Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyenmiyorum diyenler bide buna baksin.... resmin pazardan bi parca t-shirt....(altini demiyorum o kigili)
    (vederson'da ayakda uyuyor.. bizim oyuncular hiy öylemi:-))

Yorum

• nike cok süpe, antrenman t-shirtleri bile harika, pumaya 10 ceker
      En büyük TS

Yorum

• ewt mavi formalar süper
        Kahrolsun endüstiryel futbol.
        YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          türkiyede ilk biz nike formasi giyinecigiz diyorsunuz da Ankarasporu takimdan saymiyormusunuz?
          Birkaç defa cevaplandı bu soru:

İlk kez biz Nike giyeceğiz demiyoruz ki. Nike Milli takımdan sonra ilk kez bir kulüp takımına sponsor oluyor. Diğer takımlar o malzemeleri para ile satın alırken, Trabzonspor malzeme üstüne bir de para alıyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 02.07.2008, 19:21.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• benim kramponun aynisina bakiyor biri

Yorum

• artik ciksin su formalar..hergun buraya bakmaktan insan sıkılıyor
              En son a f s tarafından düzenlendi; 02.07.2008, 19:28. Sebep: Aman klavyeye dikkat!
              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Şu an formaların çıkması
                nı bekliyorum çıksın alıcam hemen bir tane.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birkaç defa cevaplandı bu soru:

İlk kez biz Nike giyeceğiz demiyoruz ki. Nike Milli takımdan sonra ilk kez bir kulüp takımına sponsor oluyor. Diğer takımlar o malzemeleri para ile satın alırken, Trabzonspor malzeme üstüne bir de para alıyor.

Cok tesekür ederim biligendirdigin icin canim abicim. Bunu düsünmemstim iste. Güzel bi olay bu

Yorum

• İlk olarak YalcinBulutTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence cok güzel bunlar... bide begenmiyorum diye hava atiyorlar
                    begenmiyorum diye hava atan yok ben amblemimizin emanet gibi durduğunu nike amblemiyle aynı hizada durması gerektiğini söyledim .o kadar.ha bu arada fenerin paçavralarını görünce amblemimiz emanet gibi dursa da kurban olurum bizim t-shirtlere o ayrı

Yorum

• çıkasda alsak yawww çok heyecanlanıyorum...hele ki üniversitede oynuyorsanız ve okul takımındaysanız daha cok heycanlanırsınız ben gibi

Yorum

• Yau bu Gs ne hoşaf takımdır. Turuncudan başka renkmi yok develer...
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak YalcinBulutTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          benim kramponun aynisina bakiyor biri
                          hee bndede war aynısı turuncu forma bi çıksın onla iyi uyum sağlıcak

Yorum

• bence artık futbolcularımızda renkli kramponlar giymeli (özellikle nike hem sponsorumuz).futbol göze hitap eden bir oyun milattan kalma eski siyah kramponlar hiç hoş durmuyor..ne yaalan söyliyim kramponu güzel olan bir futbolcu bana daha da sempatik geliyor..mesela colman ayakkabıları yakışmış

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yau bu Gs ne hoşaf takımdır. Turuncudan başka renkmi yok develer...
                              Adamlar kıskanç, kırmızılarını neden birden bire koyulaştılar sence.
                              Hele çıksın formalar, aradaki kalite farkını herkes görecek.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ne zaman tanitilacak su yeni formalar. bence sezon baslamadan en az bir ay once cikmalı taraftar formasını almalı.
                                Bu arada arkadaslar M forma kalmamıs. L alsam cok buyuk mu gelir puma icin diyorum
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X