Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur-61 Tasarimlarin GÜzel
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• haydi hayirlisi.... yeni formamis iste bu

Yorum

• İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onur formalar gayet şık ve sade tercih edilebilir..mavi tonları az daha koyu olsa süper olacak
        kusura bakma kardes.. bende yeni basladim bu ise...
        TSIn RENKLER ama acik mavi koyu bordo
        insallah yönetom bu tür formalari görür...isteseler yardimci bile olurum

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          haydi hayirlisi.... yeni formamis iste bu

Oooy!... Ha bu forma yapılsın 3 kısa kol 3 uzun kol siparişini şimdiden veririm valla Biri 9-Ali Kemal öbürü 11-Yattara diğeride benim
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

haydi hayirlisi.... yeni formamis iste bu
            Çok güsel...
            İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...

Yorum

• Çubuklu forma tasarımını bence en iyi nike yapıyor. Adidasa parçalı forma pek hoş durmuyor gibi.

avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• formalar gerçekten de çok güzel..

Yorum

• bu forma harikaa
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bordoyu biraz gelistirdim

cizgili

turuncu (rengi degistirmek zor oldu, pek guzel bi turuncu degil ama idare edin)

Parçali

siyahcilar bu size
                    Fazla arkada kalmasin, tartisalim diye dusundum.
                    En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 05.04.2008, 14:57.

Yorum

• Siyah formada Adidas amblemi tek renk olsa daha iyi olur bence. Mümkünse açık mavi.

Bunun dışında, çok güzel olmuş. Ellerine sağlık Gentleman.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Siyah formada Adidas amblemi tek renk olsa daha iyi olur bence. Mümkünse açık mavi.

Bunun dışında, çok güzel olmuş. Ellerine sağlık Gentleman.
                        Degistirdim, elestiri için sagol.

Yorum

• Kappa ve Adidas... iste arkadaslar... kalite ortada...

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kappa ve Adidas... iste arkadaslar... kalite ortada...

bencede kalite ortada fatih tekke!!
                            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

insallah simdi kappa diyenler susar

kedim yaptim formalar.....photo shop sagolsun....
                              kappa diyorum ve susmuyorum.

Ben Trabzonspor formasının özgün ve sade olmasını istiyorum. Niye susacakmışım ki? Adidas' ın nasıl formalar yaptığını da biliyorum. Bu tasarımları yeni görüyor değilim.

Formamız adidas da olabilir, farketmez. Benim takıldığım nokta, kappa diyenleri susmasını istemeniz
                              En son Egemen Yılmaz tarafından düzenlendi; 05.04.2008, 18:25.

Yorum

• @Gentleman

Süper Süper Süper

Boşuna Adidas diye kendimizi paralamıyoruz . Bu işi en güzel adidas yapıyor
                                " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X