GAY-se nin beyaz forma iğrenç. Turuncuyu görünce şaşırmadım dersem yalan olur. Yalnız şuna eminim ki bu seneki formalarımız harika olacak. Formamızdaki mavi tonajınsa Egemen'in giydiği tişörteki gibi olacağını düşünüyorum.
Ayrıca çok ta güzel olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim
Sabırsızlıkla yeni sezon forma ve ürünlerimizin çıkmasını bekliyorum.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
en çok kappanın sponsor olduğu zamanki formaları beğeniodm.. ama nike o sezonu geçer die ümit ediyorum nike sponsorluğuna sevndm.. ama kim sponsor olursa olsun formanın renkleri asaleti yeter
Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...
katılıyorum =)
hayatımda bu kadar iğrenç bir forma daha gördüm o da trafikçilerin giydiği yeşilden giyen konyaspor formasıydı.
gerçekten hayatımda gördüğüm en rezil forma.
çokonat almam daha o derece
Forma konusunda başka taraftar sitelerine göz gezdirdiniz mi hiç?
Biz de heyecanlı mutlu bir bekleyiş var diğer taraftarlarda -benim gördüğüm- kızgın memnuniyetsiz bir bekleyiş.
Kendi formaları ile ilgili yaptıkları yorumlar ise ayrı alem. Bizim formalarla ilgili beğenileri tahmin ediyorsunuzdur.
Benim forma ve ürünlerle ilgili yaptığım tasarımlarda şehir efsanesi gibi internet sayfalarında dolaşıyor yine.
Bakalım yeni formalar çıkınca 'E ben demiştim size' diyebilecek miyim?
Yorum