Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pumadan daha iyi olacağı kesinbi yerde okumuştum 40. yıl özel formalarından 600 adet yapılacakmış.Az değil mi?
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pumadan daha iyi olacağı kesinbi yerde okumuştum 40. yıl özel formalarından 600 adet yapılacakmış.Az değil mi?
      ona bile üşenmişlerdir

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• şey puma istifa desem kızarmısınız.nuriden ziyadan önce PUUUMAAAAA İSTİFA!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• hemen almalıyım bu formadan..

Yorum

• Mavinin tonuna dikkat.

Yorum

• kappa gıbı forma ureten sırket yok ama taraftara cok pahalı gelıyo fıyatlar o nedenle ts -club devam edılmelı bu arada kayıp tırımız yola cıkar bır umut
              LİSE-TS TAYFASI
              ANKARA

Yorum

• yarın(salı) 40. yıl formamız cıkıyormus ben almak isitorum insallah gusel yaparlar
                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• abi kappa üretsin ama 70 ytl olsun alırım fiayata bakmadan
                  7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi kappa üretsin ama 70 ytl olsun alırım fiayata bakmadan
                    Ya kappa olsun 100 olsun değmez mi bee

Yorum

• online forma satışında 2006-2007 senesini çubuklu formları iki tane biri 40 mil. diğeri 69 mil. ne fark vaar hangisini alıyım
                      !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        online forma satışında 2006-2007 senesini çubuklu formları iki tane biri 40 mil. diğeri 69 mil. ne fark vaar hangisini alıyım
                        ikiside aynı ts clublarda 69 un üzerini çizip yeni fiyat 40 ı yazmışlar
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• hayır !

bitanesi (40 ytklik )taraftar forması yani kumaşı adi olan diğeri maçta futbolcuların giydiği özel terletmeyen kaliteli kumaş..

Yorum

• saat 13:00 hala 40. yıl nostalji formalrı ts clupın sitesinde yok
                            En son ErayAkyüz tarafından düzenlendi; 07.08.2007, 13:51.

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              saat 13:00 hala 40. yıl formalrı ts clupın sitesinde yok

Walla burda 40. yıl forması yazıyor ama
                              FxY

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://www.trabzonspor.com.tr/categ...ayNo=2&CatID=1

Walla burda 40. yıl forması yazıyor ama
                                40.yıl formasından kastım nostalji yapılcaktı oydu arkadsm

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X