Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bakalim Puma'nin son seneki formalari nasil olacak... cok merak ediyorum. Bari son senemizde guzel birsey yapsalar.. bu sene benim icin bitti... hic bir beklentim yok bu takimdan... forma yapamiyoruz... adam alamiyoruz... gol atamiyoruz... bizden ne olur ki?..

Yorum

• olacak buna inan.......
      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• siyah forma işi noldu acaba maçlara siyah forma ile çıkılacak mı.?

çıkılacaksa bu ne zamana yetişecek , yetişirse şayet siyah yerine koyu gri olma ihtimali nedir.

Yorum

• Yurek Olmadiktan Sonra Formanin Pekde 1 Anlami Yok
          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            siyah forma işi noldu acaba maçlara siyah forma ile çıkılacak mı.?

çıkılacaksa bu ne zamana yetişecek , yetişirse şayet siyah yerine koyu gri olma ihtimali nedir.
            bunu ilk senden duydum...

Dün akşamki maça siyah yerine Temizliğin masumluğun rengi olan Beyaz ile Başladık bu da bir tepki dir.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• hiçbir şey tepki değildir . hem tepki olsa ne olacak karar mı değişecek . başka zaman hakkımızı mı verecekler . böyle şerefsizlerin olduğu ligde siyah formayla çıksan ne olur beyaz formayla çıksan ne olur

Yorum

• Sahada formanın oynamadıgını Sevilla'yı izlerken anladım

Yani kimse bana anlatamaz artık formanın rakip takımın üzerinde şöyle baskısı var böyle baskısı var diye

Eğer öyle olsa şu sevilla İspanya'da amatöre kadar düşerdi , forma değil içindeki oynuyor , sevilla'nın forması kadar kötü bir forma görmedim hayatımda ben , ama takım oynuyor işte bizim pumanın formaları şu sevilla'nın formasına 10 basar

" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Maçlara siyah forma ile çıkılacak mı diye sormuşım ilk kinden duyulması gerekiyordu. pardon sıramı mı şaşırdım.

beyaz formayı daha evvel de giydik o neye göndermeydi. keşke belimizede kırmızı kurdele bağlasa idik.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aynısından ben de aldım bugün yarın elime geçer.....inşallah güzeldirler......
                    kardeşim bend ealayım deidm baktım ama bulamadım kalmadı galiba
                    işkenaz

Yorum

• Dün gece uyku tutmadi bende önümüzdeki sezon icin nasil forma yapilabilir dedim kendi kendime. Cubuklu bir forma olacaktir orasi kesin. Ama 3. renk olarak beyaz degilde siyah hos olur bence. Isyan'i simgeleyen bir siyah.
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• içinde oynayan futbolcu olmadıktan sonra formaları bit pazarında bile üretseler ne olur sankii
                        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Katiliyorum Basarinin Formayla Gelmesİİİ Zorrrrrrrrr
                          Eski kullanıcı adı: olikos61
                          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• ne insanlar gördüm üstünde elbise yok,
                            ne elbiseler gördüm içinde insan yok.

bu sözü hatırlamayanımız yoktur...onun için formanın taşıdığı maddesel anlamdan çok taşıdığı maneviyat önemli...futbolcularımız Trabzonspor gibi bir camianın büyüklüğünü ve isteklerini hissedip, o ruh ve aşkla formanın hakkını verirlerse sponsor o olmuş bu olmuş farketmez...

Yorum

• arkadaşlar trabzonsporun turuncu formasını nerden bulabilirim varsa satmak isteyen var mı çok arıyorum ama bulamıyorum
                              !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Bursada var bende de var ama satmamYattara Ve hasan 3. İmzalı
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X