Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nostalji formaları ben bugün inceledim. Herşeyden önce ben sadece çizgilerini nostaljik sanıyordum, kendisi de öyle çıktı. Yani forma örme merserize. Renkleri taş gibi, bordo-mavi. (Artık isim-şehir oynarken "p"den renk çıktığında "Puma Mavisi" diyebilirsiniz, lacivert demek) Sağ göğsünde ters ay-yıldız var. Arkasında da "40-Efsane" yazıyor.

Hemen söyleyeyim, bu formaları alıp top oynamayı falan düşünmeyin. Ne yıkamaya, ne çekmeye gelir, hemen ilmek kaçar. Ama ben alacağım, çokta iyi edeceğim. Çünkü çok farklı, hoş bir havası var. Herşeyden önce yanından hızla uzaklaştığım lacivert-koyu pembe formalara duruşuyla 10 basar.
    bir fotograf cekebilirseniz cok hayra gecer. malum bizim site sezon sonuna anca koyar o formayi siteye

Yorum

• Ya bu bizim yönetim adamı kanser eder.Millet transferi yapıyor aynı gün forma satışı yapıyor.Biz ise 40.yıl formalarının 41.yıla yetişmesi için dua ediyoruz.Ey yüce Allahım al bu işbilmezleri başımızdan.
      İşte taraftar budur.

Yorum

• ABILER
        Bügün biri maca giderse, bi Ts-Cluba bi ugrasin ve bi kac fotograf ceksin bu formalardan.

Bu nostalji Formayi cok merak ettim.
        Zahmet olmasa bi kac fotograf cekip buraya ekleseniz cok seviniriz....

Yorum

• puma mı uretmıs bu formaları

Yorum

• bu aksam inşallah parcalı yada çizgili formayla sahaya çıkar bizim topçular...
            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• çokta kötü değil sanki iince olması çubukların daha bi hoş olmuş şimdi bu formayı istda nerden alabilirim yada internetten ??

Yorum

• şorta yazan rakam açık mavi şekiller koyu mavi.

Yorum

• Şortta yazan yazı fontu geçen seneden kalma aynı çoraplar gibi

Yorum

• Evet neden hala eski çorapları giyiyoruz, böyle saçmalık olur mu. Puma'nın yeni çoraplarının stili bundan farklı, ayrıca bunların renkleri de formadan farklı.
                    BORDO MAVİ

Yorum

• şortu alacak değiliz
                      ya ist avrupada nerden alcam bu formayııı leventteyim ? lanet sitemizde açılmıyor bari oraya koysalar ordan alsak.

Yorum

• yanlıs gormediysem sivas macında kimi oyuncuların ad ve numarasrı gumus rengi kimininki altın sarısı
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• www.trabzonspor.com.tr de bu yazılar yazıo sanırım siteye yeni formalar konulacak hadi hayırlısı

Under Construction

The site you are trying to view does not currently have a default page. It may be in the process of being upgraded and configured.

Please try this site again later. If you still experience the problem, try contacting the Web site administrator.

--------------------------------------------------------------------------------

If you are the Web site administrator and feel you have received this message in error, please see "Enabling and Disabling Dynamic Content" in IIS Help.

To access IIS Help
                          Click Start, and then click Run.
                          In the Open text box, type inetmgr. IIS Manager appears.
                          From the Help menu, click Help Topics.
                          Click Internet Information Services.
                          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• vallah ben cubuklu formayi aldim. Cok güzel. Kesim kalite olarak bundan iyisi yok. Tek sorun iste mavinin koyulugu.
                            Ama onu saymazsak gercekten KAppaya da 10 atan bi forma.
                            Gercekten kalite fickiriyor

Yorum

• ben trabzondan yeni geldim şu nostalji formayı kaç kere sordum daha çıkmadı dediler yani var ya bi işi doğru yapın be yönetim

Yorum

• 2006-2007 sezonunun çubuklu formasının gözünü seveyim.

Bu seneki formalardan hiç haz alamıyorum, sahaya çıkınca eğrelti gibi duruyor.Bir yönetim bu kadar mı aciz olur, kasıtlı mı yapıyorlar anlamıyorum.Renklerin gayet güzel ve alımlı, ne diye değiştiriyorsun.Madem değiştireceksin git adam gibi 3. forma yaptır.

Nostalji formaları çıksa, giyilecek forma şeklinde olmasa bile onu giyeceğim.Gına geldi lacivert formalardan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X