İlk olarak bladell tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Arkadaslar,
Bu sene Genel Kurul'da Yonetim degissin... Hemen Kappa'ya donecegiz..!
Kappanin bize su formalarini yapmasini istiyorum:
1, Cubuklu Yeni biz dizayn ile Kappa...
2, Duz beyaz veya cubuklu forma... (2005'deki turuncu nasil kullandiysa buda oyle, beyaz cok yakisir kappaya)
3, Siyah... Bordo Mavi aynen Roma gibi
aslinda kappa bir tane daha Turuncu yapsa mukemmel olur! o zamanlar yesil vardi... oh
Allahim boyle formalari insallah ruyamizda deyil, yakin zamanda goruruz..
Yorum
-
İlk olarak capa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Kappanın çubuklu kısa kollu formasını bulabileceğim bi yer bilen var mı?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer bulursan banada haber ver."İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"
Yorum
-
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar,
Bu sene Genel Kurul'da Yonetim degissin... Hemen Kappa'ya donecegiz..!
Bu konuda Besiktasin basi dertte....Kendi basina Puma dan Umbroya gecti (isi cok iyi biliyorlarya)...
Puma Avrupa ile su anda 6-7 Milyon euroluk tazminat yükümlülügü ile karsi karsiyalar.
Mahkeme sonuclanmadi , ama Puma lehine karar verilcegi kesin...
Herhangi bir Türk sirketi olsa, Lescon vs., rica , araci ile sözlesme ipatl edilir, ama karsinda dünya markasi var...
Bu yüzden, kovalim, gönderelim, sözlesmeyi feshedelim derken böyle seyleri gözönünde bulundurmak gerekir.
Yorum
-
İlk olarak Hattrick tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözlesmeler karsiliklidir bildigim kadari ile, her isteyen istedigi zaman marka degistiremez.....
Bu konuda Besiktasin basi dertte....Kendi basina Puma dan Umbroya gecti (isi cok iyi biliyorlarya)...
Puma Avrupa ile su anda 6-7 Milyon euroluk tazminat yükümlülügü ile karsi karsiyalar.
Mahkeme sonuclanmadi , ama Puma lehine karar verilcegi kesin...
Herhangi bir Türk sirketi olsa, Lescon vs., rica , araci ile sözlesme ipatl edilir, ama karsinda dünya markasi var...
Bu yüzden, kovalim, gönderelim, sözlesmeyi feshedelim derken böyle seyleri gözönünde bulundurmak gerekir.
Gerci Puma'nin bazi formalarda gögüs reklamini yada logoyu eklememesi bence olasi bir tek tarafli fesh'te bizi tazminattan kurtaracaktir heralde.
Isi bilen bir Yönetim gelsin bir caresine bakarlar nasilsaTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum