Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne alaka ya saçmalık senin dediğin gibi olsaydı mercedes e binmezdik alman diye renault almazdık fransız diye bilgisayar almazdık philips diye az ufkunuzu geliştirin biraz
    benimle aynı düşüncede olmayabilirsin ama düşünceme saçmalık diyerek saygısızlık yapmak zorunda değilsin.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• şu nostalji formaları gören yokmu

Yorum

• İlk olarak lazzist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şu nostalji formaları gören yokmu
        henüz yok
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nike yada adidas bu adamlar formadan anlıyor

tamam kappayı seviyoruz ama bir prestiji yok

ben yurtdısından bi takımla oynadıkmı direk formalarına bakarım prestijli olduğunu ordan anlarım direk
          Roma'nın hiç prestiji yok değil mi?

Yorum

• İlk olarak lazzist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu nostalji formaları gören yokmu
            Sadece Ali YAvuz gördü
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• yahu şaka maka... ben harbiden merak ettim bu Nostalji formalarmizi.....

Birileri Ts Club´a sorsun bakiiim

Yorum

• benim bildiğim kadarıyla bu nostalji formalar açık arttırmayla satılacak

Yorum

• bugun cubuklu formadan aldim dizayni falan cok guzel yegenimede cocuk formasi aldim yonetime sesleniyorum kucucuk forma 56 milyon biz nasil forma alacagiz

Yorum

• merhabalar
                    sirkeci'de eski postanenin karşısındaki arada formacılar vardır.ordaki bir dükkanda çubuklu formaları satıyorlar.mavisi çok koyu ve kumaşı kalitesiz gibi ama yine de ilgilenen arkadaşların bilgisi olsun.
                    sağlıcakla kalın...

Yorum

• bende gördüm, bi de beyazıt kapalı çarşıda kappa turuncu formayı buldum 15ytl ye satıyodu

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bugun cubuklu formadan aldim dizayni falan cok guzel yegenimede cocuk formasi aldim yonetime sesleniyorum kucucuk forma 56 milyon biz nasil forma alacagiz
                        Kardeş allah rızası için eğer bir işin yoksa şu formaya güzel bir fotoğraf çekip eklermisin siteye.Bu yönetimi beklersek yine sezonun ortasını bulacak bizlerde meraktan çatlayacağız.
                        İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Digitalle çektim şimdi biraz daha net;

Bu formanınn sadece taraftar forması olmasını umut ediyorum;

Shot with E3200 at 2007-08-02
                          arkadasimiz formanin fotorafini cekmis cubuklu formamiz budur

Yorum

• sağol kardeş.Ben beğendim formayı.Geçen senekinden güzel en azından.Masaüstü yaptım.Çıkınca da alırım artık.
                            İşte taraftar budur.

Yorum

• offlu kardeş ama taraftar forması o çok adi gözüküyor kumaşı sen 62 ytl ye aldım demiştin o zaman orjinal seniki ve kumaşı böyle olmamalı eğer böyleyse rezalet alamam ben o kadar para vercem bide dandik bi kumaş gelcek..

Yorum

• Bu sene ki formaların yakaları güzel. Yakından göremedik ama koyulan resimler onu gösteriyor.

Ankara'ya geldi mi? Bilen var mı?
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X