bence mavi ölee abartıldığı gibi lacivert gibi durmuyor.geçen seneye göre biraz daha koyu sadece.kappanın ilk yaptığı çubuklu ve adidasın 97-98 sezonundaki formalarına bakınca daha iyi anlayabiliyoruz.kaldıki o formaların renkleri hiç bu kadar eleştirilmemişti.hatta barcelonaya benziyor diye tutulmuştu baya.bence sorun formaların kalitesinde ve stilinde.düz formalar bayağı duruyor bence.büyük takım forması gibi durmuyor.parçalı forma en iyisi tabi daha çubukluyu yakından görme imkanım olmadı bide ona bakma lazım.
arkadaşlar bu çubuklu forma hakkında daha fazla bilgisi olan yok mu? günlerden beri formanın piyasaya çıkmasını bekliyordum...fiyat 65 ytl'den az olmaz zannedersem ama mavinin tonu yine kötü mü?
arkadaşlar bu çubuklu forma hakkında daha fazla bilgisi olan yok mu? günlerden beri formanın piyasaya çıkmasını bekliyordum...fiyat 65 ytl'den az olmaz zannedersem ama mavinin tonu yine kötü mü?
arkadaşlar pumaya suç bulmayalım puma kafasına göre forma yapmıyo bunu açıkladılar trabzonspor bize bu renkler olacak dedei bizde yaptık dediler renkleri biz seçmedik dedi
Resimde bordomavi net'in amblemi var.Bu çalışma sana mı ait bordomavi.net e mi?Ben hiç beğenmedim de ondan soruyorum.Forumu takip eden eziklere bizimle dalga geçmeleri için malzeme vermekten başka birşey değil.
Yorum