Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adamlar kıskanç, kırmızılarını neden birden bire koyulaştılar sence.
    Hele çıksın formalar, aradaki kalite farkını herkes görecek.
    bırak abi herkes biliyor türkiyede turuncu formayı ilk kimin giydiğini...özenti takım nolcak işte..

Yorum

• Ali Fuat abi , Nike sponsorluğu ile alakalı olarak Trabzonspor'un alacağı yıllık ücret ve kar payı hakkında bir bilginiz , duyumunuz var mıdır ?

Yorum

• Yazacak çok şey var ama susuyorum.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 03.07.2008, 09:57.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İskoç liginden Raith Rovers'ın yeni sezon formaları Puma ile devam etseydik yeni sezon çizgileri ve kumaş kalitesini tahmin edebiliyoruz.

Çok şükretmemiz lazım çok.
          şükürlerr olsunn alalhım sana...

ve tesekkurler yönetim bize nike heyecanını yaşattıgın icin.

Yorum

• ben çok umutluydum nike ile anlaştığımızda ama antrenman formalarını görünce yine olumsuz düşünceye kapıldım.Allah sonumuzu hayredsin

Yorum

• arkadaslar FIRMANIN ISMI NIKE su an en büyük külüplere forma yapan sirket sizi anlamiorum biraz onur vermeli bir durum saniyorum ama bazilari bunalipta bulaniosa ltf baskalarinida bunaltmasin forma almayip otursun otrduklari yere ben sahsen bir iki forma almak istiyiorum bari gurbetci olaraqk böyle ts sevdamiza böyle katkida bulunalim

Yorum

• Ya ne varmış antreman formalarımızda. Antreman formalarında gercek renkler kullanılmıyor sunu bilin artık.

Yorum

• onu anladık herhalde.ambleme bakmadan konuşma

Yorum

• Sabırsızlıkla bekliyorum yeni formalarımızı..

(UEFA)

Yorum

• arkadaşlar gören yokmu şu yeni formaları delirecem valla ........ Tüzüğümüz MADDE 4 - Renkleri Açık Mavi ve Koyu Bordo dur ... Renkleri tutsun hadi ya çıksın artık görenler yazarmı

Yorum

• ali fuat abinin yaptığı çalışmaları yaparlarsa bu sene kombineden sonra forma satışı rekoru da kıracağımız kesin gibi
                        sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya ne varmış antreman formalarımızda. Antreman formalarında gercek renkler kullanılmıyor sunu bilin artık.
                          hiç sorma yaa dünyanın hiç bi yerinde antrenman formalarında gerçek renk kullanmazlar..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Uzuner 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ali fuat abinin yaptığı çalışmaları yaparlarsa bu sene kombineden sonra forma satışı rekoru da kıracağımız kesin gibi
                            walla bn kendi rekorumu kıracam o kesin

Yorum

• Şu formaları görünce bir tanede messi'nin formasını alsam mı die düşündüm.Özellikle numara stilleri çok hoşuma gitti.

Yorum

• İlk olarak ___61___ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hiç sorma yaa dünyanın hiç bi yerinde antrenman formalarında gerçek renk kullanmazlar..
                                mübalağa sanatı

sonuçta nike'ın koleksiyonları incelendiğinde genelde farklı renkler kullanıldığını görebiliriz.. en yakınından kendi milli takımımız.. antrenman formasına bakın bakalım bizim rengimiz var mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X