Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fiyatı ne kadar?

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fiyatı ne kadar?
      40 lira.........
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Puma sırt numaralarını ve yazılarını dünyaca ünlü bir grafik tasarımcıya yaptırdı.
        40.yıl efsane forma düşüncesi güzel, ama uygulaması olmamış. Gövdesi bordo kolları mavi bir forma bekliyordum.
        TS Clupda idman formalarının uzunkolluları var, formalardan daha kaliteli kumaşı var, keşke formaları da aynı malzemeden yapsalardı.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• önü güzel olmuşta arkası erbat bence hiç yazmamış olsalar daha güzel olurdu

Yorum

• nostaljik oldu olmasına fakat pazardaki 5 milyonluk çakma formaları andırıyor.daha güzel yapılabilirdi.

Yorum

• yani sonuçta eski dizayn ve model çağdaş bişey beklemek hata olur ama 40 ytl çok bence 20 olmalıydı en fazla.. kumaşıda tahminimce kalın hatta yünlü bişey çünkü eski formalar böyleydi orjinaline sağdık kalınmış yani..

ben tutmadım kısaca.. yani bunu giysem kimse anlamaz trabzon forması oldugumu çorumspor forması gibi

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nostaljik oldu olmasına fakat pazardaki 5 milyonluk çakma formaları andırıyor.daha güzel yapılabilirdi.
                bende onu diycektim abi millet bunla dışarda bizi görse oha adam çakma forma almış

bari biraz benzetebilselerdi diycek

Yorum

• oftaş maçındaki forma çalıntıydıama yakışmıştı gerçekten basel'in formaları güzeldir uzaktan da şahane durur ama trabzonsporun formalarının yakası güzel değildi ve çok boldu.
                  Bol forma devri kapandı artık
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak hami10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yani sonuçta eski dizayn ve model çağdaş bişey beklemek hata olur ama 40 ytl çok bence 20 olmalıydı en fazla.. kumaşıda tahminimce kalın hatta yünlü bişey çünkü eski formalar böyleydi orjinaline sağdık kalınmış yani..

ben tutmadım kısaca.. yani bunu giysem kimse anlamaz trabzon forması oldugumu çorumspor forması gibi
                    çorumsporun renkleri kirmizi-siyah çorumluyum

Yorum

• Ben hala kappa diyorum.Ne güzel formaları vardı.İnsanın alası geliyordu valla.Hamsi gibi bir şey.Sevmesende yemeden duramıyorsun.

Yorum

• ben böyle sponsorun
                        kappa daha iyidi
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• bu forma nedir ya mavi mavi değil mor bu kadar koyu olmasınormalmi yoksa ışık olmadıgı içinmi ?

ayrıca şu forma hakkında ne düşünüyorsunuz hangi sezonun formasıydı bu ?

Yorum

• Çoraplar da yeni oldu artık

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çoraplar da yeni oldu artık
                              stilleri aynı .fakat rengin tonu forma ile aynı ton olmuş.

ayrıca resmi sitede dolaşırken paf takımın hala eski formalawrı giydiğini gördüm

Yorum

• bu fotograf bu sezonunsa pafşar neden hala geçen seneki formaları giyiyor.onlar Trabzonpsorun oyuncusu değil mi.kardeş takım mı eski formaları almışlar.

ayrıca o reklamı az daha büyük yapamışlar mı göğüste bana ufak gibi geldi.

son olrakta ön sıra ortadaki oyunculardan birinin göğüs reklamı beyaz yazı niye .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X