Onur-61 Tasarimlarin GÜzel
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur formalar gayet şık ve sade tercih edilebilir..mavi tonları az daha koyu olsa süper olacakbende yeni basladim bu ise...
TSIn RENKLER ama acik mavi koyu bordo
insallah yönetom bu tür formalari görür...isteseler yardimci bile olurum
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaydi hayirlisi.... yeni formamis iste bu
[IMG]Biri 9-Ali Kemal öbürü 11-Yattara diğeride benim
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaydi hayirlisi.... yeni formamis iste bu
İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...
Yorum
-
İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebordoyu biraz gelistirdim
cizgili
turuncu (rengi degistirmek zor oldu, pek guzel bi turuncu degil ama idare edin)
Parçali
siyahcilar bu size
En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 05.04.2008, 14:57.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah formada Adidas amblemi tek renk olsa daha iyi olur bence. Mümkünse açık mavi.
Bunun dışında, çok güzel olmuş. Ellerine sağlık Gentleman.
Yorum
-
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKappa ve Adidas... iste arkadaslar... kalite ortada...
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsallah simdi kappa diyenler susar
kedim yaptim formalar.....photo shop sagolsun....
Ben Trabzonspor formasının özgün ve sade olmasını istiyorum. Niye susacakmışım ki? Adidas' ın nasıl formalar yaptığını da biliyorum. Bu tasarımları yeni görüyor değilim.
Formamız adidas da olabilir, farketmez. Benim takıldığım nokta, kappa diyenleri susmasını istemenizEn son Egemen Yılmaz tarafından düzenlendi; 05.04.2008, 18:25.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum