Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• zenitde pumalan anlaştıı

PUMA starts wide marketing campaign of Zenit's new kit

As it was announced beforehand, kit itself is made as a part of PUMA's world campaign UNTIL THEN. Overall concept is company's views on football's future and using most advanced technical solutions for the good of the game. First representative of this line in 2008 is v1.08 football boots.

Further, this line of products of future, was continued by Zenit's playing jersey v-Konstrukt. PUMA considers fact of Zenit's jercey manufacturing as a fact of serious importance, which led to creation of special draft of outdoor advertisement in the common style of TV ad. It shows new kit levitating over futuristic city. Slogan is 'The year is 2178. FC Zenit is the Galactic Champion. Meanwhile - new PUMA kit for Russian Champions". This advertisement will be put on starting with the 1st of March this year and will also decorate sales outlets.

Also, PUMA plans to start commercial campaign, dedicated to FC Zenit, in Moscow. Campaign is scheduled to kick-off in the second decade of March, preceding FC Moscow - FC Zenit match. Giant video displays are planned to be used, as they are most safe from vandalism of other teams' fans.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• iğrenç tek kelimeyle iğrenç
      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• tiksindim...

Yazik oldu Fatih Tekke'ye... Zenit'e yazik oldu! Aldilar baslarina Bela! ...

bize geliyor Kappa veya Adidas...

En son Kalkinmali tarafından düzenlendi; 10.03.2008, 14:31.

Yorum

• kappadan başkası yalan
          Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• formalar ucuzladııı yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bence bizim için en iyi formayı adidas yapmıştır ve adidasın formaları bize uğurlu geliyor NIKE da tabi kaliteli bi marka inşallah TRABZONSPORUZ en iyisine layık bunuda göz önüne alıp öle karar verirler....
              tRaBz10SpOr

Yorum

• Adidas,Nike kaliteli markalar fakat tasarıma sıra gelince yan çiziliyor.
                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Başkanın söylediği indirim gerçekleşti.

Formalarda indirimi gidilmiş,

Çubuklu 43,5 Ytl
                  Parçalı:43.5 Ytl
                  Mavi:33.8 Ytl
                  Beyaz:33.80 Ytl

Bu indirim iyi oldu bayağı ürün alacağım.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Hersey TRABZONSPOR icin.....

Bu indirim gunlerini kacirmayalim!!!

Ucuzluk var!!! Hayde usaklar... ben bayaa malzeme alacam herkes bundan degerlensin..

Yorum

• Yavuz Saltık & Nevzat Aydın'ın programında sponsorluk konusunda biraz konuştular da benim anladığım kadarıyla önümüzdeki sezon ya Lotto ya da Umbro olacak. Konuşmalarından çıkardığım Lotto'nun daha cazip olduğu. Yavuz Saltık & Nevzat Aydın Lotto'nun olmasını temenni ettiler. Çok fazla dinleyemedim ama benim dinlediklerim bunlar
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• arkadaslar bu 40. yıl nostalji formalarından alan varmı fiyatı baya dusmus 17.50 ytl olmus almayı dusunuorum tavsiye edermsiniz?
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• bende forma almak istiyorum internetten ama gonderme tarifesi 27 ytl hollandaya nerdeyse formanin fiyati yaa

Yorum

• Valla bence 17.50 liraya hiç kaçırma.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yavuz Saltık & Nevzat Aydın'ın programında sponsorluk konusunda biraz konuştular da benim anladığım kadarıyla önümüzdeki sezon ya Lotto ya da Umbro olacak. Konuşmalarından çıkardığım Lotto'nun daha cazip olduğu. Yavuz Saltık & Nevzat Aydın Lotto'nun olmasını temenni ettiler. Çok fazla dinleyemedim ama benim dinlediklerim bunlar
                              Bu ikisi olacağına Puma kalsın daha iyi.

Yorum

• arakadaslar urunlerde kargo ucreti alınıyormu bilginiz varmı?
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X