beyenmiyorum diyenler bide buna baksin.... resmin pazardan bi parca t-shirt....(altini demiyorum o kigili)
(vederson'da ayakda uyuyor.. bizim oyuncular hiy öylemi:-))
türkiyede ilk biz nike formasi giyinecigiz diyorsunuz da Ankarasporu takimdan saymiyormusunuz?
Birkaç defa cevaplandı bu soru:
İlk kez biz Nike giyeceğiz demiyoruz ki. Nike Milli takımdan sonra ilk kez bir kulüp takımına sponsor oluyor. Diğer takımlar o malzemeleri para ile satın alırken, Trabzonspor malzeme üstüne bir de para alıyor.
En son a f s tarafından düzenlendi; 02.07.2008, 19:21.
İlk kez biz Nike giyeceğiz demiyoruz ki. Nike Milli takımdan sonra ilk kez bir kulüp takımına sponsor oluyor. Diğer takımlar o malzemeleri para ile satın alırken, Trabzonspor malzeme üstüne bir de para alıyor.
Cok tesekür ederim biligendirdigin icin canim abicim. Bunu düsünmemstim iste. Güzel bi olay bu
bence cok güzel bunlar... bide begenmiyorum diye hava atiyorlar
begenmiyorum diye hava atan yok ben amblemimizin emanet gibi durduğunu nike amblemiyle aynı hizada durması gerektiğini söyledim .o kadar.ha bu arada fenerin paçavralarını görünce amblemimiz emanet gibi dursa da kurban olurum bizim t-shirtlere o ayrı
bence artık futbolcularımızda renkli kramponlar giymeli (özellikle nike hem sponsorumuz).futbol göze hitap eden bir oyun milattan kalma eski siyah kramponlar hiç hoş durmuyor..ne yaalan söyliyim kramponu güzel olan bir futbolcu bana daha da sempatik geliyor..mesela colman ayakkabıları yakışmış
Ne zaman tanitilacak su yeni formalar. bence sezon baslamadan en az bir ay once cikmalı taraftar formasını almalı.
Bu arada arkadaslar M forma kalmamıs. L alsam cok buyuk mu gelir puma icin diyorum
Yorum