Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bu ssenenin formalarını alan arkadaşlarımız bi üzerlerindeyken çekilmiş resimleriini koysunlar görelim nasıl duruyoo
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2 tane formam var zaten emirhan yazan buna şu isimlerden birini yazdıracam da karar veremiyorum

"ölümüne" "zizil" "lefgali" "ziniya" tabi numara 61 olacak
      Bence Ömer yazdır bana gönder

Lefgali guzel

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bencede adidas olmalı
        bir gün mutlaka

Yorum

• lotto olacakmış galiba

Yorum

• İlk olarak tisan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bencede adidas olmalı

katılıyorum...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• kesinlikle adidasss

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                lotto olacakmış galiba
                Hayirrrrr!

Yorum

• kappaaaaaaaaaaaaaa
                  İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• ne lotto'su kardesim?... allahini seven su yonetime mesaj yollasin! Kappa veya Adidas olsun...!

Yorum

• kappa bana olmuyo olmaz

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kappa bana olmuyo olmaz
                        yapma getme kardesim ...

Yorum

• Puma ile anlasmamiz ne zaman bitiyor acaba? Haberi olan varmi?

Birde formalarla ilgili bir düsüncem var, acaba sizler bu konuda ne düsünüyorsunuz:

Bence Formalarin arkasinda numaralarin üzerinde TRABZONSPOR yazmasi lazim.

Oyuncu ismi numaranin altinda olmasi lazim.

Bakiyorumda Bayern München, Bayer Leverkusen ve diger cok takimlarda böyle uygulaniyor.

Bizdede böyle olmasini cok isterdim!!!!!

Sizce?????
                          TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                          TRABZON / AYASOFYA MAH.
                          HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• lotto şuan piyasadaki en kötü firma.İnşallah korktuğum olmaz.Al birini vur ötekini puma bile bu lottodan daha iyi bu manyak firma yıllardır peşimizde dolanıyo güzel bişe olsa peşimizde dolanmaz.Bak bizi doğru bişey bulurmu bu bile sinirlerimi hoplatıyo.Lütfen BMN yöneticileri bu bazılarına önemli gelmiyen ama duyarlı taraftarların çok önem verdiği konuyu yönetime bildirsinler.Biz kesinlikle lotto istemiyoruz.Biz kasımpaşa,antep,konya değiliz nedir bu ya ondan sonra diyolarki forma satamıyoruz.Lottonun nesini alayım ben kesinlikle almam.(ADİDAS,NİKE,KAPPA,UMPRO) gerisi yalan ve sıradan.

Yorum

• Joma'ya ne dersiniz?...tekstil konusunda alaylı veya diplomalı,konusunda uzman kişiler muhakkak vardır..fikirlerinizi bekliyorum,saygılarımla...
                              ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Tsclub'ın o orijinal(!) fark yaratan(!) muhteşem tasarımlı formaları yine olmasın da ne olursa olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X