Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BJk bordo renkte bir t-shot çıkardı

t-short mu formamı anlamadım ama defilede görmüştüm

Yorum

• Digitalle çektim şimdi biraz daha net;

Bu formanınn sadece taraftar forması olmasını umut ediyorum;

Shot with E3200 at 2007-08-02

Yorum

• Tmac61 birde şunun arkadan görüntüsünü koysan ne makbule geçer he Bu arada rengini mi açmışlar mavinin yoksa ışıktan mı öyle açık gözüküyor?
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• inşallah taraftar formasıdır.Eğer orijinal maç forması ise bizim futbolcular bunun içinde pişerKumaş kalitesi iyi değil gibi.
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Mavi ile laciverti ayırt edelim öncelikle.

Formada lacivert yok. Buna akdeniz mavisi diyelim ama açık mavi değil ama lacivert hiç değil.

İki forma arasındaki fark;

My arkadan çektim bu sefer ömrümü yedin

Shot with E3200 at 2007-08-02
            En son Tmac61 tarafından düzenlendi; 02.08.2007, 22:19.

Yorum

• şimdi hocam bu çektiğin 07-08 formasımı nerden aldın kaça aldın kumaştan belliki bu taraftar forması ..

bende alıcam bundan ama çizgili sitemizde yok hala neden ??

renkte çok açık bi mavi niyeki

Yorum

• Tmac61 çok teşekkür ederiz arkadaşım zahmet oldu ama çok güzel oldu valla eline emeğine sağlık
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• a f s hocam,

Ben bu formayı istiyorum, itirazın var mı?

Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• adamlar o kadar beceriksiz ki laciverti bile tutturamamışlar.

Yorum

• Aston villa 2007-2008 ev ve deplasman formaları ( Bu sene Nike ile anlaşmışlar)

Bu da WEst Ham Ev ve de bizim jersey

Shot with E3200
                      En son Tmac61 tarafından düzenlendi; 03.08.2007, 10:26.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ah turuncu forma ah......ben bizim çubuklu formayı turuncu ile yaptım bence çok güzel oldu.....
                        İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu formayı en çok gs liler alır herhalde. boyle Trabzonspor forması mı olur.

yaaa biz acaba bazı şeylerde neden bu kadar katıyız anlamıyorum.....Dünyanın en büyük takımları bile formalarında 3. rengi kullanıyorlar....herhale dünyada barcelona kadar katı bir takım yoktur...(göğüs reklamı konusunda)...ama onlar her sene bordo mavinin yanına 3. rengi koyuyorlar.....ne var ki bunda....

Yorum

• gercekten Turuncu Super!!!

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yaaa biz acaba bazı şeylerde neden bu kadar katıyız anlamıyorum.....Dünyanın en büyük takımları bile formalarında 3. rengi kullanıyorlar....herhale dünyada barcelona kadar katı bir takım yoktur...(göğüs reklamı konusunda)...ama onlar her sene bordo mavinin yanına 3. rengi koyuyorlar.....ne var ki bunda....
                            ben 3. renk olmasın demedimki. ama o forma gs nın yenı ton renklerıne çok benzıyor.

3.renk olsun 4.renk olsun.

barca demişken. sen o barcanın formasına beyazı koy bakalım koyabiliyormusun.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben 3. renk olmasın demedimki. ama o forma gs nın yenı ton renklerıne çok benzıyor.

3.renk olsun 4.renk olsun.

barca demişken. sen o barcanın formasına beyazı koy bakalım koyabiliyormusun.

yaaa beyaz madridin formasına kaçıyor ondan...gs nin rengi ne zamndan beri turuncu bordo oldu yaaaa..

şimdi bu formayla onun ne alakası var

Yorum

• kappa gel kurtar bizi
                                bu arada puma bizim lacivert formadaki bordo avea yazısını beyaz olarak yapmış daha iyi durmuş en azından şimdi adamın gözüne forma daha hoş geliyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X