Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aramıza hoş geldiniz.

Trabzonspor'un anlaşması ile Eskişehir, Ankaraspor veya Kocaelinin anlaşmaları farklı.
    Onlar nike ürünlerini para verip alıyor veya malzeme karşılığı anlaşıyorlar. Zaten Türkiye'de genel olarak 4 büyük takımın dışında sponsorlarından üste para alan takım yok.
    Trabzonspor ise Nike ile sponsorluk anlaşması yaptı ve milli takım dışında Türkiye'de ilk kez bir kulübe sponsor oluyorlar.
    Daha geniş bilgi için eski başlıkta kısa bir gezinti yaparsanız çok geniş ve şaşırtıcı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Eski başlığın linki burada.
    Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Aston Villa tarzı olarak tanımlanan model de var yeni formalarımızın arasında.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali Fuat abi formalarımız senin üstte yaptığın formalar gibimi olacak...
      ben dediğin gibi olduğuna inanıyorum.
      çünkü takip ediyorum haberleri falan =)

Yorum

• İyi ürünler arkalarda kalmasın...

Yorum

• şimdi AFS bey siz şimdi formaların nasıl olacağını kesin biliyor fakat söyliyememmi diyorsunuz benmi yanlış anlamışım...bi aydınlatırsanız..

Yorum

• Her söylediğin doğru olsun, fakat her doğruyu her yerde söyleme diyorum.

Temmuz diyorum, sabır diyorum, biraz eski sayfalarda neler olmuş, bugünlere nasıl gelmişiz okuyup bakıp öyle değerlendirmek lazım diyorum.

Aslında ne nemek istediğimi anlayan anlıyor.

Hayat sürprizlerle dolu...
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Herkes formaların Nike olucağını biliyordu ama Resmi siteden duyunca sanki ilk defa duymuş gibi sevindiler temmuz u bekliyelim arkadaşlar nasıl ki Lig in başlamasını bekliyorsak formalarıda sabırla bekliyelim...

Yorum

• bence tasarım işlerini nike a bırakmak lazım adamlar yıllardır bu işin içinde.eminim ki beklentilerimizin üstünde olacak.çünkü gerek marka değeri gerek tasarımları olsun dünyada 2 marka var spor giyiminde.ayrıca firmanın ürünlerine bakıldığı zaman sadece tasarımdan ziyede kalite ilede öne çıkan bir firma.fakat bence nike bizim için biraz daha farklı bir tasarım yapabilir.tek bir forma çizgisi yok yani.mesela türkiye ye turkuaz yada önden yan çizgili bir forma yaptı.düşünüldüğü zaman mantıklı.türkiyenin arsenalin forması gibi giyeceği yada çubuklu giyeceği bir forma hayal edemiyorum saçma olur.
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Adidas'ın formaları kaliteli olabilir ama ben tasarımlarını beğenmiyordum. Geniş zaman dilimine hitap etmiyorlardı. Özellikle kaleci ürünleri ve antrenman malzemeleri çok kötü tasarlanmıştı. Nike, herşeyinde olduğu gibi kaleci ve antrenman malzemelerinde de sadeliği tercih ediyor. Bu -bana göre- göze daha hoş geliyor. İyi ki Adidas olmamış.

Yorum

• Genel Sekreter Yener yeni sezonda Trabzonspor takımının Nıke ile anlaştığını ifade ederek” Nıke sponsorluk anlaşması yaptık İstanbul, Ankara ve İzmir de bayilikler vereceğiz.Bunun içinde talipli olanların bu konuda kulübe başvurmaları halinde tespit ettiğimiz şartlar dahilinde bayilik anlaşması yapabiliriz.”diye konuştu

Bayiliklerde verildimi büyük sehirlerde forma satis patlamasi olur insallah ..

Yorum

• istanbul da bayilik he demektirki ts clubler çoğalıyo zaten nike da kendi mağzalarında satacağına göre problem yok
                      Bordo Mavi...

Yorum

• yeni çizgili forma modelimiz böyle olacak heralde....
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Valla Süper formalar 2 tane alıcam ben şimdiden beklıyorum formaları...
                          tRaBz10SpOr

Yorum

• güzelmiş cidden formalarrr canlılık getirmiş sanki yeniden kurulmuş bır kulup ve yenıden destan yapacakmış gibi havaya soktu.ben şimdiden sipariş vermeye başlımm....

Yorum

• Hayatimda gordugum en sahane forma desem yalan olmaz...
                              Cok acayip..
                              Ey gidi, bizim yonetim boyle formalar cikartsa.. hangi renk, beden varsa alacam
                              twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• afs damgalı formalar müthiş diğerleri örneğin üstteki nike antrenman forması....

Turuncu formanın bir alırı var bende ayrıca çubuklu olabilir bir tanede...
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X