Kappa'nin neresini begeniyorsunuz anlamiyorum. Ben sahsen Puma'yi bile tercih ederim Kappa'ya.
Önümüzdeki sezon formalarimiz Nike veya Adidas olmalidir.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Arkadaşlar bu tasarladıgınız formaları güzel birde yazı yazarak formalardan en begendiğimizi secelim gönderelim taraftar birosuna bizi dikkate aldıkları belli yol gösterici olur onlarada sponsor firmaya örnek gösterebilirler
arkadaşım böyle birşey yapabilirsen hem emeğin yerini bulur çok ii olur bu forma tasarımlarını düz forma cubuklu forma vs yaparak kulube göndersek ii olurdu belki göndermişsinizdir
eli değen arkadaşlar önceki sayfada örneği olan yatay ince çubuklu formaları da bordo mavi yapabilirler mi acaba? daha evvel yapılmıştı bu forumda ve gerçekten çok güzel olmuştu ama baya önceki sayfalarda.
TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
FORMA TASARIMI: Yeni sezonda taraftarlarımızı memnun edecek düzeyde ürünler sunacak sponsor firma konusunda görüşmelere başlanmış olup, forma tasarımı konusunda taraftarlarımızdan resmi internet sitemizde görüş alınması kararlaştırılmıştır. Taraftarlarımızdan uzun kollu formaya gelen yoğun talep de sponsor firmaya iletilecektir.
Supppperrrrrrrrrrrrrr! Uzun Kollu formalarimiz da geliyooooooo
Yeni başlık açacaktım ama gördüğüm üzere konu buradan devam etmekte ve bence gerçekten çok ciddi bir husus olmaktadır...
Zannediyorumki yapılan anlaşmaya göre bu sezon sonu itibariyle Puma ile olan forma sponsorluğu sözleşmesi Trabzonsporumuzun sona ermektedir ve yeni bir ihale olacaktır. İlk olarakta söylemek istediğim puma'nın takımımıza çok kalitesiz basit forma üretmesi dizaynıda hiç iyi olmamasıyla beraber yeni sezonda bu marka ile sözleşme yenilenmemesini düşünüyorum bence sadece tek firma yapmalı oda Adidas nedenide basit bizim formamızı firma olarak en iyi yapan üretici adidastır bu markadan şaşmamak lazım...
Belirtmek istediğim bir başka konuda aslında en önemlisi bu her yıl formalarımızın renginin değişmesidir buda benim için renklerinin anlamı olan formamın her yıl renginin değişmesi her marka değiştiğinde renginle oynanılması cansıkıcı bir konudur...
Bırakın artık rengimizle oynamayın ((diğer ist. takımlarına bakıyorum renk tonları birebir aynı))
Bence formamız
aynısının günümüze uyarlanmış modeli olmalıdır.
diğer alternatifler ;
2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLigŞAMPİYONUTRABZONSPOR Kafalarda 61
Gönüllerde 7. Şampiyonluk
Ben Nike'i cok begenmiyorum. Tasarimlarinin bi kismini bariz bi sekilde Adidas'tan caliyorlar. Zaten bu sezon hic bi tane dogru durust formalari yok. Ama onumuzdeki sezon icin formalarinin bazilara baya hos olmus ama onlar milli takimlar oldugu icin ozel tasarimlan yapilmis. Bizim icin yapilacaklarin ozel tasarim olma ihtimali cok dusuk. Tercihim Adidas'tir. Hem cok kaliteli, hemde cok guzel tasarimlari var, hemde antreman esofmanlari, montlar, vsler bile cok $ik. Onumuzdeki yilin tasarimlari belli olunca bi kac tane Adidas formasi'da koyarim buraya.
Yorum