Arma yapistirma mi yine? Resimden tam göremiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kadarda değil,gsnin formasına bak ilk önce,sonra karar ver..adidasın gs forması çok daha kötü olmuş,ona bakınca yinede şükür demek zorunda kalıyorum..
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/FENERBAH%C3%87E-Se%C3%A7-be%C4%9Fen!_4_HDetail_34_136872_6.htm
adidas'ın fener için ürettiği formalar.en azından 48 tane tasarım yapmışlar.ve tasarımlar arasında çok yaratıcı olanlar var.ayrıca dünya üzerindeki çoğu adidas formaları da beğeniyorum.nike da şöyle fener'e yapıldığı gibi bize de 48 ürün gösterip seçin deseler fena mı olurdu?
ayrıca sanırım sizin bahsettiğniz forma gökhan zan'ın üstündeki gs forması.evet o formayı ben de beğenmedim.ama bir örnek kötü diye diğer beğendiğim onlarca örneği bir anda çöpe atmam.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma yapistirma mi yine? Resimden tam göremiyorum.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepark kolleksiondanmi yoksa brazil afs
Formalarımızın kumaş kaliteleri çok güzel. Yaz kış uzun kollu forma giyen biri olarak yukarıdaki fotoğrafta alttan mavi kappa forma üzerine giydiğim halde hiçbir rahatsızlık hissetmedim. Kappa formanın -bilenler bilir- sırtının hava alan kumaşı ve Nike'ın NikeFIT kumaşı ile özellikle kenarlardan nefes alan kumaşı sayesinde ter sizi rahatsız etmeden maçınızı oynayabiliyorsunuz.
Ben denedim memnun kaldım. Örnekte görüldüğü gibi fotoğrafın çekimi ışık ortamı renkleri algılamamazı etkiliyor. Şu tanıtım yapılsın hayırlısıyla bekleyelim görelim.
Anlamaya çalışan, araştıran okuyan o kadar az ki. Dönüp dolaşıp aynı şeyler konuşuluyor.
Konu ile alakası yok gibi görünüyor fakat önemli bir hatırlatmada bulunmak istiyorum:
Mesajlarınızda lütfen Türkçe yazım kurallarına ve forum kurallarına dikkat eder misiniz? ( Hakaret içeren, argo, tahrik edici veya kaba, boş şeyler yazmayalım )
En son a f s tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 21:15.
Yorum
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu linkteki adidas formalarına bakmanı da tavsiye ederim
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/FENERBAH%C3%87E-Se%C3%A7-be%C4%9Fen!_4_HDetail_34_136872_6.htm
adidas'ın fener için ürettiği formalar.en azından 48 tane tasarım yapmışlar.ve tasarımlar arasında çok yaratıcı olanlar var.ayrıca dünya üzerindeki çoğu adidas formaları da beğeniyorum.nike da şöyle fener'e yapıldığı gibi bize de 48 ürün gösterip seçin deseler fena mı olurdu?
ayrıca sanırım sizin bahsettiğniz forma gökhan zan'ın üstündeki gs forması.evet o formayı ben de beğenmedim.ama bir örnek kötü diye diğer beğendiğim onlarca örneği bir anda çöpe atmam.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇekilen fotolara bakarken şu durum dikkatimi çekti...
Beyaz ile turuncu formada nike logo su ve ts amblemi simetrik bir şekilde duruyor.
Fakat çubuklu formada simetri bozuk...
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜslup konusunda "Lütfen arkadaşlar" diye kaç defa uyaracağız bilmiyorum. İyi niyetimizi bu kadar suistimal etmeyin.
Olayı büyütmeyin diyorsun sonra burada hengame çıkarıyorsun. Pardon bayım, siz haklısınız, bravo Bekir61, çok doğrusun Bekir61 dememizi mi bekliyorsunuz? Emeği geçenlere yazıklar olsun diye hakaret ederken? Dolaylı yoldan size yapılmış son uyarıdır.
Madem olayları büyütmeyin diye telkinde bulunuyorsun (olay ne tam anlayamadık ama) o zaman bu söylediğine itaat edip, rezil, rezalet vs. gibi içi boş kelimelerle insanlara empoze etmeye çalıştığın teorilerden uzaklaşmanı rica ediyorum.
Eleştireceğiz, ben de eleştiriyorum. Ama bu iş için emek harcayanlara hakaret ederseniz, hiç kusura bakmayın müsade etmeyiz. Umarım son olur.
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIste yeni sezon formalarimiz:
YENI Cubuklu Formamiz:
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsi bi tarafa çubuklu forma bi tarafa...
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sene önce Eskişehirspor'un Bank Asya'da giydiği formayı giyicez. Logo dikişli değil ve hatalı. Koldaki reklam antika bir uygulamayla gene beyaz fon üzerinde. Hiçbir formayı beğenmiyorsunuz diyenlere şunu hatırlatıyım, Ts Club'ın yıllar önce yaptığı formalar bu formalardan 10 kat daha güzeldi. Daha önce yazmıştım bazılarının dediği gibi sabreden derviş modeliyle hiçbirşey de-ğiş-me-ye-cek! Nike ile sözleşmemiz kaç seneyse o seneler boyunca Nike'ın küçük takımlar için hazırladığı kreasyonları giymeye devam edeceğiz. Bu kadar basit.
kusura bakmayın siz isabet ettinizEn son hamucera tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 21:20.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
şunu da belirteyim nike ile anlaşma yapıldığında çok sevinmiştim.ismine kalitesine tasarımlarına güveniyordum ama malesef ürünler bende hayal kırıklığı yarattı.sadece antrenman formamızı çok beğendim.yiğidi öldür hakkını yeme onun tasarımı harikaydı.ancak diğer formalarımız bende aynı memnuniyeti uyandırmadı.kaldı ki son çıkan çubuklu formamızı da pek beğenmedim.yine de emeğe saygı deyip çok eleştirmek istemiyorum.ancak adidas ve kappa ürünlerini nike ürünlerine kıyasla daha çok beğeniyorum.kumaş kalitesi daha iyi olduğu için mi?elbette hayır.sadece tasarımları daha hoşuma gittiği için.
edit: ikidir adidas diyorum diye beni adidasçı sanmayın.hayatımda sadece 1 adidas ayakkabım oldu başka da bir ürünlerini kullanmadımteyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi bisey diyecektim ama neyseTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum