Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet diğerlerine göre daha güzel duruyor.. Ama renk yine aynı renk
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• bence mavi ölee abartıldığı gibi lacivert gibi durmuyor.geçen seneye göre biraz daha koyu sadece.kappanın ilk yaptığı çubuklu ve adidasın 97-98 sezonundaki formalarına bakınca daha iyi anlayabiliyoruz.kaldıki o formaların renkleri hiç bu kadar eleştirilmemişti.hatta barcelonaya benziyor diye tutulmuştu baya.bence sorun formaların kalitesinde ve stilinde.düz formalar bayağı duruyor bence.büyük takım forması gibi durmuyor.parçalı forma en iyisi tabi daha çubukluyu yakından görme imkanım olmadı bide ona bakma lazım.

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eveeet bu seneki ilk çubuklu formayı huzurlara sunuyoruz.

Pumanın 2007-2008 sezonu çubuklu formasının siftahını kuzenime yapmış bulunuyorum.

Ts Clublara koşmaya başlayabilirsiniz.

Görüntü bozuk şimdilik idare edin

Yakalar güzel kumaş çok yumuşak renkler LOGO daki renklerle aynı falan filan

Shot at 2007-07-24

fiyat????
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Puma logosu altın rengi fena olmamış

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fiyat????
            60 kusur ytl olması lazım!
            İnsan ol evlat!

Yorum

• 55 de olabilir

Yorum

• arkadaşlar bu çubuklu forma hakkında daha fazla bilgisi olan yok mu? günlerden beri formanın piyasaya çıkmasını bekliyordum...fiyat 65 ytl'den az olmaz zannedersem ama mavinin tonu yine kötü mü?

Yorum

• Mavi resimden aynı gözüküyor.demekki puma illa bize giydirecek koyumavi renkli forma kafasına koydu.

Yorum

• Bizimkiler "yumruk atacaaaaaz!" diyordu ya atsa ya şimdi de görelim yumruklarını.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar bu çubuklu forma hakkında daha fazla bilgisi olan yok mu? günlerden beri formanın piyasaya çıkmasını bekliyordum...fiyat 65 ytl'den az olmaz zannedersem ama mavinin tonu yine kötü mü?
                      Yeni formalar 55 ytl

Yorum

• çok özür diliyorum
                        En son onur_alabuga_61 tarafından düzenlendi; 25.07.2007, 22:07.
                        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• arkadaşlar pumaya suç bulmayalım puma kafasına göre forma yapmıyo bunu açıkladılar trabzonspor bize bu renkler olacak dedei bizde yaptık dediler renkleri biz seçmedik dedi
                          !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• forma satışı çok düşük olacak bu sezon bu yönetim neyi doğru yaptıki zaten....
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tehlike çok yakın bu yönetimden beklenir
                              aslında fena olmamış
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tehlike çok yakın bu yönetimden beklenir
                                Resimde bordomavi net'in amblemi var.Bu çalışma sana mı ait bordomavi.net e mi?Ben hiç beğenmedim de ondan soruyorum.Forumu takip eden eziklere bizimle dalga geçmeleri için malzeme vermekten başka birşey değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X