Fiyatı ne kadar?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiyatı ne kadar?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Puma sırt numaralarını ve yazılarını dünyaca ünlü bir grafik tasarımcıya yaptırdı.
40.yıl efsane forma düşüncesi güzel, ama uygulaması olmamış. Gövdesi bordo kolları mavi bir forma bekliyordum.
TS Clupda idman formalarının uzunkolluları var, formalardan daha kaliteli kumaşı var, keşke formaları da aynı malzemeden yapsalardı.
Yorum
-
yani sonuçta eski dizayn ve model çağdaş bişey beklemek hata olur ama 40 ytl çok bence 20 olmalıydı en fazla.. kumaşıda tahminimce kalın hatta yünlü bişey çünkü eski formalar böyleydi orjinaline sağdık kalınmış yani..
ben tutmadım kısaca.. yani bunu giysem kimse anlamaz trabzon forması oldugumu çorumspor forması gibi
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenostaljik oldu olmasına fakat pazardaki 5 milyonluk çakma formaları andırıyor.daha güzel yapılabilirdi.
bari biraz benzetebilselerdi diycek
Yorum
-
İlk olarak hami10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani sonuçta eski dizayn ve model çağdaş bişey beklemek hata olur ama 40 ytl çok bence 20 olmalıydı en fazla.. kumaşıda tahminimce kalın hatta yünlü bişey çünkü eski formalar böyleydi orjinaline sağdık kalınmış yani..
ben tutmadım kısaca.. yani bunu giysem kimse anlamaz trabzon forması oldugumu çorumspor forması gibiçorumluyum
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoraplar da yeni oldu artık
ayrıca resmi sitede dolaşırken paf takımın hala eski formalawrı giydiğini gördüm
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
bu fotograf bu sezonunsa pafşar neden hala geçen seneki formaları giyiyor.onlar Trabzonpsorun oyuncusu değil mi.kardeş takım mı eski formaları almışlar.
ayrıca o reklamı az daha büyük yapamışlar mı göğüste bana ufak gibi geldi.
son olrakta ön sıra ortadaki oyunculardan birinin göğüs reklamı beyaz yazı niye .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum