ve Nike Dri-FIT teknolojisi futbolcuların vücut ısısını düzenliyor, teri vücuttan dışarı atıyor ve antrenman yaptıkça sporcuların kendilerini rahat hissetmelerini sağlıyor.
Vücuttaki teri emerken file dokusuyla gereken havalandırmayı sağlayan DRI-FIT teknolojisiyle üretilen antrenman ürünleri, antrenman veya eğitim sırasında sporcuların ihtiyacı olan giyeceklerin tümünü içeriyor. Bu ürünler arasında kolsuz yeleklerden ısınma ceketlerine, dizlikten eldivene, çantaya kadar her türlü giyecek ve aksesuar bulunuyor.
En son a f s tarafından düzenlendi; 02.07.2008, 18:38.
Unutmadan yazayım: Halâ maçlarda Kappa forma giyen, Kappa hayranı olan ben, Kappa'nın hatalarını da dile getirdim.
Abdullah'ın 5 aylık halinde giyebildiği formada olduğu gibi armanın genel formunu hep yanlış ve küçük kullandılar.
Renkleri bir türlü oturtamadılar, bütün ısrarlara rağmen taraftar için geniş rahat kesim forma üretmediler, o yıllara göre çok pahalıydılar, ürün çeşitliliği yoktu, her yerde bulamıyorduk v.s. değerlendirirken bunları kimse söylemiyor.
Tasarımını kumaş kalitesini, takıma kattığı havayı, ilk kez taraftar forması kavramını ortaya atmasını, ilk kez yedek renk uygulaması yapmasını, taraftarın gönlünde yer etmesini, satış rekorları kırmasını, sözleşmesi bitmediği halde Trabzonspor sevgisinden TS Clup için hakkından feragat etmesini bunları da biliyorum.
Fakat kabul edin ki çoğumuz forma olayına şimdi baktığımız gibi bakmıyorduk.
Şimdi de Nike gibi bir dünya devi Türkiye'de ilk kez bir futbol takımına sponsor oluyor. Üstelik bu dönemde, öpüp başımıza koymalıyız.
Bırakalım adamlar işini yapsın. İstediğimiz bir şey mi var veya beğendiğiniz, buyurun taraftarprojeleri@trabzonspor.org.tr adresine mail atın duygu ve görüşlerinizi paylaşın.
Benim tasarımlarımı beğeniyorsanız onu da paylaşın -insanım- ben de mutlu olurum.
Seneler öncesinden kardeşim Suat ile bir maç sonrası görüntümüz. Suat'ın üstündeki adidas forma Abdullah'ın orijinal forması.
Yorum