Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim renklerimizle bu tasarımlar daha da güzel olacaktır.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ben hiç ümitli değilim, çok heveslendik inşALLAH hevesimiz kursağımızda kalmaz.
      - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Manchester United 2008 / 2009 deplasman formaları

Yen formalarımız çok güzel oldu bu arada. Beklediğinize değecek.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 23.06.2008, 14:21.

Yorum

• Afs arkadas. Bizden daha fazla bilgin var herhalde. BIzi de bilgilendir. Nerden biliyorsun formalarmizin güzel oldugnu?

Yorum

• Daha önce buraa bazı arkadaşalrın yaptığı çalışmaları medyatrabzon sitesi sahiplenmiş habere bakın Yeni formalar Ts Clubdan önce bizde
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• GAY-se nin beyaz forma iğrenç. Turuncuyu görünce şaşırmadım dersem yalan olur. Yalnız şuna eminim ki bu seneki formalarımız harika olacak. Formamızdaki mavi tonajınsa Egemen'in giydiği tişörteki gibi olacağını düşünüyorum.

Ayrıca çok ta güzel olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim

Sabırsızlıkla yeni sezon forma ve ürünlerimizin çıkmasını bekliyorum.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• en çok kappanın sponsor olduğu zamanki formaları beğeniodm.. ama nike o sezonu geçer die ümit ediyorum nike sponsorluğuna sevndm.. ama kim sponsor olursa olsun formanın renkleri asaleti yeter
                TRABZON SPOR

Yorum

• nike bize cok önem verirse ve kaliteli forma üretirse karsiligini görür
                  En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nike bize cok önem verirse ve kaliteli forma üretirse karsiligini görür
                    bencede kardeş karşılığını fazlasıyla alır

Yorum

• Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

katılıyorum =)
                      hayatımda bu kadar iğrenç bir forma daha gördüm o da trafikçilerin giydiği yeşilden giyen konyaspor formasıydı.
                      gerçekten hayatımda gördüğüm en rezil forma.
                      çokonat almam daha o derece

Yorum

• Forma konusunda başka taraftar sitelerine göz gezdirdiniz mi hiç?
                        Biz de heyecanlı mutlu bir bekleyiş var diğer taraftarlarda -benim gördüğüm- kızgın memnuniyetsiz bir bekleyiş.
                        Kendi formaları ile ilgili yaptıkları yorumlar ise ayrı alem. Bizim formalarla ilgili beğenileri tahmin ediyorsunuzdur.

Benim forma ve ürünlerle ilgili yaptığım tasarımlarda şehir efsanesi gibi internet sayfalarında dolaşıyor yine.

Bakalım yeni formalar çıkınca 'E ben demiştim size' diyebilecek miyim?

Yorum

• ülker bu çokonatın ambalaj işini kime veriyor acaba.bence bu formaları gördğkten sonra ambalaj işini kesin adidasa bırakırlar
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• bence cok hos

Yorum

• Federasyon izin verir mi bilmiyorum fakat, tüm maçlara kendi çocuk formalarını giymiş miniklerle çıksak nasıl olur?

Yorum

• Ali fuat abi 'formalarimiz cok güzel OLDU' derken, sen görmüssüün demek formalari. Söylesene bi zahmet hangi formaya benziyor?
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X